Čajovna

Re: Čajovna

Příspěvekod Spike » ned říj 31, 2010 10:05 pm

+Jde za Angele takže první vodu odnese právě starší upír. Vykoukne mu spoza zad, uvidí Neferet jak tam leží nazemi docela jako zmoklá slepice a začne se jí hlasitě smát+ No potěž lásko! Učíš se serfovat? Bys asi měla vědět že to se provozuje na moři +rozhlédne se+ I když koukám že ste si tu jedno menší moře už udělaly +pochválí jim to. Čvachtavě vejde dovnitř, naštěstí má visoké boty+ Navíc si svalovovi namočila boty +mrkne na Angelovi boty promočené až na fusekle+
Proč si lidé myslí že je nezabiju když mám duši?
Spike
Upír

Příspěvekod Eillen » ned říj 31, 2010 10:09 pm

Když se otevírají dveře, myslí si, že to je jen Creagan a tak vyčaruje další vlnu, která přehupne přes nově příchozí a celé je smáčí. Pak až jí dojde, že to není její muž a rychle se probere. Já se moc omlouvám, to jsem fakt nechtěla. Myslela jsem, že jenom přišel můj muž. cítí se trapně a doufá, že ji ani jeden nezabije.
I am not insane, my mother had me tested!
Eillen
NEaktivní

Příspěvekod Neferet » ned říj 31, 2010 10:14 pm

+směje se a prská vodu, když konečně přistane na zemi. trochu se uklidní, když si uvědomí, že nad ní někdo stojí. zvedne zrak a zří Angela+ Jééé, ahoj. +usměje a zamává na něj nahoru. nakloní se, aby viděla na smějící se Spikea+ Ne jen jsme uklízeli a no... +rozhlédne se stále ležíc na zemi+ ...nějak se nám to zvrtlo. +zasměje se, dřív než stačí říct něco na ty promočený boty, převalí se přes ní další voda+ Eillen! +vykřikne a znovu se podívá nad sebe, kde stojí promočený Angel a pak otočí hlavu na Spikea, nevydrží to a začne se zase smát, když vidí jak z nich kape voda+ Myslím, že Eillen ještě neznáte. +dostane ze sebe se smíchem+ Eillen tohle je Angel se Spikem. +náramě se zatím baví+
Draco dormiens numquam titillandus
Neferet
VIP Member

Příspěvekod Angel » ned říj 31, 2010 10:21 pm

+Nestačí říct ani pořádně ahoj a je morký od hlavy k patě, snad i včetně boxerek (zas má nějaký apartní kousek). Vlasy mu splihnou podél obličeje protože všechen gel je z nich pryč. Všechno na něm tak visí a odkapává+ Dobrý den +zamumlá vytíraje si vodu z očí. Nějak ho nic výstižnějšího nenapadne+
Človek má jen půl duše, druhou musi hledat u jiného člověka. A když jí najde je ztracen navždy.
Angel
Upír

Příspěvekod Spike » ned říj 31, 2010 10:27 pm

+Vůbec ho netěší že je morký a už vůbec mu to nepřipadá vitpné+ Ženská bláznivá? +oklepává si vodu z bundy+ Co to sakra děláš? +ždíme si košili+ Tohle je památeční bundy. Svlíknul sem jí z mrtví přemožitelky. Modli se abych ji usušil +vrčí Eilleniným směrem nevrle, i když malinko mu pocukávají koutky+
Proč si lidé myslí že je nezabiju když mám duši?
Spike
Upír

Příspěvekod Creagan Elat » ned říj 31, 2010 10:29 pm

Za pomoci přenášedla se objeví před čajovnou. Upraví si oblečení, otevře dveře a vejde. Najednou si uvědomí, že tam někdo stojí a tak couvne, aby do těch lidí nevrazil. Nevšimne si ale, že je všude voda a tak mu to podjede a on spadne na zem, kde se rozplácne jak široký, tak dlouhý. Co to sakra vydechne a snaží se nějak zvednout, ale pořád mu to podklouzává.
Když měsíc na svý cestě nebem všechny hvězdy poztrácí
omotám kolem krku šálu nasedám na koberec lítací
(kapela ZAVĚTREM)
Creagan Elat
NEaktivní

Příspěvekod Eillen » ned říj 31, 2010 10:30 pm

Jakmile vejde Creagan, zatváří se velmi vážně, ale když ho vidí upadnout, má co dělat se nesmát. Jen pronese A to byl dámy a pánové královský vstup pak už se začne nekontrolovatelně smát, ale jde Creaganovi pomoct, aby se zvedl.

Pánové, omlouvám se za to uvítání. Ale vešli jste doprostřed vodní války. A znáte to, válka si nevybírá. Ve válce jsou i civilní oběti cukají jí koutky a oči jí jiskří, jak se baví.

A za to oblečení se omlouvám. dodá vážně Veškeré škody samozřejmě zaplatím.
Eillen
NEaktivní

Příspěvekod Angel » ned říj 31, 2010 10:35 pm

+Ohlédne se po muži co sebou lísknul na zem a vůbec nechápe co je na něm královského když se tam tak velí+ Dobrý den +řekne i jemu. Jako vždycky je hodně výmluvný+ To není třeba platit +koukne na Spikea+ Stejně už to není originál +podotkne trochu jízlivě, je to totiž mířeno na Spikea+ Jen by bylo dobré nás vysušit +požádá přítomné čarodějky+
Človek má jen půl duše, druhou musi hledat u jiného člověka. A když jí najde je ztracen navždy.
Angel
Upír

Příspěvekod Eillen » ned říj 31, 2010 10:38 pm

Mávne hůlkou a veškerá voda hned zmizí. Po druhém mávnutí jsou všichni úplně suší a vypadají, jako by se nic nestalo. Vše se vrátí do normálu. No, přiznám se, že jsem si naše setkání představovala trošku jinak plaše se usmívá a pak dojde k Angelovi a Spikeovi, aby jim podala ruku. Ráda vás oba poznávám. Já jsem Eillen a tohle je můj muž, Creagan představí je jak se sluší a patří.
Eillen
NEaktivní

Příspěvekod Creagan Elat » ned říj 31, 2010 10:39 pm

Urovná si suché oblečení a když je Eillen představuje, kývne na pozdrav Rád vás poznávám.
Když měsíc na svý cestě nebem všechny hvězdy poztrácí
omotám kolem krku šálu nasedám na koberec lítací
(kapela ZAVĚTREM)
Creagan Elat
NEaktivní

PředchozíDalší

Zpět na čajovna