Čajovna

Re: Čajovna

Příspěvekod Angel » úte lis 02, 2010 10:28 pm

+Začne vypadat jako temný mrak před bouřkou+ Když už jsme u té čistoty +do hlasu se mu vkrade úštěpačnost takového rázu že je všem zasvěceným jasné že se o moc hlásí Angelus+ ty o ní víš své že? Do třiadvaceti panic... +uchechtne se+ To chce buď hodně pevnou vůli, nebo být totální idiot.

Creagan: Spike má ale v něčem pravdu +naváže plinule+ Já jsem se cudností hdoně zabíval když jsem byl ještě... zlí upír +tohle řekne z ironií+ Není nic úžasnějšího než zničit někoho kdo je skutečně čistý a neviný. Donutit ho dělat zlé věci a pak se kochat tím jak se svíjí v křečích vlastního svědomí.

Eillen: Pořád má pro vás nominace nějaký pozitivní význam? +zeptá se přímo. Angelus se pěkně rozjíždí jak se zdá+
Človek má jen půl duše, druhou musi hledat u jiného člověka. A když jí najde je ztracen navždy.
Angel
Upír

Příspěvekod Eillen » úte lis 02, 2010 10:31 pm

Eillen: Když vidí, jak oba dva nabírají, naštve se a oba okřikne A KLID! Jestli se chcete hádat, tak si to vyřiďte jinde. JASNÉ?! zakřičí a s posledním slovem už neudrží magii na uzdě a promění se před nima v rudou dračici.

Creagan: Jelikož zná Eil a věděl, co bude následovat, pustil jí a než se proměnila, posunul se stranou.
I am not insane, my mother had me tested!
Eillen
NEaktivní

Příspěvekod Neferet » úte lis 02, 2010 10:48 pm

+mlčí, pomalu si zvyká na to, že mají tendeci takhle spolu pořád mluvit a naučila se je nechat je aby si to vyřešili mezi sebou sami, jen málo kdy se do toho vloží a to už ve chvíli, kdy je skutečně vytočená a má toho dost, to že nic neříká ještě neznamená, že jí to nevadí. teď jen mlčí a omluvně se na Eillen s Creagnem dívá, pomalu se ale za ty dva začíná stydět, něco jiného je když spolu takhle mluví doma a něco jiného když před jejími přáteli, chystá se je trošku uklidnit, požádat je, jestli by s tím nepočkali na doma, ale to se Eil rozčílí a začne křičet, trhne sebou a překvapeně se na ni podívá, kor když se promění v dračci+ Eillen... +osloví ji+ ...prosím uklidni se. +v hlase jí skutečně zní prosba a v duchu se peskuje, že nezasáhla už dávno, když ti dva nevědí, že je to mezi nimi běžné+ Oni spolu takhle mluví pořád. +dá se do vysvětlování+ Je pravda, že si to teď mohli odpustit. +zamračí se na ty dva+ Ale jsou to chlapi. +řekne trošku výmluvně+ Je to i moje vina. Měla jsem je zarazit dřív, ale když s nimi člověk tráví většinu svýho času, tak si na to zvyká. +tváří se skutečně omluvně+
Draco dormiens numquam titillandus
Neferet
VIP Member

Příspěvekod Creagan Elat » úte lis 02, 2010 11:45 pm

Chvilku Eil nechá být, ale poté se zvedne, stáhne si její hlavu do úrovně své a kouká ji do očí. Zatím nic neříká, protože mluví Nef. Jakmile ta ale skončí, pevným hlasem promluví k Eillen. Dívej se na mě. Uklidni se. Zhluboka se nadechni. No vidíš, tak je to ono uklidňuje ji a najednou dračice zmizí a je tu zase Eillen.

Eil: Já, moc se omlouvám. Nějak není můj den. Tohle se nemělo stát. koktá a cítí se opravdu špatně. Rychle se otočí a odejde do přípravny, kde se celá rozklepe.
Když měsíc na svý cestě nebem všechny hvězdy poztrácí
omotám kolem krku šálu nasedám na koberec lítací
(kapela ZAVĚTREM)
Creagan Elat
NEaktivní

Příspěvekod Spike » stř lis 03, 2010 11:14 pm

+Kouká vzhůru na dračici, čelist opravdu trochu pokleslou, oči trochu vykulené, ale ne strachem nýbrž spíše se zdravím respektem, překvapením, obdivem až skoro fascinací+ Mě poser... +zamumlá+ Von je z ní drak! +to už řekne se smíchem. Ne posměšným, ale dětsky potěšeným jako by viděl něco nahraní. Je to totiž naprostý blázen+

Creagan: +zazubí se na něj+ Páni chlape! Když ty řekneš že máš doma dračici, tak to myslíš doslova +obdivně si jeho ženu prohlíží+
Proč si lidé myslí že je nezabiju když mám duši?
Spike
Upír

Příspěvekod Angel » stř lis 03, 2010 11:21 pm

+Strne. Narozdíl od Spikeova nadšení se celí napne a připraví k případnému útoku, nebo obraně. Vzhlíží na dračici a v duchu se peskuje že sebou nevzal ani kapesní nožím, přitom tu a tam střelí pohledem po místnosti jestli někde nenajde ostrého, nebo alespoň těžkého. Schladilo ho to, jenže do chladu který není zrovna dobrý, protože je jako klid před bouří. Asi si bude muset jít po dnešním večeru něco zabít. Zavrčením varuje Spikea aby přestal provokovat+

Creagan a Eillen: Omlouvám se +trochu skloní hlavu, ale jen nepatrně. Nemá ve zviku se před někým ponižovat, nebo třeba jen projevovat ústu+ William je naprostý hulvát, nemá vychování a neví kdy přestat. Je to i moje vinna, protože jsem ho nechal zvlčet +výmluvně bleskne pohledem po Spikeovi+
Človek má jen půl duše, druhou musi hledat u jiného člověka. A když jí najde je ztracen navždy.
Angel
Upír

Příspěvekod Neferet » stř lis 03, 2010 11:46 pm

+nejdřív sleduje dračici a pak i Eillen takovým starostlivým a zároveň omluvným pohledem. je jí strašně líto, že se tohle stalo, i když ani pořádně neví co se stalo, ale je si jistá, že za to můžou kluci. trhne sebou, když uslyší Spikeův smích a zračí se na něj, tohle jí docela nadzvedlo, takže ani moc nevnímá to co Angel říká+ Mohl by si se laskavě uklidnit? +vyjede na Spikea+ Tady nejsme v cirkuse. +opravdu se na něj zlobí, že si z toho dělá takovou srandu, má o Eillen starost+ Souhlasim, za tohle můžete oba. +stočí pozornost k Angelovi+ Kdybyste se aspoň chvilku mezi mými přáteli k sobě takhle nechovali, tohle by se nestalo. +mluví už klidněji, ale pořád je naštvaná+ Mohli ste si to odpustit, jak jeden tak druhej. +podívá se zamračeně z jednoho na druhýho+ Asi bych se za ní měla jít podívat. +stočí oči ke Creagnovi jakoby žádala o svolení, on Eillen zná nejlépe, takže předpokládá, že kdyby si myslel, že chce být sama, řekl by jí to+
Draco dormiens numquam titillandus
Neferet
VIP Member

Předchozí

Zpět na čajovna