Westeros

Akce Syr a jejích postav

Moderátoři: Syriana Spinnel, Wenai Lafayette, Bill Weasley, Charlie Weasley

Re: Westeros

Příspěvekod Wenai Lafayette » stř kvě 16, 2012 11:31 am

Ser prasátko! +řekne potichu a uculí se+ To je hezký. +koukne na ni+ Myslíš, že ne? +na tváři se jí objeví šibalský úsměv a v očích jí zasvítí+ Třeba by to měl někdo napravit... +skousne si ret a zamyslí se+ Co? Za tím běž klidně sama. Já na tebe počkám. Dole. Na nádvoří. U kuchyně.
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Syriana Spinnel » stř kvě 16, 2012 11:59 am

Tak jo, přeju pěknej výhled a moc ho neznervoznuj. Jdu zjistit co se dá dělat, nezlob tu. +líbne ji na líčko a přes umývárnu, kde ze sebe očistí to bláto, vyjde ke dveřím do Mormontova soláru. Zaklepe+

Jon: +ztěžka oddechuje, protože ten parchant Thorn na něj nechal útočit všechny zároveň. Ohání se mečem, rychlé otočky a seky, ale v jeho zorném poli se objeví dvě... ne to není možný, na Zdi nejsou ženský. Na vteřinu se zadívá na tu vysokou a za chvíli toho lituje, Pipovi se podařilo ho praštit přes prsty na ruce. Naštve ho to a pustí se do nich s novou vervou, než ho Thorn zastaví svýma posranýma kecama+
Nil mortifii sine lucre

HERE WE STAND
Syriana Spinnel
VIP Member

Příspěvekod Wenai Lafayette » stř kvě 16, 2012 12:08 pm

Wenai: No jo, porád. +zamumlá a sebehne ze schodů, kde se zastaví a drolí ze sebe bláto a kouká na rekruty, jak cvičí, pak se opře o zeď a kouká na ně pořád+

Mormont: Dál. +překvapeně se na ni podívá, protože ji nečekal, nečekal nikoho+ Kdo jste? +zeptá se jí a prohlédne si ji+ Přinášíte nějaké zprávy?
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Syriana Spinnel » stř kvě 16, 2012 12:15 pm

Syr: Kapitáne +ukloní se mírně+ Syriana +usměje se mile+ a ano, přináším zprávy +přikývne hlavou+ ale především... Jorah Mormont +nechá to jméno vyznít+ vás nechává pozdravovat

Jon: +Rozhýbe si rameno a přitom po očku vidí, že ta holka se na ně dívá. Zamračí se, ale nedá mu to a zase si ji prohlídne. Thor je konečně nechal jít. Bolí ho celé tělo. Pomůže Samovi vstát, Sam je z té holky uplně mimo, rudne koktá a mrčí něco o tom, že je to ženská. Jon jen protočí oči. Do kuchyně musí kolem ní.+
Nil mortifii sine lucre

HERE WE STAND
Syriana Spinnel
VIP Member

Příspěvekod Wenai Lafayette » stř kvě 16, 2012 12:22 pm

Mormont: Syriana... a dál? +zeptá se jí s tázavým pohledem, ale jak řekne to jméno, tak ho otázky ohledně jejího jména přejdou+ Jorah... +vypadá, že se nemůže rozhodnout, jestli je to dobře a jestli o něm chce mluvit+ Kdy jste s ním... mluvila?

Wenai: +vyzívavě hledí na každýho chlapa co jde kolem ní, culí se na ně a mrká a evidentně ji to baví+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Wenai Lafayette » stř kvě 16, 2012 12:23 pm

Ve věži:
Obrázek
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Syriana Spinnel » stř kvě 16, 2012 12:27 pm

Syr: +přejde ke křeslu naproti něho a klidně si sedne+ Syriana Lafayette, ale to jméno vám stejně nic neřekne +přehodí si nohu přes nohu+ S Jorahem jsem mluvila před méně než měsícem. +prohlídne si důkladně muže jenž velí Noční hlídce+ Řekl mi abych vás našla

Jon: +Zatáhne Sama za límec, protože se rozhodl, že on dál nepůjde+ Samweli hni se, knihy, mysli na knihy +dloubne ho do ledviny a ser prasátko se pohne+ A vy slečno, jestli se chcete najíst pojďte +zadívá se jí do tváře a pak raději zapadne+
Nil mortifii sine lucre

HERE WE STAND
Syriana Spinnel
VIP Member

Příspěvekod Wenai Lafayette » stř kvě 16, 2012 12:33 pm

Mormont: +mlčky na ni hledí, pozoruje ji a hodnotí+ Proč? A proč vám mám věřit?

Wenai: To můžu? +usměje se a vpadne do kuchyně+ A co je k jídlu. Ne že by mi to nebylo jednio, nejedla jsem od rána. +vezme si misku a nahlédne do ní, pokývá hlavou a posadí se na druhý konec stolu, kde sedí Jon a Sam a kouká do své misky a jí+ Co je? +koukne trochu nervně na Sama, který nejí+ Něco se stalo? Já radši půjdu. +vezme si misku a pakuje se od stolu+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Syriana Spinnel » stř kvě 16, 2012 12:43 pm

Syr: To jistě nemusíte, +přikývne+ ale myslím že byste tím ublížil jen sobě. Jorah je na cestě na východ

Jon: Jasně +Jí to co každý večer+ Same! PosaĎte se zpět slečno, tady náš Sam je jen trochu stydlivý +pod stolem ho kopne do holeně a Sam vypadá že se div nerozpláče+ Máte nějaké poslání tady na Zdi? +vzpomene si na ta léta výchovy na Zimohradu a aspon se pokusí s ní zapříst rozhovor;
Nil mortifii sine lucre

HERE WE STAND
Syriana Spinnel
VIP Member

Příspěvekod Wenai Lafayette » stř kvě 16, 2012 12:51 pm

Mormont: V tom nevidím valný smysl. Tam byl pořád. +pokrčí rameny;+ Co po mě vlastně chcete?

Wenai: +tak se posadí a koukne na Sama, pak na Jona+ Já jsem Wenai a nejsem moc slečna. +zatahá se za špinavý oblečení+ My totiž chcem se sestrou jít za zeď. Něco tam hledáme. +vykulí na něj oči+ Byl jsi tam někdy? +zeptá se spiklenecky+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Syractions