Čajovna

Re: Čajovna

Příspěvekod Angel » úte lis 02, 2010 10:20 am

+Zamračí se na mladšího upíra+ Já nic nenačínám abych to pak nedořekl, já jen... ale to je fuk +udělá přesně to s čeho ho Spike nařkl+ a přivedl do hyperionu +zamumlá polohlasně a koukne po Neferet co ona na to. Kdyby to začal Spike moc přehánět je rozhodnutý ho zastavit+
Človek má jen půl duše, druhou musi hledat u jiného člověka. A když jí najde je ztracen navždy.
Angel
Upír

Příspěvekod Eillen » úte lis 02, 2010 10:29 am

Vrací se s připravenými čaji, vodou i krví. Tak už se to nese. opatrně položí tác na stolek a vše rozloží
Každý si nalijte, co chcete. Kdyžtak udělám další várku.

Obrázek

Obrázek

Obrázek

Obrázek

Obrázek
I am not insane, my mother had me tested!
Eillen
NEaktivní

Příspěvekod Neferet » úte lis 02, 2010 10:36 am

+přitulí se ke Spikeovi a jen se usmívá, jak se ti dva začínají zase škádlit+ Jo. +souhlasí+ Spikea jsem poznala v baru. +rozhodne se to v rychlosti převyprávět+ Ten mě odvedl do Hyperionu a tam jsem... ehm... se seznámila s Angelem. +dokončí, to že spolu pak spali se rozhodne zatím nerozvádět+ Děkuju. +usměje se na Eillen a vezme si svůj čaj+
Draco dormiens numquam titillandus
Neferet
VIP Member

Příspěvekod Creagan Elat » úte lis 02, 2010 10:41 am

To nezní tak hrozně. Přeháněla si, miláčku usměje se na Eil, chytne ji a posadí si ji na klín, ale tak aby na ostatní pořádně viděl.
Doufám, že nevadí, že se vás ptám, ale jak jste se dozvěděli o tomto světě? bezmyšlenkovitě hladí Eil po zádech
Když měsíc na svý cestě nebem všechny hvězdy poztrácí
omotám kolem krku šálu nasedám na koberec lítací
(kapela ZAVĚTREM)
Creagan Elat
NEaktivní

Příspěvekod Spike » úte lis 02, 2010 10:55 am

Vidíš! Co sem říkal? +ukáže na Angela palcem. Vezme si sklenku s krví, pořádně z ní upije a pak do zbytku naleje svůj čaj. Zamíchá a už má blivajz první kategorie+ Ona asi myslí to že spolu žijeme všichni tři +nadhodí důvod Eiilenina zájimu o ně tři. Pokrčím rameny+ Prostě jsem se jednou toulal až jsem se dotoulal do nějaký hospody... Na Mýtinkce se to tam tuším jmenovalo a tam jsem potkal Nef.

(To je podpásovka. Já se snažím neřešit různé světy, to bych se s toho zbláznila. :-))
Proč si lidé myslí že je nezabiju když mám duši?
Spike
Upír

Příspěvekod Angel » úte lis 02, 2010 10:58 am

+Vezme si vodu a usměje se do skleničky, jen tak lehce a trochu vzpomínavě, protože si skutečně vzpomene na to jak Neferet poprvé potkal+ Byla jako bílé pírko když jsem jí poprvé viděl +zamumlá asi spíše prosebe+ Nedomluvím věci +obrátí se na Spike+ protože vím že bys buď neposlouchal, nebo se tvářil že nerozumíš, takže je to zbytečné plítvání vzduchem a enerií.
Človek má jen půl duše, druhou musi hledat u jiného člověka. A když jí najde je ztracen navždy.
Angel
Upír

Příspěvekod Eillen » úte lis 02, 2010 11:09 am

Nalije si zelený čaj a Creaganovi černý. Než se stihne napít, všimne si, co Spike udělal s krví a čajem a má co dělat, aby se neotřásla. Jo, Mýtinka. Tam to vypadá hezky. Nedivila bych se, kdyby to bylo první místo, které všichni nově příchozí navštívili.

(promiň, to jsem netušila...)
I am not insane, my mother had me tested!
Eillen
NEaktivní

Příspěvekod Neferet » úte lis 02, 2010 11:30 am

To ti chutná? +zeptá se nakukujíc Spikeovi do skleničky, když si tam nalil krev, otočí se na Angela, když si tak mumlá pro sebe, usměje se na něj a natáhne k němu ruku, aby ho mohla vzít za jeho+ Já taky ne. +otočí se na Eillen+ Když vezmu v potaz, že to bylo první místo kam jsem šla, když sem se tu objevila. +pousměje se+ Pořád si tam držím pokoj, i když mam Darktor a teď... +podívá se krátce na kluky+ ...trávim víc času v Hyperionu. +tedy tráví tam spíš všechen svůj čas+
Draco dormiens numquam titillandus
Neferet
VIP Member

Příspěvekod Spike » úte lis 02, 2010 11:34 am

No já nevim +vypadá skepticky, ba trochu zamračen+ Mě to tam moc pod nos nejde. Teda jako ne že by to tam bylo špatný. Je to pěkný, čistý, ale není nad pořádnej zakouřenej bar +má prostě jiný vkus+ No jasně. Já mám takoví věci rád +napije se. Je to prostě trochu prase+ Co je to Darktor? +zajímá se, myslel totiž že Neferet žije jen u nich nebo na Mýtince+ Stěžuješ si jako ženská +ušklíbne se na Angela+
Proč si lidé myslí že je nezabiju když mám duši?
Spike
Upír

Příspěvekod Angel » úte lis 02, 2010 11:37 am

+Zhnuseně se dívá na to co si zas Spike udělal ve sklence+ Musíš tyhle nechutnosti dělat i na veřejnosti? To nestačí že se musím dívat jak leješ krev do vaječných žloudků nebo do coly? +když jde o Spikeovi stravovací náviky je až nedmíru upovídaný+ Nechovám se jako ženská, jen se snažím abys dodržoval alespoň základní slušnost +zavrčí polohlasně+ Podle mě je Mýtinka docela pěkné místo, i když pravda je že to není úplně můj vkus +připustí+
Angel
Upír

PředchozíDalší

Zpět na čajovna