Westeros

Akce Syr a jejích postav

Moderátoři: Syriana Spinnel, Wenai Lafayette, Bill Weasley, Charlie Weasley

Re: Westeros

Příspěvekod Wenai Lafayette » pon čer 18, 2012 9:10 pm

Budu někde v rudé baště klid. .+usměje se na ni a taky ji obejme+ no tak no tak. Určitě to beze mě zvladnes. +zazubi se na ni+ Já ho okouzlim a on pro mě udělá první poslední. +zatvářil se svudbe okouzlujicne ale vypadá to spíš vtipné+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Syriana Spinnel » pon čer 18, 2012 9:13 pm

Jo, o tom nepochybuju, tak dobře +stiskne ji ruku+ vrátím se brzo +se smíšenými pocity se přemístí s hlasitým Prask na okraj moře omývajícího Pentos+
Nil mortifii sine lucre

HERE WE STAND
Syriana Spinnel
VIP Member

Příspěvekod Wenai Lafayette » pon čer 18, 2012 9:20 pm

+ještě ji zamává než se premísti a pak se rozhledne kolem a vydá se na cestu, jde klidně nespěchá a sem tam zabloudí na pole a nenápadně air nasbírat pár brambor, když se začne stmivat tak si najde dobrý místo na spaní, nasbírat dřevo na oheň ten zapálí kouzlem a hodí do něj brambory. Sedí tam v přicházející noci a stoucha do plamenů klacikem vejra do nich a něco si pobrukuje+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Syriana Spinnel » pon čer 18, 2012 9:30 pm

SYR: +Objeví se daleko za městem, po kotníky ve slané teplé vodě a rozhlídne se, aby se trochu zorientovala kde je, pak pomalu vykročí k místu odkud se tu objevili, přitom na pláži nechá tykožešiny a obleče si opět jen ty prosté šaty, jde dlouho, téměř až do večera, než najde planinu, kde se rozkládal khalasaar Khala Droga, s prvními hvězdami najde i ten průchod+ Ne! +praští do něj frustrovaně pěstmi, sesune se na zem a shlavou v dlaních přemýšlí co dělat+

BRIENNE +na vysokém hřebci kluše tmou když u malého ohýnku zahlédne krčit se ženu, z celodenní jízdy je prokřehlá a ztuhlá, přikluše blíž a odkašle si, ikdyž ji musela žena vidět, Stále má spuštěné hledí, takže vypadá jak vysoký rytíř+ Neměla byste zde místo u ohně, má paní? +zhoupne se z koně a poklekne před ní na jedno koleno+
Nil mortifii sine lucre

HERE WE STAND
Syriana Spinnel
VIP Member

Příspěvekod Wenai Lafayette » pon čer 18, 2012 9:39 pm

+skála se ani nepohne, jenom na ni hledí a kdesi zahrmi+
+Wenai sleduje toho rytíře ostražitě ale s neutrálním výrazem+ no záleží na tom... +začne+ kdo jsi. A jestli jsi rak čestný jak vypadas. Já jsem Wenai.
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Syriana Spinnel » pon čer 18, 2012 9:47 pm

BRIENNE +sundá si z hlavy přilbici a smete si okovanou rukavicí blond vlasy z tváře a ve světle ohně se jí zazáří safírově modré oči, skloní hlavu+ Jsem Brienne z Tarthu, čestný rytíř +vstane a odpásá svůj velký meč+ nemusíš se mě bát, Wenai

SYR: +když se dostatečně vypláče a je zase tvrdácká holka napadne ji, že by jim mohl pomoct Jorah a Khal Drogo. Pěšky se jí nechce a tak se přemístí na okraj přístavu, kde se ztratí ve stínech a rychlími tichými kroky dojde k Jorahovu domečku, kde je to vše zabarikádované, zůstalo jí pár mincí a tak se rozhodne z velmi kvalitních zdrojů zjistit, kde se teĎ nachází, tudíž jde do té hospody, kde Wenai učila námořníky zpívat Paní ježkovou+
Nil mortifii sine lucre

HERE WE STAND
Syriana Spinnel
VIP Member

Příspěvekod Wenai Lafayette » pon čer 18, 2012 9:53 pm

+vykuli na ni oči a otevře pusu ale nějak rychle nemůže najít slova+ já se nebojím. +vypadne z ni nakonec+ A jsi u mého ohně vítaná. +zase začne stourat klacikem v ohni a po ocku po ni pokukuje+ Kde je tarth?

+z hospody zní nezamenitelne tony paní jezkove trochu pozměněné jak u to zapomněli a pak se pár chlaou začne hádat jak to vlastně bylo+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Syriana Spinnel » pon čer 18, 2012 10:04 pm

BRIENNE: To je dobře +pokývne vážně hlavou a sedne si na plášť a natáhne své dlouhé nohy+ Tarth, smaragdový ostrov, leží kusek od Bouřlivého konce, cestuješ zcela sama? +koukne na ni a zase sklopí oči k ohni+

SYR: +musí se prostě křenit, jaký má Wenai národodějepisný vlastnosti, vypne prsa, trochu se upraví, vejde do hospody a hlasitě spustí+
Když vidíš krásnou ježkovou, tak nech si zajít chuť,
jen ježek zná to tajemství, jak dobýt její panenství
a nemít při tom příšerně rozpíchanou hruď.

Píchy píchy umřu smíchy,
víte, kde to ježek se svou starou nejvíc roztáčí,
Píchy píchy umřu smíchy,
přece když si dají rande v bodláčí.
Jau, jau.

Tak panstvo, a kdo mi koupí pívo, toho naučím další sloku!
Nil mortifii sine lucre

HERE WE STAND
Syriana Spinnel
VIP Member

Příspěvekod Wenai Lafayette » pon čer 18, 2012 10:13 pm

+v hospodě padne zrak půlky lidí na Syr, a už se ženou aby jikoupili pivo i když úplně jenom kvůli oisnicce to nebude+ tak jak je ta ježková? +zazubi se na ni nejbližší muž a přísunem k ni pivo+

+Wenai pokyvuje hlavou jako že ji je to jasný kde to je+ jo sama. Mám sestru ale ta musela do bílého přístavu a já jedu do přístaviště. +začne z ohně klacikem vytahovat brambory+ a kam jedeš ty? +zeptá se ji a pakpokracuje+ chceš bramboru? Já si jich vždycky udělám moc.
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Syriana Spinnel » pon čer 18, 2012 10:19 pm

SYR: +Vezme si pivo a pořádně si zavdá, až jí steče pár čůrků po bradě+
Usměj se na lišku, navštiv ji v pelíšku
Za trochu lásky bys světem šel bos,
u ježků neklepej, radši jdi do toho,
i když ta ježková je pěkná kost!
Hej chlape, když znáš paní Ježkovou, jsi tu dost dlouho na to abys věděl, kam odcestoval khalasaar Droga? +nakloní se k němu a nechá ho pohledem sklouznou jí na kozy+

BRIENNE: Díky +vezme si od ní horkoku bramboru a zakousne se do ní, z brašny vytáhne měch se silnou medovinou a na oplátku jí nabídne+ Jedu do údolí Arryn +přikývne+ někoho hledám, mladou dámu, třináctiletou pannu s kaštanovými vlasy, neviděla jsi ji?
Nil mortifii sine lucre

HERE WE STAND
Syriana Spinnel
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Syractions