Westeros

Akce Syr a jejích postav

Moderátoři: Syriana Spinnel, Wenai Lafayette, Bill Weasley, Charlie Weasley

Re: Westeros

Příspěvekod Wenai Lafayette » stř čer 13, 2012 1:38 pm

+zvedne se na nohy, ale pak se zamračeně podívá na První+ Já myslím, že to nepůjde. Že nebudem moct odejít, dokud nás nepustí, že?
+jeden z Prvních jí to potvrdí+
Tak jo. Tak jo. +zablábolí+ Tak si to dítě vemte a já půjdu. Najdete si pro něj náhradní matku. +ukáže na svoje břicho+ Tak prosím.
To nejde, musíš to dítě porodit. A pak nám ho dát.
Porodit?! +teď vypadá vyděšeně+ Víte co to je, porodit dítě?! Vždyť mi to zničí tělo, zblázněj se mi hormony, změní se mi úplně všechno a nějakej zasranej mateřeskej pud by mi ještě tak chyběl! +už na ně skoro ječí+
Wenai. +řekne jeden z prvních+ Když nám to dítě pak dáš, tak ti můžem zajistit +koukne na ostatní a ti kývnou+ aby jsi byla jako dřív. Ale s tím, že jsi matkou teď už nic nenaděláš.
+vyvalí na ně oči+ To bylo u těch stromů za Zdí s Jonem Sněhem! Chudák kluk, proč to musel být zrovna on, už tak byl dost vyplašenej, když jste ho přiměli se se smnou vyspat.
Protože on má v sobě zbytky prvních lidí. A jeho krev je dost vznešená pro dítě, které se má narodit.
A co mám jako dělat? To tu mám takovou dobu sedět a nudit se k smrti s váma? Já prostě půjdu domů.
+zavrtí hlavou+ Průchod je nyní uzavřen až do doby, kdy porodíš. Pak si můžeš jít, kam se ti zlíbí.
+Wenai se na ně podívá, v očích má vztek+ A co za to? Tak já vám porodím dítě a co mi za to dáte, hm? Zadarmo ani kuře.
+pokrčí rameny+ Přišla jsi, aby jsi zjistila kdo jsi. To už víš. Ale... něco ti dáme, neboj se.
Ne, že to bude nějaká sračka, jako třeba plodnost, já jsem byla doteď dost spokojená, děkuju pěkně. Když se mi to nebude líbit, tak mi dáte něco jiného.
+První kývne hlavou+ Dáme. Nyní můžeš jít. Můžeš se pohybovat po Západozemí i za možem, ale až nastane tvůj čas, tak se k nám vrátíš. Neboj, my tě zavoláme.
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Syriana Spinnel » stř čer 13, 2012 6:53 pm

+Je z toho uplně mimo+ takže my se... my se nemůžeme vrátit domů? +zase sebou kecne na zem+ to bude průser, do... +podívá se na Wenai a neví jestli se té absurditě smát nebo brečet.+ Wenai, řekni mi že je to zas nějaký zvrácený sen, který se nám zdá. Přece nemůžeš být už tak těhotná, vždyť za Zdí jsme byly před... dvěma dny!
Nil mortifii sine lucre

HERE WE STAND
Syriana Spinnel
VIP Member

Příspěvekod Wenai Lafayette » stř čer 13, 2012 7:13 pm

+Wenai je z toho sama celá zmatená+
My jsme celou věc museli poněkud uspíšit, protože jste se courali po západozemí moc dlouho. Takže průběh těhotenství bude uspíšen. +podívá se na ně+ Nebudete z toho mít žádné problémy. To zařídíme. Teď... Už můžete jít. +podívá se na ně, jestli chtějí vědět ještě něco.

