Tajné místo

sídlo Styx a Tonyho Dolohova

Moderátor: Styx

Re: Zátoka ticha

Příspěvekod Regulus Black » sob kvě 09, 2009 5:51 pm

No popravdě skoro všude*usměje se* Potřeboval jsem pryč od svého života a pročistit hlavu.*zasměje se* to bychom tu byli tak týden, ale jednu zemi ti řeknu jestli chceš, co třeba něco z Afriky?*začne přemýšlet o vzpomínkách*
Regulus Black
Mág

Příspěvekod Styx » sob kvě 09, 2009 5:53 pm

Jasně že chci. +natěšeně+ Afrika je tajemný kontinent. Dufám, žes tam moc nevyváděl s místními černými domorodkami. +zasměje se+
Non nobis, Domine, non nobis, sed nomini tuo da gloriam
Ne nám, Pane, ne nám, ale jménu svému dej slávu
(heslo templářského řádu)
Styx
VIP Member

Příspěvekod Regulus Black » sob kvě 09, 2009 6:00 pm

No s domorodkami vůbec*směje se* spíš se teď pokusím ti objasnit moje cestování*zapřemýšlí* jde o to, že jsem spíš zkoumal místní kultury, chtěl jsem vidět, jak se žije i jinde na světě, odmalinka jsem byl jen v anglii a pohyboval se mezi většinou šlechtickými rody, samozřejmě, že jsme občas jezdili na dovolenou, ale to byl většinou třeba soukromý ostrov, tak jsem se pak jednoho dne prostě sbalil a jen tak "odjel", projel jsem všechny kontinenty, měl jsem moře času, doma mě nic nevázalo a ani mě zpátky nic netáhlo, jako první jsem zamířil do afriky, vždycky jsem chtěl poznat domorodé obyvatele. Bude to znít blbě, ale až tam jsem se naučil, že umím taky pomáhat lidem, a ne jim jen ubližovat.*usměje se a políbí ji*
Regulus Black
Mág

Příspěvekod Styx » sob kvě 09, 2009 8:47 pm

Zcestovat celý svět musí být neskutečně zajímavé. +zasněně+ Za ty roky jsi musel vidět spoustu krásy, bohatství, ale i utrpení. +pohladí mu mokré vlasy+ Moc mě dojalo, jak jsi řekl, že umíš pomáhat lidem, ne jenom jim ubližovat. +políbí ho za to lehce, ale dlouze na ústa+ Vyprávíš moc zajímavě a velice ráda tě poslouchám. +zavrtí se na něm+ Nejsem moc těžká? +zeptá se starostlivě a lehne si radši na břicho na písek, ruku mu ovine kolem pasu a tvář si položí na jeho rameno+ Vyprávěj mi ještě, prosím… +poprosí tiše, zavře oči a zaposlouchá se do jeho sametového hlasu+
Styx
VIP Member

Příspěvekod Regulus Black » sob kvě 09, 2009 8:59 pm

*je moc rád, že se jí jeho vyprávění líbí, jak vypráví kouká do stropu a hladí jednou rukou Styx po vlasech, polibek si moc užije*Ty a moc těžká? Ty si pírko, květinko*usměje se na ní, jak si lehne, tak jí hladí od vlasů a na záda* Tak třeba o domorodých kmenech, jednou jsem v Africe zabloudil do divočiny. Divoké kmeny tam vládli už postaletí. Mysleli si, že jím přináším zkázu. Napadlo mě v tu chvíli, že možná,když jim dám dar nechají mě zajímat se o jejich kulturu. Vyčaroval jsem ženám náhrdelníky a mužům skleněné špičky na kopí. Byli z toho nadšení a nehali mě měsíc žít v jejich kultuře. Kdybys viděla ty rituály*vypráví zapáleně ale potichu aby jí to uspalo*
Regulus Black
Mág

Příspěvekod Styx » sob kvě 09, 2009 9:10 pm

To se tak krásně poslouchá... +vrní spokojeně, oči pořád zavřené, uvelebí si pohodněji hlavu na jeho ramenu a rukou mu pomalu hladí jeho mužnou hruď+ Jak jsi se s nimi dorozumíval? +říká z polospánku+
Styx
VIP Member

Příspěvekod Regulus Black » sob kvě 09, 2009 9:16 pm

No, povětšinou jsem pil lektvary na cizí jazyky, těmi jsem se zásobil před cestou*začne ji přejíždět rukou po hrudníku*nosily tam takové krásné náhrdelníky , ze zubů zvířat, věřili, že jim to přináší sílu*políbí ji na hrudník* A ženy tam chodily jen v sukních*usměje se* a na nohou*přejede ji rukou po stehně až skoro nahoru* nosily kousky stébel, proto, aby lépe plavaly ve vodě, aby je to nadnášelo*usměje se*
Regulus Black
Mág

Příspěvekod Styx » sob kvě 09, 2009 9:25 pm

+pomalu usíná, ukolebána jeho monotóním hlasem, z polospánku ji ale pomalu vyruší jeho hlazení. Zaujatě poslouchá zajímavé vyprávění a vnímá u toho jeho ruku a její velice příjemné laskání. Tiše přede jako kočka+
Styx
VIP Member

Příspěvekod Regulus Black » ned kvě 10, 2009 10:35 am

Připadal jsem si hodně zvláštně, byl jsem jediný bílí, říkali mi Světlokožec, ale brali mě poté mezi sebe jako rodinu. Mysleli si, že jsem šaman z pouště, který přišel jejich rod zachránit. Snažil jsem se jim pomoct kouzlama. Různě jsem jim zaléval pole, a obsatarál úrodnou půdu. Nikdy mě nenapadlo, že se mi bude hodit něco z Bylinkářství v praxi.*usměje se, a pohladí ji po vnitřní straně stehna, ale úplně nahoře uhne a přejede na boky a vnější stranu* Pak mi s sebou dali hrozně moc darů. Ještě, že existuje zmenšovací kouzlo, jinak bych to nikdya nepobral. A dostal jsem jeden z jejich náhrdelníků. Vypadal jsem opravdu komicky*široce se usměje se a znovu ji pohladí, ale znovu těsně před rozkrokem uhne*
Regulus Black
Mág

Příspěvekod Styx » ned kvě 10, 2009 10:52 am

Světlokožec? To zní opravdu legračně. +rozesměje se+ V jejich očích jsi musel mít obrovskou moc, určitě tě uznávali jako svého boha. +poddává se jeho velice příjemnému hlazení na citlivé pokožce vnitřní strany stehen+ Jaké dary mohou dát divocí domorodci? +napne se při jeho pohlazení těsně u rozkroku, přesto tiše vzdychne+
Styx
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Orlí hnízdo