od Syriana Spinnel » pon úno 27, 2012 12:58 pm
+Vystoupí z vlaku a jde na chvilku do města. Naposledy tady byla s Viktorem při svatební cestě. Nadechne se vzduchu a cítí v něm jaro. To jí vykouzlí na tváři úsměv. Zamíří do té cukrárny kam chodily, ale vezme to cestou kolem zdi s nápisy. Lámanou fráninou si objedná velký čokoládový pohár. Vytáhne si zase skicák a začne čmárat Eiffel na kterou má parádní výhled. Zazvoní jí mobil+
Oui?
SYRIANO, KDE U VŠECH DRAKŮ JSI? BECCY MI ŘÍKALA +zahuláká to na ni z mobilu+
Je sui et Paris, Charlie +řekne s úsměvem+
TY SES ÚPLNĚ ZBLÁZNILA! UVĚDOMUJEŠ SI....
Ano, Charlie, všechno si uvědomuju, ale neuvědomuju si, že bych ti musela hlásit kam jedu, nebo nejedu...
SYR, RUMUNSKO JE NEBEZPEČNÉ... +zklidní se trochu+ MOHL JSEM TĚ TAM PŘEMÍSTIT, PŘÍMO ZA GABRIELEM, SAKRA, JAK VLASTNĚ JEDEŠ?
+povzdechne si+ Charlie, nejsem malá holka, a kdybych se chtěla přemístit, tak to udělám sama, chci si užít výlet a jedu vlakem +zapálí si cigáro+
+z telefonu se ozývá smích+ TY JSI VÁŽNĚ PRAŠTĚNÁ, VLAKEM! NO AŽ TĚ NĚKDO ODKROUHNE, TAK SI TO ZRZOUNOVI VYSVĚTLUJ SAMA.... DÁVEJ NA SEBE POZOR, ANO?
+Zasměje se+ Jo to se neboj, mě se tak lehce nezbaví. Jasně že dám. Charlie musím už jít, pojede mi to
NO TAK ALE ZAVOLEJ, JO?
Jasně, čau. +típne to, zakroutí hlavou a dál si nerušeně užívá čokoládovou nálož. Když v klidu dojí, zaplatí, nechá tučné dýško a naposled jde k vlaku, příští zastávka je až v Bucurešti dneska ve tři ráno v noci+
Nil mortifii sine lucre
HERE WE STAND