Čajovna

Re: Čajovna

Příspěvekod Creagan Elat » úte lis 02, 2010 12:25 pm

Vezme si od Eil šálek, druhou rukou ji stále objímá. Nějak neví, co by řekl, tak jen upije a mlčí
Když měsíc na svý cestě nebem všechny hvězdy poztrácí
omotám kolem krku šálu nasedám na koberec lítací
(kapela ZAVĚTREM)
Creagan Elat
NEaktivní

Příspěvekod Eillen » úte lis 02, 2010 12:27 pm

Na můj vkus je tam až moc živo. Skoro se není slyšet přes ostatní hosty. To byl také důvod, proč jsem si otevřela čajovnu. Je to tu navíc speciálně upravené tak, že i kdyby tu bylo plno, neuslyšíte rozhovory ostatních. Někdy se kouzla prostě hodí. upije čaje
Nef: Takže jestli ti budeme posílat poštu, tak na Darktor nemáme? To je docela důležitá informace. Co kdybych ti posílala pozvánku a ty bys o ní nevěděla.
I am not insane, my mother had me tested!
Eillen
NEaktivní

Příspěvekod Neferet » úte lis 02, 2010 12:37 pm

Tak hlavně, že ti to chutná. +rozcuchá trošku Spikeovi vlasy na tváři široký úsměv+ Darktor.. to je... sídlo... moje. +vysvětlí zběžně+ Od... +zarazí se+ ... od určitý doby mi to tam padalo na hlavu, tak jsem šla na Mýtinku. +samozřejmě myslela to padání na hlavu jen obrazně+ A dobře tam vařej, i když Tom to většinou, tedy pořád přehání trochu s paprikou. Cpe jí i do zmrzliny. +zakroutí nad tím s úsměvem hlavou+

Eil: Klidně můžete. Sam s Johnem mi poštu přeposílají na Mýtinku. +vysvětlí+ Takže se nemusíš vůbec bát, že bych třeba o té tvé pozvánce nevěděla. +usměje se+
Draco dormiens numquam titillandus
Neferet
VIP Member

Příspěvekod Spike » úte lis 02, 2010 12:59 pm

To sem nevěděl že máš nějakej dům +dívá se na ni vyčítavě+ akorád že teda máš hromadu peněz a šperků +ušklíbne se při vzpomínce na jeden incident na Mýtince+ Hluk? V hospodě že byl hluk? +rozesměje se+ Tos ještě nebyla v pořádný putice lásko! +zakrotí nad Eillen hlavou+ Tam musej třískat půlitry, nejlím o něší hlavu. Tříští se tam bar z barmanem a vůbec je to tam veselí +asi má poněkud zvláštní představi otom co je veselé+ Nelil sem krev do žloutku, ale žloutek do krve +opraví ho s neviným úsměvem+
Proč si lidé myslí že je nezabiju když mám duši?
Spike
Upír

Příspěvekod Angel » úte lis 02, 2010 1:02 pm

+Pohrává si se svou vodou, pít jí stejně asi nebude+ Mě to tam taky připadalo docela tiché a klidné +zamyslí se+ Akorád tam byl nějakej šmírák +vzpomene si na podivné individuum u baru+ Nám taky Hyperion padá na hlavu +on to narozdíl od Neferet nemyslí obrazně+ Nevidím v tom rozdíl. Nechutné je to obojí +odpoví neutrálním hlasem usmívajícímu se Spikeovi+
Človek má jen půl duše, druhou musi hledat u jiného člověka. A když jí najde je ztracen navždy.
Angel
Upír

Příspěvekod Eillen » úte lis 02, 2010 1:04 pm

Spike: Je hospoda a hospoda. Mýtinka má určitou úroveň. Něco jiného jsou putyky a bary. A hlavně k té rvačce musí hrát pořádná hudba, jinak to nemá tu atmosféru, viď? přizvukuje mu a culí se u toho, takže je jasné, že si z něj dělá trošku legraci.

Nef: Dobrá, sovy alespoň nebudou mít tolik práce. Už teď jsou líné a při představě, že je pošlu někam na nové místo, tak je mi jasné, že mi hned poklofou.
Eillen
NEaktivní

Příspěvekod Neferet » úte lis 02, 2010 1:10 pm

Nedívej se na mě tak. +brání se s lehkým úsměvem+ Nikdy si se neptal. +pokrčí nakonec rameny, když to tak vezme, oni se vlastně ani moc neptají+ Tak takovou putiku bych jednou chtěla vidět. +řekne docela neprozřetelně+ I když na Mýtince taky bývá veselo. +trošku se uculí a mrkne na Eillen, trošku si vzpoměla na incident s Amonem, natáhne se pro čaj+ Šmírák? +podívá se na něj, nikoho divného si nevšimla, ale asi to bude tím, že byla dost zaměstnaná sledováním těch dvou+

Eil: Tak to si umim dobře představit, jak moc rozladěný by byli. +zasměje se+
Draco dormiens numquam titillandus
Neferet
VIP Member

Příspěvekod Spike » úte lis 02, 2010 1:16 pm

Eillen: No jasně! +souhlasí sní nadšeně. Buď si nevšiml že si z něj dělá srandu, nebo to ignoruje+ A polonahý ženskou jako kulisa je taky dobrá věc +uvažuje kdy naposledy byl v takovémhle veselé podniku+

Nef: Ti jí určitě někdy ukážu lásko. V Los Angeles je jich celá hromada, dokonc i těch úplně lidskejch +usměje se, je prostě odhodlaný jí přinutit dělat všechny zakázané a špatné věci co jen existují+ Tak mě je vlastně fuk co si zač +podotkne. Sice to tak docela není pravda, ale co už+
Proč si lidé myslí že je nezabiju když mám duši?
Spike
Upír

Příspěvekod Angel » úte lis 02, 2010 1:18 pm

+Mírně přikývne+ Podivnej chlap u baru. Skoro bych řekl že novinář nějakého bulvárního plátku. V barev v Los Angeles se jich hemží tucty hledající nějakou senzaci +trochu se zamračí+ Nemyslím že by se zrovna v tom podniku mohlo dít něco senzačního +podotkne skepticky+
Človek má jen půl duše, druhou musi hledat u jiného člověka. A když jí najde je ztracen navždy.
Angel
Upír

Příspěvekod Eillen » úte lis 02, 2010 7:15 pm

Eil - Nef: Jo, někdy až moc. Proto tam nerada chodím. náhodou si vzpomněla na ten samý incident, tak se chytne za krk a trošku se otřese při té vzpomínce a stulí se Creaganovi víc do náručí.

Creagan - Spike: No a co ti brání si nějaký takový podnik tady otevřít? zeptá se a rovnou mu tyká, když už jim Spike tyká.

Creagan - Angel: poté co domluví ke Spikeovi, tak se k němu otočí. Jemu ale netyká, protože si to netroufá. Nechce ho urazit. Nedávno jsem procházel v Denním Věštci rubriku LoScars a všiml jsem si, že jste s Nef byli nominováni na dokonalý pár. Potěšilo vás to?
Eillen
NEaktivní

PředchozíDalší

Zpět na čajovna