Zahrady

sídlo Styx a Tonyho Dolohova

Moderátor: Styx

Re: Zahrady

Příspěvekod Assassin » pát čer 11, 2010 8:34 am

vyšplhá obratně až k oknu a nehlučně vleze dovnitř, pozorně se rozhlédne a zjistí, že se nachází v pokoji pro služebnictvo, soudě podle typu zařízení, vyčká zde trpělivě na noc, pak potichu otevře dveře, vykoukne obezřetně na chodbu a když je všude klid, vydá se na průzkum hradu
Nothing is true, everything is permitted!
(Nevěřte ničemu, vše je dovoleno!)
Assassin
Člověk

Příspěvekod Styx » sob čer 12, 2010 1:13 pm

+v hradě není jednoduché pohybovat se bez povšimnutí, dokonce ani bezpečné, chodbami se toulá Styxina doga nebo Tonyho smečka ruských chrtů, občas je možné potkat zde bílého tygra nebo třeba Kirina, takže: Barzojové, líně ležící před prahem Tonyho komnat začnou být neklidní, asi něco uslyšeli nebo ucítili pach někoho neznámého a rozeběhnou se chodbami po stopě+
Non nobis, Domine, non nobis, sed nomini tuo da gloriam
Ne nám, Pane, ne nám, ale jménu svému dej slávu
(heslo templářského řádu)
Styx
VIP Member

Příspěvekod Styx » pon čer 21, 2010 12:20 am

+vyjde do noci a za sebou na chvíli nechá ples v plném proudu, zavolá tiše na své miláčky a když se Kirin s Aresem po chvilce k ní ze tmy přiblíží, obejme dráčka kolem krku a druhou rukou něžně hladí kožíšek tygříka, oběma jim něco šeptá a mazlí se s nimi, zdá se, že je na chvíli zase šťastná+
Non nobis, Domine, non nobis, sed nomini tuo da gloriam
Ne nám, Pane, ne nám, ale jménu svému dej slávu
(heslo templářského řádu)
Styx
VIP Member

Příspěvekod John Wilmot » pon čer 21, 2010 1:03 pm

+jde s Memory do nějaké opuštěné části zahrady, nijak nespěchá, užívá si její přítomnost+ Omámila jste mě, svou vůní, svýma očima. +zastaví se, nakloní se k ní, chytne její ruce do svých a zadívá se jí do očí+ Učarovala jste mi. Odpusťte.
Dovolte mi být upřímný, pro začátek - Nebudete mě mít rádi. Pánové budou závidět a dámy budu odpuzovat. Dámy, oznámení: Jsem na to připraven. Stále. Já to rozbalím, to víte.
Jsem John Wilmot, druhý hrabě z Rochesteru.
A nechci abyste mě měli rádi.
John Wilmot
Člověk

Příspěvekod Memory » pon čer 21, 2010 1:12 pm

"Takého gentlemana ako ste vy, už človek často nestretne." usmieva sa nad jeho vyberaným zvádzaním. Až má chuť opýtať sa ho, či to hovorí každej, ale rozmyslí si to. V Johnovej prítomnosti je jej príjemne, tak prečo to kaziť.
Nikdy nie je tak zle, aby nemohlo byť horšie.
Memory
VIP Member

Příspěvekod John Wilmot » pon čer 21, 2010 1:20 pm

+usměje se na ni, pak se k ní nakloní ještě blíř, rty ji jen pohladí po tváři a políbí ji na krku, lehce polaská tu smatovou kůži+
Dovolte mi být upřímný, pro začátek - Nebudete mě mít rádi. Pánové budou závidět a dámy budu odpuzovat. Dámy, oznámení: Jsem na to připraven. Stále. Já to rozbalím, to víte.
John Wilmot
Člověk

Příspěvekod Memory » pon čer 21, 2010 1:43 pm

Keď sa k nej priblíži, prudko sa nadýchne. Srdce jej začne pumpovať krv oveľa rýchlejšie. Usmeje sa naňho a voľnou rukou mu zájde do hustých vlasov.
Memory
VIP Member

Příspěvekod John Wilmot » pon čer 21, 2010 1:56 pm

+obejme ji kolem pasu, zlehka ji k sobě přitiskne, svými rty vyhledá její a spojí je v polibku, zprvu lehkém, ale stále vášnivějším+
John Wilmot
Člověk

Příspěvekod Memory » pon čer 21, 2010 2:26 pm

Opláca jeho bozk stále vášnivejšie, keď sa odrazu spamätá. Odtiahne sa od neho tak, aby mu videla do tváre. "Prepáčte John, vy ste naozaj veľmi charizmatický muž, ale ak budeme takto pokračovať, už by sme sa nemuseli zastaviť. A ja som dnes tak napoly v práci. Nerada by som strácala chladnú hlavu." Čo je vo vašej prítomnosti pre mňa dosť problém. Dodá v duchu. "Dúfam, že sa na mňa nehneváte." neisto mu pozrie do očí.
Memory
VIP Member

Příspěvekod John Wilmot » pon čer 21, 2010 3:03 pm

Ale vůbec ne. +palcem jí přejede rty+ Na vás se člověk může těžko zlobit. A i když bych s vámi hlavu velmi rád ztratil, budem to asi muset nechat na jindy. +usměje se+
John Wilmot
Člověk

PředchozíDalší

Zpět na Orlí hnízdo