Služební byt

Moderátoři: Zaměstnanec, Memory, mollyz, Fabien

Re: Služební byt

Příspěvekod Paola Ricci » pát dub 06, 2012 1:46 pm

To jsem netušila, že je z tebe i poeta. Ale řekl jsi to moc krásně +usměje se na něj a políbí ho na tvář. Pak se musí uculit, jak má Fabien v mžiku svlečené tričko i kalhoty, to by mu šlo;)+ Tak kdyby sem teď někdo vlezl, bůhví, co by si pomyslel +zasměje se a kapesníčkem se snaží utřít si flek a ještě víc jej rozmatlá+ Ehm.. mohl bys mi půjčit nějaké tričko, abych se měla do čeho převlíknout, než to vyperu? +zatváří se opravdu bezradně+
Paola Ricci

Příspěvekod Fabien » pát dub 06, 2012 8:33 pm

Poly: Jo..jo...určitě...+začne zmatkovat a v trenýrkách pobíhá po bytě, občas do něčeho kopne, co mu leží v cestě.+ Tričko..už se to loví...+a vyt´áhne docela dlouhé námořnické triko.+ Jo...tak si to vysvleč..+podá jí obleček a kouká u vytržení, jestli se začne svlékat.. :* :lol: +
Nic není nemožné!
Fabien
Mág

Příspěvekod Paola Ricci » pát dub 06, 2012 10:29 pm

+sleduje ho, jak tam zmateně lítá z pokoje do pokoje a musí se zase smát, jak je přitom klukovsky roztomilý+ To se hodí, díky +poděkuje mu za tričko a chce se převléknout, ale když si všimne, že na ni kouká jak na peep show, trochu se zastydí+ Fabiene, kde máš koupelnu? Víš... jako před doktorem bych se před tebou svlékla bez problémů, ale.. teď nejsi doktor +vysvětlí mu s úsměvem a pokrčí omluvně rameny+
Paola Ricci

Příspěvekod Fabien » sob dub 07, 2012 1:21 pm

Poly: +Uvědomí si, co dělá a zaculí se.+ No, řeknu ti jedno důležité lékařské tajemství - i jako doktor i jako Fabien mám úplně stejný vkus, takže kdyby ses přede mnou svlíkala v ordinaci, užil bych si to stejně..+mrkne na ní vesele.+ Koupelna je támhle, ale budu smutnej...+ ukáže směr požadovaná místnost a udělá na Poly hrozné psí oči, že je smutnej, smutnej, smutnej! :pii :roll: :mrgreen: +
Nic není nemožné!
Fabien
Mág

Příspěvekod Paola Ricci » sob dub 07, 2012 2:05 pm

Takže ty si to pěkně užíváš, když máš v ordinaci mladé a krásné pacientky +rozesměje se, jak se jí přiznal+ Nemrzí tě moc, že já jsem přišla „jen“ s bolavou rukou? +zadívá se na něj zvědavě. Už téměř vykročí ke koupelně, když na ni Fabien zahraje smutného. Přistoupí k němu blíž a pohladí ho po tváři+ Nechci, abys byl smutný. Ale taky se nemíním tady před tebou hned svlékat. Ledaže... +odmlčí se na chvilku, jak ji něco napadne+ ...bychom si zahráli na doktora. Kdybys mě chtěl vyšetřit, to bych se před tebou jako doktorem nestyděla +zamrká nevinně řasami+
Paola Ricci

Příspěvekod Fabien » sob dub 07, 2012 5:36 pm

(Jo, na doktora? :twisted: )

Poly: Tebe jsem si hodně užil i s jen zraněnou rukou, divoško! Jsi ta nejhezčí pacientka, jaká mi kdy do ordinace přišla...+ Chytne její ruku na své tváři a políbí jí dlaň.+ Ovšem domnívám se, že komplexní vyšetření je důležitá prevence vážných onemocnění - a já bych vážně nechtěl, abys mi onemocněla!! :mrgreen: Takže, slečno pacientko...šup do spodního prádla. Jsem opravdu zvědav, jaké nosíte, jste-li na lyžařské dovolené!!! Doufám, že důkladné, abyste nenastydla na ledviny.. :mrgreen: :twisted: :lol:
Nic není nemožné!
Fabien
Mág

Příspěvekod Paola Ricci » sob dub 07, 2012 10:23 pm

Jenom jestli nekecáš. To k tobě chodí samé ošklivé čarodějnice s bradavicemi na nose a hnízdem na hlavě? +zavtipkuje, ale je na ní vidět, že ji to moc potěšilo+ Tak když to říká doktor, tak na tom asi něco bude. Opravdu nerada bych onemocněla, tak mě radši důkladně vyšetři +důvěřuje mu, že mu opravdu záleží hlavně na jejím zdraví :D + Tak do toho, pane doktore +usměje se a svlékne se do spodního prádla. A pokud Fabien čekal teplé zimní spodní prádlo, asi bude překvapen :pii +
http://www.werso.cz/322-2396-thickbox/p ... ervena.jpg

(nějak se nám to tady zvrhává :lol:)
Paola Ricci

Příspěvekod Fabien » sob dub 07, 2012 11:03 pm

:pii :hop* :heaven:

Poly: +Nepřítomnost teplého spodního prádla a podvlíkaček ho zaskočí. Kouká na tu krásu jako děcko na vánoční dárky.+ Ehm...teda...jo...jenom samý čarodějky s bradavicema mi tam choděj. A pak taky divný chlápci...+ Opatrně se jí dotkne na rameni.+ Můžeš si prosím lehnout? Já tě vyšetřím...Měla bys na lyže nosit něco víc...ale takhle tady...to je dobře, že to máš...+je úplně zfanfrnělej a ukazovákem objíždí krajkové ramínko její podprsenky.+
Nic není nemožné!
Fabien
Mág

Příspěvekod Paola Ricci » ned dub 08, 2012 12:14 am

+culí se na něj, jak je vyjevený+ Nepotřebuji na lyžování nějaké teplé spodky. Mám termo prádlo a v tom mi je dostatečně teplo +když ji vyzve, začne se rozhlížet, jestli tam nemá něco jako vyšetřovací lůžko+ Kam si mám lehnout? Sem? +ukáže na tu pohovku, co na ni sedí a poslušně si na ni lehne. Pohlédne na jeho zvědavý prst a usměje se+ Neměl by sis změřit tlak jako první? +uculí se+
Paola Ricci

Příspěvekod Fabien » ned dub 08, 2012 10:02 am

Poly: Pohovka bude dobrá. Můžu jí přečarovat na lůžko, ale tohle máš pohodlnější.+ Dotazem na tlak ho trochu probere.+ Néé..to je dobrý. Kdyby to tu se mnou seklo, stačí, když si nade mě klekneš a řekneš, že seš Molly. To mě probere zaručeně! :lol: + Ale pak se dál zaujatě věnuje prohlídce.+ Vezmeme to od vrchu...+pohladí jí po vlasech a skoro neznatelně políbí na čelo.+ Zrak? Nosíte brýle, slečno pacientko?
Nic není nemožné!
Fabien
Mág

PředchozíDalší

Zpět na Byty zaměstnanců