Westeros

Akce Syr a jejích postav

Moderátoři: Syriana Spinnel, Wenai Lafayette, Bill Weasley, Charlie Weasley

Re: Westeros

Příspěvekod Syriana Spinnel » sob čer 09, 2012 9:45 pm

Wenai Syriana: +kývne nakonec že nemá páru a taky sestupuje dolů a protože má taky svázány ruce, tak sebou sekne a dokutali se kousek od Syr, pusu měla sice zavrenou ale teď má od sněhu odrenou jednu tvář až do krve+ No. +konstatuje+ Aspoň jsme to stihly rychle dolů.

Syr: Do hajzlu, rozvažte mě ty ruce, nebo vám urvu koule všem! +zařve na ty co za nima v klidu sestoupili dolů a teď je tahají dál+
Nil mortifii sine lucre

HERE WE STAND
Syriana Spinnel
VIP Member

Příspěvekod Wenai Lafayette » ned čer 10, 2012 6:26 am

Divocí: Jo jasně, už se bojím. +ušklíbne se, postaví je na nohy a vedou je dál, táborem až skoro doprostřed k jednomu ohni+ Ještě budeš mít příležitost ukázat odvahu, maličká.

Wenai: +skoro flegmaticky se nechá dovést kam oni chtějí, ale rozhlíží se kolem aby jí nic neuniklo+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Syriana Spinnel » ned čer 10, 2012 8:57 am

+Napříč tomu všemu je Syr vdeěčná za příjemné teplo, které sálá od ohniště a udělá několik kroků k němu, aby trochu rozmrzla. Rozhlíží se přitom kolem sebe, ale kromě pár žen s děckama nevidí nic, co by jí napovědělo co se bude dít dál+
Nil mortifii sine lucre

HERE WE STAND
Syriana Spinnel
VIP Member

Příspěvekod Wenai Lafayette » ned čer 10, 2012 2:16 pm

+přetře si rukou tvář, co jí svědí a uvidí na rukavicích trochu krve, jak se odřela o sníh+ Mě teče krev! Mě teče krev! +zaječí skoro hystericky+ Za to vás zabije! +ukazuje jim tu krev na rukavici a výhružně na ně kouká, pár divokých na ni civí, spíš jako by se zbláznila, pak někdo vyprskne smíchy, obě je chytnou a vedou ji do stanu+

Obrázek
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Syriana Spinnel » ned čer 10, 2012 2:20 pm

+teplo ji udeří do plic a Syr se rozkašle, mrká aby si rychle přivykla na přítmí a drží se u Wenai+ To nás tu jako chcete ošukat nebo co?! +už toho má všeho plný zuby+ protože jestli ne, tak já si tu sedám a polibte mi všichni prdel! +sedne si do pohodlného křesla vystlaného kožešinama+
Nil mortifii sine lucre

HERE WE STAND
Syriana Spinnel
VIP Member

Příspěvekod Wenai Lafayette » ned čer 10, 2012 2:31 pm

Možná, to se ještě uvidí... +ozve se hluboký hlas od vchodu a dovnitř vejde statný muž, obe si je prohlíží, nejdřív Syr, velmi důkladně a je vidět, že ho zaujala a pak koukne na Wenai a tázavě se podívá na Chřestivou košili+ A to je co? Nějaké nedochůdče? Ta nepřežije ani jednu zimu! +ušklíbne se+ Nechte si ji. +pak kývne na Syr+ Tahle ať je někde poblíž.

Chrěstivá košile: Macne, jdou od Zdi. Vrány je pustili a měnič viděl, no... něco divnýho... V tom starým háji před zdí. Prý to tam kvetlo. +nechce se nechat zahambit+

Wenai: +když slyší, že je nedochůdče, tak skříží ruce na hrudi a nafoukne tváře a odmítá se s kýmkoliv bavit+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Syriana Spinnel » ned čer 10, 2012 2:38 pm

+Otočí se za hlasem a z tváře jí přitom spadne kapuce a vyprostí tak rudé vlasy+ To bych u všech bohů řekla že se uvidí +odsekne mu a je si jistá že tohle musí být ten jejich vůdce+ Nech nás jít +vstane+ neohrožujeme tvé lidi ani nepátráme po tom, co máš za lubem, tvá věc se nás netýká... +za svou prostořekost dostane od Harmy psí hlavy pěstí přes obličej až jí praskne ret+ H: drž hubu čubko, mluvíš s naším králem!
Nil mortifii sine lucre

HERE WE STAND
Syriana Spinnel
VIP Member

Příspěvekod Wenai Lafayette » ned čer 10, 2012 2:48 pm

Mance: Ne, ale já pátrám po tom, co máte za lubem vy. Je to dost neobvyklé. +zamračí se na Harmu+ Běžte, +kývne na ně+ Všichni. +když se Wenai začne zvedat, tak ji pohledem přiměje zůstat na místě+ Co chtějí dvě ženy tak daleko za zdí? +provrtává je pohledem+

Wenai: +mračí se na něj, čelisti sevřené+ Já nejsem žádný nedochůdče. +zamrmlá jenom a odmítá mluvit+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Syriana Spinnel » ned čer 10, 2012 2:53 pm

+drží se za zhmožděnou tvář stále studenýma rukama a v hlavě jí hučí z té rány+ coby přišly jsme tě zajmout +zamrmle a protočí oči, že se mu nehodlá svěřovat, když Wenai mlčí+
Nil mortifii sine lucre

HERE WE STAND
Syriana Spinnel
VIP Member

Příspěvekod Wenai Lafayette » ned čer 10, 2012 2:57 pm

Mance: Oh, jistě. +natáhne k ní ruce, zápěstí má u sebe+ Tak prosím, mám vám půjčit ještě provaz, nebo pár chlapů, aby vám pomohli? +vpíjí se do ní pohledem+ Tak o co jde? Obyčejné holky by se sem neodvážili a nejspíš ani nedostaly.

Wenai: +koukne na něj a chvilku se na něj mračí+ Ale odvoláš to nedochůdče! +ukáže na něj prstem, jakože to myslí smrtelně vážně+ My jsme přišli hledat první lidi.

Mance: +jak to slyší, tak si přikreje tvář dlaní a vypadá to, že se směje a taky že jo, posadí se do jednoho křesla a koukne na ně, docela vysmátej+ První lidi? Jo, jo, odvolávám nedochůdče a nahrazuju ho bláznem. První lidi už dávno nejsou.
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Syractions