Čajovna

Re: Čajovna

Příspěvekod Angel » úte lis 30, 2010 8:33 pm

jsem rád že se ti to líbí. Snažil jsem se +políbí ji na tvář+ Musím už jít, strávil jsem tu víc času než jsem předpokládal a ještě mám jedno... obchodní jednání +zatváří se velmi temně a nepěkně se zamračí+ Uvidíme se v Hyperionu +znovu jí políbí, kývne na hostitelku a odejde+
Človek má jen půl duše, druhou musi hledat u jiného člověka. A když jí najde je ztracen navždy.
Angel
Upír

Příspěvekod Kleopatra » pát pro 03, 2010 3:10 am

Lucius: Amon na tyhle věci moc není. Je spíš...prakticky zatížen, či jak to klasifikovat. To můžou tyto rodiny pořádat vernisáže rovnou u sebe doma. +usměje se na golux+ O tom bych si nedovolila pochybovat, zaslechla jsem o madam samo pochvalné informace. +dopije, odloží hrneček a položí na stolek štědrou bankovku+ Omlouvám se, ale jsem objednaná na masáž u své "dvorní masérky". +usměje se omluvně na oba+ Doufám, že se brzy zase setkáme, velmi mě těšilo. +kývne na oba, obleče si kabát, páč by po takové době co se tu rozseděla asi zmrzla, a vyrazí na relaxaci.+
Vedere e non toccare e' una cosa da crepare.
Kleopatra
Člověk

Příspěvekod golux » ned pro 05, 2010 2:46 pm

trochu se začervená po Kleopatřině chvále a dopije čaj Nepůjdeme už? sjede rukou Luciusovi po stehně do rozkroku
I am Golux. The only Golux in the World.
golux
VIP Member

Příspěvekod Lucius Malfoy » ned pro 05, 2010 2:49 pm

chytne ji za ruku Tak dobře, ale nech toho, ať se ještě můžeme rozloučit s hostiteli usměje se na ni
Creagan a Eillen: Díky za pozvání, mějte se dobře a nezapomeňte, že na Manoru jste vždy vítáni zamávají ostatním a odkráčejí
Mám velmi jednoduchý vkus. Spokojím se vždy s tím nejlepším...
Lucius Malfoy
Mág

Příspěvekod Eillen » úte pro 07, 2010 9:17 pm

Rozloučí se s Luciusem a golux. Na památku znovuotevření dostanou domů čajovou sadu Rádi se brzy zastavíme

(jaj, jsem se té nové fotky Luciuse trošku lekla.)
I am not insane, my mother had me tested!
Eillen
NEaktivní

Příspěvekod Fernando Sucre » sob pro 11, 2010 10:23 pm

Hodně dlouho váhal, jestli se vůbec má vracet, ale nakonec mu to nedalo. Autem přijede před čajovnu. Místo, kde se poprvé objevil ve světě magie a jen si pomyslí, že je zase na začátku. Tak kámo, jen do toho. řekne si pro sebe, vystoupí z auta a vejde dovnitř. Nějak to tam nepoznává. Všechno je jiné, jen přípravna je stále stejná. Uvaří si nějaký čaj, sedne si do čajovny a jen tak se dívá na prázdnou místnost. Monžá jsem se neměl vracet, zašeptá do ticha, ale nemá se k tomu, aby se zvedl a odjel.
Fernando Sucre
Člověk

Příspěvekod Neferet » sob pro 11, 2010 10:43 pm

+dostaví se do čajovny hned jak je to možný, Spike jde s ní, spíš jí asi více méně hlídá, ale Nef z toho má mnohem lepší pocit, než ještě ráno, teď když řekl, že to s ní zase skusí, trošku pospíchá dotepla jelikož na sobě má jenom minisukni a tričko+ Tak jsem tady. Omlouvám se, že to tak trvalo, ale... +začne hned jakmile otevře dveře a vejde, ale vprostřed věty se zastaví a v šoku zýrá na muže sedícího u stolku+ Fernando.... +zašeptá po chvíli co najde hlas, ale pořád stojí v šoku na místě+
Draco dormiens numquam titillandus
Neferet
VIP Member

Příspěvekod Spike » sob pro 11, 2010 10:50 pm

+Narazí do Neferet která stojí ve dveřích jako tvrdé Y. Jelikož není o moc viší než ona má trochu špatný výhled spoza jejích zad, takže se kolem ní protáhne a stane v místnosti. Sjede pohledem sedícího muže, všechny jeho svali i plešatou hlavu+ No pěkný. Další tvůj milenec, navíc tenhel měl bejt mrtvej +řekne s takovou dávnou úštěpačnosti až to hezké není+
Proč si lidé myslí že je nezabiju když mám duši?
Spike
Upír

Příspěvekod Fernando Sucre » sob pro 11, 2010 10:52 pm

Když vejde Nef, nevěří vlastním očím. Jakmile se kolem ní protlačí její společník a pronese svoji poznámku, stoupne si. Pořád neví, co dělat-. Nef? Já myslel, že se tu objeví Eillen. Netušil jsem. Já. Já nevím co říct. pronese nakonec a chce schovat levou ruku, na které mu chybí ukazováček, ale není moc rychlý, takže si toho oba musí všimnout. Nakonec se odhodlá a otočí se na Spikea a dodá, co má na srdci. Nemusíš se bát, já ti do zelí nepolezu. pronese klidně, ale zní tak nějak zoufale. Jako by to ani nebyl ten Sucre, kterého tu znali.
Fernando Sucre
Člověk

Příspěvekod Neferet » sob pro 11, 2010 10:58 pm

Ty sám by si měl vědět nejlíp, že jsem s ním nic víc neměla. +řekne tiše jak jen svede Spikeovi připomínajíc mu první noc, než se otočí zpět k Fernandovi+ Eillen mě poprosila, abych jí tady s tím pomohla. +vysvětlí po chvíli a obejme se rukama, pořád je v šoku a neví jak se pořádně chovat, všimne si, že mu chybí prst, ale nijak to nekomentuje, ona se zase snaží schovat čerstvé jizvy na zápěstích+ Myslela jsem, že... +na chvíli zavře oči a nadejchne se+ Poslal mi tvůj prst.
Draco dormiens numquam titillandus
Neferet
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na čajovna