Westeros

Akce Syr a jejích postav

Moderátoři: Syriana Spinnel, Wenai Lafayette, Bill Weasley, Charlie Weasley

Re: Westeros

Příspěvekod Syriana Spinnel » ned čer 10, 2012 3:01 pm

+pohrdlivě se ušklíbne+ dej mi chvilku než se zbavím těch pout +odsekne mu, a to jeho pobaven ji vyloženě štve+ Lžeš, proč bychom ti měli říct víc, když nám stejně budeš jenom lhát, První lidi stále jsou víme to, cítili jsme to... +zmlkne, prootže už toho řekla až moc a radši si zubama zkouší osvobodit ruce+
Nil mortifii sine lucre

HERE WE STAND
Syriana Spinnel
VIP Member

Příspěvekod Wenai Lafayette » ned čer 10, 2012 3:05 pm

Mance: +přijde k ní, vezme ji za bradu a dává si pozor aby ho nekousla, zvedne jí hlavu a rozváže jí ruce, usměje se na ni a pak ruce rozváže Wenai+ Takže jste to cítili. +prohlíží si je+ Je to možné, ale nechápu, proč se o vás dvě tak zajímají a mě nechtějí ani poradit. +zavrtí nechápavě hlavou+

Wenai: +když to slyší, tak vyskočí+ Ty víš kde jsou?! On ví kde jsou! Kde jsou? A jak se k nim dostaneme? +skoro poskakuje po stanu+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Syriana Spinnel » ned čer 10, 2012 3:09 pm

+Zkousne si ret v očekávání a když je volná tak mu vlepí pořádnou facku+ to abys pocítil jaké to je. +promn si obě zápěstí+ ale děkuji ti za ta pouta. +řekne už docela s klidem+ Oni se zajímají jen o jednu z nás +přejde k ohni a natáhne nad něj ruce+ kde jsou, kde je najdeme?
Nil mortifii sine lucre

HERE WE STAND
Syriana Spinnel
VIP Member

Příspěvekod Wenai Lafayette » ned čer 10, 2012 3:14 pm

Mance: +usměje se na ni a zavrtí hlavou+ Jak se jmenuješ? +pak koukne na Wenai+ A jak ty? Kdo vy dvě vlastně jste? +těká pohledem z jedné na druhou a tře si tvář+

Wenai: Říkají mi Wenai. To je Syriana. +kývne na ni+ No a první lidi hledám právě proto, abych to zjistila. Tak kde jsou? Kdybys nám to řek, tak bych se u nich třeba mohla přimluvitk, aby ti řekli, co chceš vědět.
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Syriana Spinnel » ned čer 10, 2012 3:16 pm

Youre Majesty, +vysekne mu pukrle, když je představená, když je to teda ten král+ a kdo jsi vlastně ty? +zamračeně si ho prohlídne+ jestli nám to nechceš říct, tak nás pusť, třeba je najdeme i tak
Nil mortifii sine lucre

HERE WE STAND
Syriana Spinnel
VIP Member

Příspěvekod Wenai Lafayette » ned čer 10, 2012 3:23 pm

Nech těch zbytečností. +řekne Syr+ Já jsem Mance. Král Svobodného lidu. Oni si mě vybrali, ale přesto jsou svobodní. +chvilku na ně zamyšleně kouká+ Řeknu vám to, protože je nenajdete i tak. Slunce vám ukáže cestu. +kývne ke vchodu od stanu, kde je už venku tma+ Chcete vyrazit hned? +zašklebí se na ně+ Nebo tu zůstatnete přes noc?
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Syriana Spinnel » ned čer 10, 2012 3:28 pm

Cím to že místní chlapi ženy tak podceňují +povzdechne si a podívá se na Wenai, aby odhadla na co myslí+ zůstaneme na noc, +rozhodne za ně obě nakonec+ je tam v noci bude bouře. Králi svobodného lidu +ušklíbne se+ at nám vrátí naše věci, máme tam jídlo, +řekne o něco příjemnějším tónem a pak se mu podívá do očí+ prosím
Nil mortifii sine lucre

HERE WE STAND
Syriana Spinnel
VIP Member

Příspěvekod Wenai Lafayette » ned čer 10, 2012 3:33 pm

+usměje se na ně, vyjde ze stanu a vrátí se s jejich věcmi a podá jim je+ Můžete zůstat u ohně, který si vyberete, ale budete se o sebe muset postarat samy. Tohle je svobodný lid. +pokrčí rameny+ Nebudu jim nic nařizovat. Můžete aspoň zjistit, proč muži ženy tak podceňují. +usměje se na ně, kupodivu hezky+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Syriana Spinnel » ned čer 10, 2012 3:39 pm

Nepotřebujeme tvou ochranu, dokážeme se o sebe postarat samy. +řekne odhodlaně a vezme si od něj jejich věci, ale představa, že tráví noc venku mezi těmi divochy ji trochu děsí, vyhrabe z torby sušené hovězí a jedno hodí přes místnost Wenai+ u kteréhokoliv ohně pravíš? +podívá se na něj a na tváři jí pohrává úsměv+ tak fajn, já zůstávám tady
Nil mortifii sine lucre

HERE WE STAND
Syriana Spinnel
VIP Member

Příspěvekod Wenai Lafayette » ned čer 10, 2012 3:42 pm

Wenai: Co? Co? +narovná se a na haleně má nezaměnitelné skvrny od červeného vína a hověcí jí pleskne do čela+ Já nic!

Mance: +když ty dvě vidí, tak se musí rozesmát+ Jsi chytrá. Ty, ohněm políbená. +usměje se nakonec na Syr+ Můžete zůstat zde. A nemusíte to víno pít tajně. +kývne na ně a usměje se a vyjde ze stanu+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Syractions