Wenai: Já vám dám: můžete jít. To si ještě vyřídíme. Teď jsem moc naštvaná, ale já vás ještě potkám a to uvidíte ten tanec a jestli to děcko bude po mě, tak se máte na co těšit! +slibuje jim pomstychtivě+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Syriana Spinnel » stř čer 13, 2012 7:18 pm

My jsme se courali? No tak to už si ze mě děláte legraci ne? Víte čím vším jsme museli.... co všechno jsme museli, parchanti +uklouzne jí, zvedne se ze země a vezme Wenai za ruku+ Odcházíme, a jestli se jí něco stane... +otočí se k nim ještě+ tak vás pozabíjím všechny +myslí to naprosot vážně+
Nil mortifii sine lucre

HERE WE STAND
Syriana Spinnel
VIP Member

Příspěvekod Wenai Lafayette » čtv čer 14, 2012 1:17 am

+Wenai je jenom přelítne pohledem a už ani nic neříká+
+První kývne a roztáhne ruce a ukáže na slunce na obloze, Wenai a Syr pohltí světlo a zmizí z chladného severu a objeví se zhruba někde nad Šíjí v úrovni Bílého přístavu. Nedalko královské cesty, v lesíku. Mají u sebe všechny svoje věci, navíc měšec se spoustou peněz. Je to, jako by se probudily ze sna v měkkém mechu+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Syriana Spinnel » sob čer 16, 2012 10:26 pm

Wenai...+hlesne a prudce se posadí+ Wenai! +hrabe se k ní a pomáhá jí vstát+ měla jsem šílený sen +sklouzne pohledem na její břicho a hrozně pomalu, jako by se bála co objeví jí přiloží dlaň na břicho+ Och do pratuří prdele...
Nil mortifii sine lucre

HERE WE STAND
Syriana Spinnel
VIP Member

Příspěvekod Wenai Lafayette » sob čer 16, 2012 11:02 pm

+setrese ze sebe její ruku a vyskočí na nohy+ u všech bohu neosahavej mě. +zaksichti se+ Otázka je co budeme dělat? Měla bys jet do Pentosu a zkusit se dostat domů a při ešte pomoc... Kohokoli .
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Syriana Spinnel » sob čer 16, 2012 11:09 pm

Promiň +stáhne ruku jako by se spálila+ jo to zní... +pak se na ni podívá trochu zoufale+ to nepůjde, slyšela jsi ho, průchod je uzavřený než porodíš to dítě. Ale zkontrolovat by se to mělo, třeba to řekli jen tak +ale i jí to zní děsně naivně+ a to tě tu mám jako nechat, takhle?
Nil mortifii sine lucre

HERE WE STAND
Syriana Spinnel
VIP Member

Příspěvekod Wenai Lafayette » sob čer 16, 2012 11:23 pm

Ale je tu možnost, že ten průchod zavřeli jenom pro mě. Abych jim nezdrhla. +se zvednutou bradou se na ni koukne+ Jak jako takhle? Jako v pozehnanem stavu? +usklibne se+ Já jsem pořád stejná, jasný.? Já se vrátím do Králová pritaviste, najdu Tyriona a primeju ho se o mě postarat. +zazubi se škodolibě+ Kousek odtud je Bílý přístav odtud můžeš odplout. Já půjdu po královské cestě na jih. Kdyžtak ti pošlu zprávu.
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Syriana Spinnel » pon čer 18, 2012 8:40 pm

+kouše se vystresovaně do palce a přemýšlí co dělat, ale jak vidno Wenai to má zjevně promyšlené+ Jak tě pak najdu? Přivedu pomoc, slibuji. Na loď zapomeň, na tu už mě dobrovolně nedostneš, zkusím využít našich komfortnějších prostředků +ušklíbne se+ dávej na sebe pozor +v náhlém návalu obav ji pevně obejme+ dej na sebe sakra majzla, jinak si tě najdu jasný? A řekni skřetovi, že je to klidně budoucí Král sedmi království, cokoliv, jen abys byla v bezpečí a tak jo?
Nil mortifii sine lucre

HERE WE STAND
Syriana Spinnel
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Syractions