Čajovna

Re: Čajovna

Příspěvekod Spike » sob pro 11, 2010 11:09 pm

+Hlasitě a zle se rozesměje+ To že ti tam nestrčil ptáka lásko, neznamená že ste nebyli mylenci +vrhne oškliví pohled na Sucreho+ Tak nepolezeš? Tak proč si tedy "Vstával z mrtvích"? +naznačí prsty uvozovky kolem posledních slov+ To že nejsi upír ani jinej druh nemrtvího poznám, takže si prostě a jednoduše lhář a podvodník. Navíc asi masochista smíšený se zbabělcem +ušklíbne se na djeho rukou+ když sis ufiknul prst jen proto aby ses zbavil jedný nevinný holky.
Proč si lidé myslí že je nezabiju když mám duši?
Spike
Upír

Příspěvekod Fernando Sucre » sob pro 11, 2010 11:15 pm

Myslel si, že se Neferet nikdy nedozví pravdu, ale ten její přítel ho neskonale vytočil, takže se neudří a vychrlí na něj všechno. Jdi do prdele. Nevíš, co se stalo, tak se do toho nepleť. Kdybys byl na mým místě, uděláš to samé, abys jí ochránil, kývne směrem k Nef. V tu chvíli by měl zmlknout, ale nedokáže to. Dlouho to v sobě dusil a teď se už nedokáže zastavit. Stěží se mi podařilo utéct. Kdyby mi nepomohli kámoši, tak bych nepřišel jenom o prst. Schovával jsem se, protože jsem je nechtěl přivést k ní. nějak nedokáže vyslovit její jméno, ačkoliv to před chvíli udělal. A protože nevěděli, jak se k ní dostat, šli po další osobě na které mi záleží a tu zabili. Je mu jedno, co si o něm ten arogantní blonďák bude myslet, takže se ani nesnaží zadržet svoje slzy. Zabili mojí holčičku. Zabili mojí dceru. Najednou mu dojde, že Nef ani nevěděla, že má dceru, ale teď už je všechno jedno.
Fernando Sucre
Člověk

Příspěvekod Neferet » sob pro 11, 2010 11:27 pm

+jen zakroutí hlavou nad Spikeovim smíchem a sklopí zrak, je jí jasný že si bude muset vyžrat jeho vrčení a poznámky co zabolí, když Fernando začne mluvit o tom, co se stalo, nedokáže nic jiného než se na něj jen dívat a poslouchat. jen matně si uvědomí, že jí už nenazval jménem, bolí jí že jí opustil mohl se na ni obrátit o pomoc všechno mohlo být jinak, ale asi to nebolí tolik jakoby to bolelo dřív. sknousne si vnitřek rtu a krátce zavře oči, když řekne, že zabili jeho dceru+ Dceru? +zopakuje potichu, ona ani nevěděla, že nějakou má+ To... to je mi líto. +řekne trochu roztřeseně a tiše, neví co má dělat, jak se zachovat+
Draco dormiens numquam titillandus
Neferet
VIP Member

Příspěvekod Spike » sob pro 11, 2010 11:40 pm

+Nejprve po něm chce vystartovat se spoustou rádoby vtipných ironických a uštěpačných poznámek, ale zarazí ho jeho slzy a zmínka o dceři. Zachmuří se, stáhne hlavu mezi ramena, takže skoro připomíná menší a barevnější variantu Angela+ Dítě? +zeptá se zbytečně+ Kdo to byl? +Neferetinu údivu se ani nediví, vlastně si ho vůbec nevšímá+
Spike
Upír

Příspěvekod Fernando Sucre » ned pro 12, 2010 8:54 am

Nechápavě se na blonďáka podívá. Neví, co si o něm myslet. Před chvílí se choval jako absolutní kretén a teď se zase chová normálně. Myslí si, že snad ani nemá cenu říkat, kdo to všechno udělal, ale pak mu dojde, že tenhle chlap vůbec o ničem neví, tak mu to tedy řekne. Bylo to na popud generála Kranze. Nemá rád, když věci nejdou podle jeho plánu. Na chvíli se odmlčí a pak jen potichu dodá Měl jsem to čekat. Už jednou se to stalo. Naráží na Alexe a jeho syna, ale jim to asi nedojde.
Fernando Sucre
Člověk

