Čajovna

Re: Čajovna

Příspěvekod Fernando Sucre » čtv bře 04, 2010 8:34 pm

Vyčkává na další dotaz a přemýšlí, jestli náhodou Storm neusnula a že by ji pak tedy zkusil sundat masku
Fernando Sucre
Člověk

Příspěvekod Storm » čtv bře 04, 2010 10:16 pm

=Storm nikdy nespí a sundat jí masku by opravdu nedoporučovala, přinejmenším by se Sucre hodně divil, koho by pod ní uviděl= Čím to asi, že vás výherkyně tak brzy opustila? Nebyla spokojena s obsluhou? =míchá si čajíček a sleduje ho= Takže myslíte, že Styx vám dohodila tu pravou? =kývne k Neferet, aby se k nim posadila=
Storm
Čarodějka

Příspěvekod Fernando Sucre » ned bře 07, 2010 9:09 am

Nevím, asi je taky zamilovaná a než by koukala na polonahého cizího chlapa, tak šla domů? usmívá se No, ohledně toho dohození. Tak bych to neřekl. Sice chtěla sázku vyhrát, ale ne za každou cenu. S Nef mě seznámila v této čajovně a je jen štěstí, že si rozumíme a že i já jsem jí padl do noty.
Fernando Sucre
Člověk

Příspěvekod Neferet » ned bře 07, 2010 12:26 pm

+posadí se a snaží se předstírat, že tam není, upíjí čaj a doufá, že se Storm neotočí s nějakou otázkou na ni, když Fernando odpoví na posledí otázku, neslyšně a nepatrně kývne hlavou a usměje se, hledíc do svýho čaje+
Draco dormiens numquam titillandus
Neferet
VIP Member

Příspěvekod Eillen » ned bře 07, 2010 8:10 pm

Přemístí se do čajovny a když vidí, že jsou tu hosté, překvapeně zamrká. Ani netušila, že to tu bude otevřené. Pak si všimne Sucreho v tangách a jen nechápavě zakroutí hlavou. Neruším tu nějakou soukromou párty?
I am not insane, my mother had me tested!
Eillen
NEaktivní

Příspěvekod Neferet » ned bře 07, 2010 8:15 pm

+otočí se za hlasem+ Eillen. +usměje se na ni a vyskočí na nohy+ Ahoj. +obejme jí+ Ráda tě zase vidím. Jak se pořád máš? +usmívá se+ Ne myslim že ne. Styx si tady byla vybrat sovjí výhru, ale přech chvíli odešla.
Neferet
VIP Member

Příspěvekod Eillen » ned bře 07, 2010 8:21 pm

Obejme Nef Taky tě ráda vidím. Jsem ráda, že jsme konečně doma. Tak povídejte, co nového? Jakou výhru si Styx vybírala? Jen přehánějte.
Všimne si Storm a tak se k ní otočí Dobrý den. usměje se mile My už se známe, že? jen si potvrzuje, protože byla dlouho pryč a nějak se tu neorientuje
I am not insane, my mother had me tested!
Eillen
NEaktivní

Příspěvekod Neferet » ned bře 07, 2010 8:33 pm

Fernando ti nic neříkal? +zvedne obočí+ No vsadil se se Styx o to, že ho nedokáže seznámit s dívkou se kterou by si rozuměl natolik, že by se s ní dal dohromady. +trochu se ošije+ To ti asi vysvětlí on sám nejlíp. +usměje se+ No vsadili se, že když to dokáže, tak jí tady Fernando bude obsluhovat jenom v rudých tangách. A jelikož prohrál... +usměje se na něj+
Neferet
VIP Member

Příspěvekod Fernando Sucre » pon bře 08, 2010 6:21 pm

No, já jsem myslel, že jí to budeš chtít říct ty. Nevěděl jsem, jestli můžu je trošku nesvůj. Ale nakonec to z něj vypadne Víš, já a Nef. No my spolu chodíme.
Fernando Sucre
Člověk

Příspěvekod Neferet » pon bře 08, 2010 7:36 pm

+usměje se na Fernanda+ Tos klidně mohl. +usmívá se a jde si k němu sednou a ukáže Eillen, aby se k nim taky posadila a usmívá se na ní od ucha k uchu+
Neferet
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na čajovna