Na cestách - Francie, Londýn, Finsko, L. A., Malaga, Napoli

Akce Syr a jejích postav

Moderátoři: Syriana Spinnel, Wenai Lafayette, Bill Weasley, Charlie Weasley

Re: Na cestách

Příspěvekod Wenai Lafayette » stř črc 06, 2011 11:46 pm

Náhodou, popelář je super. +pokývá vážně hlavou, ale pak se taky začne culit+ Ty umíš zpívat a ani neřekneš? +vykulí na ni oči+ No to mi musíš něco zazpívat, někdy, třeba na pláži při měsíčku nějakou milostnou píseň nebo tak něco. +usměje se na ni a pak udělá psí oči+ Prosííím.
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Kim Jasper » stř črc 06, 2011 11:55 pm

+Zasměje se když na ni Wenai tak kouká. Na chvíli zaváhá, no pak jí ukazovákem přejede po hřbetu ruky. Opět chytne sklenici a odpije si.+ Víš o tom, že seš hrozná vyděračka? +zašklebí se na ni no v očích jí pobaveně zajiskří.+ Pokud odsaď budem chtít vyhnat racky nebo tak podobně, klidně. +mrkne na ni.+ Ale jestli budeš chtít... +řekne nakonec.+ ...no už je to opravdu hodně dlouho, co jsem zpívala. +podepře si rukou hlavu.+ A ty ses jak dostala ke hraní a vůbec k tomu nápadu založit kapelu?
Kim Jasper
NEaktivní

Příspěvekod Wenai Lafayette » čtv črc 07, 2011 12:07 am

Jasně, budem vyhánět racky. +usměje se na ni, ale je jasný, že si myslí, že Kim zpívat umí+ K hraní... +olízne si rty, jak na to vzpomíná+ No vlastně jsem jednou potkala jednu holku, baskytaristku a kvůli ní mě to nějak všechno chytlo. Nejdřív basa, pak nápad na kapelu. Samozřejmě jsem o kapele snila dlouho, s Byronem jsme plánovali, jak budem děsně slavný a obdivovaný, ale nikdy jsme se neměli k tomu, aby jsme to vážně uskutečnili. Až pak jsem se k tomu nějak dokopala.
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Kim Jasper » čtv črc 07, 2011 8:58 am

Někdo slavný? +zeptá se.+ Každopádně si myslím, že to byl dobrý nápad. +pokývá hlavou.+ Zdá se, že jsme široko-daleko jediná podobná kapela. +usměje se.+
Kim Jasper
NEaktivní

Příspěvekod Wenai Lafayette » čtv črc 07, 2011 11:49 am

Nee. +zavrtí hlavou+ Nikdo slavnej to nebyl. +usměje se na ni+ Jo, taky si myslim, i když teda, ne, že by mi vadilo, kdyby tu někdo takovej byl. Mě o tu slávu ani moc nejde, i když by mi to teda nevadilo, spíš mi jde o tu srandu z toho všeho.
+číšník jim odnese prázdný talíře+ Budete si přát ještě něco? +zeptá se jich+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Kim Jasper » čtv črc 07, 2011 12:14 pm

Jo, sranda musí být. Počkej až vydáme první desku. +uculí se stylem, že vůbec nepochybuje o tom, jak půjde na dračku.+ Ale taková sláva taky neuškodí. Tak mě napadlo.... říkala jsi, že už máš napsaných dohromady šest písniček? Myslíš, že to do toho koncertu stihneme nazkoušet? +zamyšleně přejede prstem po sklenici.+
+Jak tam přijde číšník, koukne tázavě na Wenai.+ Dáme si ještě nějaký dezert? Kdy začíná ta korida?
Kim Jasper
NEaktivní

Příspěvekod Wenai Lafayette » čtv črc 07, 2011 12:17 pm

+koukne na hodinky+ Ve dvě to začíná. Ale já už si nic nedám, díky. +koukne na číšníka a pak na Kim+ Já myslím, že to stihnem, zbývají nám ještě tři nazkoušet, a pak ještě nějaký ty navíc, ty budem muset asi nějak vybrat. +pokrčí rameny+ A když se nebudem flákat, tak to dáme. +usměje se+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Kim Jasper » čtv črc 07, 2011 12:26 pm

Dobrá, tak nám tedy doneste účet. +řekne číšníkovi a když odejde, koukne opět na Wenai.+ Něco vyberem. +přikývne. Z kapsy vytáhne peněženku a čeká na číšníka.+
Kim Jasper
NEaktivní

Příspěvekod Wenai Lafayette » čtv črc 07, 2011 1:12 pm

Jo, no, viděla bych to na nějaký starý dobrý songy, Zepelin, Floydy a tak, hm? +koukne na ni+
+číšník jim tam donese účet+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Kim Jasper » čtv črc 07, 2011 2:02 pm

Jo, taky bych to tak viděla. Možná i něco od Green Day, když jsme je tu nedávno měli. Mimochodem, byla to moc hezká party. Nevím, jestli jsem ti to už chválila, moc si z té noci nepamatuju. +usměje se trochu rozpačitě. (viem, že na tú dovolenku mali ísť akože pred tou oslavou, ale snáď nevadí, keď to takto skombinujem:))
Zaplatí účet, nechá číšníkovi i slušné dýško a pomalu dopíjí víno.+ Půjdem?
Kim Jasper
NEaktivní

PředchozíDalší

Zpět na Syractions