Příspěvekod Spike » ned pro 12, 2010 12:48 pm

+Zamračí se ještě ví+ Kranz... Neznám. Co je zač? Upír? Démon? Nebo jen obyčejnej člověk? +vyptává se+ Ať je to co chce za svini, tak pokud si to už neudělala sám, z radostí ti ho pomůžu zabít +nabídne doslova přeochotně. Rád se pera a zabíjí kde co, neheldě na to že je to třeba člověk+
Spike
Upír

Příspěvekod Fernando Sucre » ned pro 12, 2010 12:52 pm

Je to sice jenom to slovíčko jenom pronese extrémně ironicky člověk, ale je nedotknutelný. Stojí za ním samotný Amon. pronese klidně. Kdyby věděl, že má šanci ho zabít a nic by se mu pak nestalo, asi by to už dávno udělal, ale ví, že proti Amonovi a jeho smrtijedům nemá šanci.
Fernando Sucre
Člověk

Příspěvekod Neferet » ned pro 12, 2010 8:40 pm

+neví co by měla dělat nebo říct, přejde proto potichu k oknu a zahledí se ven, přitom je ale poslouchá, ruce založené na hrudi+ Amon... +mrkne koutkem oka po Spikeovi+ ... je čaroděj. V tomhle světě bych řekla něco jako zatraceně dost vlivný vůdce. Sdružuje pod sebou skupinu lidí, kteří si říkají Smrtijedi, samozřejmě jsou to taky kouzelníci. +vysvětlí mu prostě anižby odvrátila pořádně zrak od okna+ Mohl si se na mě obrátit... +to už směřuje k Fernandovi+ Víš, že bych udělala všechno abych ti pomohla. +neotáčí se, jen kouká z okna, tvář nečitelnou jen v očích se jí blíská něco bolestného a zrazeného+
Draco dormiens numquam titillandus
Neferet
VIP Member

Příspěvekod Fernando Sucre » ned pro 12, 2010 8:54 pm

Nejdřív mu nedojde, že ten konec už je směřovaný k němu, ale pak mu to docvakne. A riskovat, že by něco udělal i tobě? To nikdy. pronese rezolutně. Je mi jasné, že jsem ti musel moc ublížit, ale v tu chvíli mi to připadalo nejlepší. Pro tebe a tenhle svět jsem byl mrtvý. Mohla si žít dál a nic ti nehrozilo. No a já se taky naučil žít dál. mluví už klidně Věděl jsem, že tím o tebe nadobro přijdu. Na chvíli se odmlčí, než dořekne zbytek. Neměl jsem se vracet. Ale myslel jsem, že tu potkám Eillen a Creagana. Kdybych jen tušil, že tu budeš ty, nepřišel bych. Nechci ti víc ubližovat. Jestli mě za to nesnášíš, já se s tím vypořádám. Pro mě je důležité, že se ti nic nestalo. kouká na její záda a bolí ho, že se mu nedokáže podívat do očí. Nef. Udělal jsem blbost. Ale z lásky. dodá a je mu jedno, že je tam s ní její současný partner.
Fernando Sucre
Člověk

Příspěvekod Spike » ned pro 12, 2010 8:55 pm

Serem na nějakýho Amona! +mávne nad tím rukou obrazně i skutečně+ Zabijem ho, rozporcujema spálíme v peci. Naho hodíme jeho tělo do kyseliny, aby se rozpustilo. Pak ať si ho jeho páneček hledá třeba po všech čertech +nehezky se usměje až s by s toho mohlo zamrazit+ Kde neni tělo neni zločin +s Amonem si starostí nedělá, nezná ho a čarodějů se nebojí+ A o Neferet si starosti dělat nemusíš +znovu se ušklíbne+ Já se o ni postarám, to tě ujišťuju.
Spike
Upír

PředchozíDalší

Zpět na čajovna