Ranč a terasa pro návštěvníky

a zvířecí hotel

Moderátor: Zaměstnanec

Re: Ranč a terasa pro návštěvníky

Příspěvekod yohannka » čtv lis 08, 2012 6:46 pm

dobrý den! +usměje se+ já si tak nějak.. vyhlížím koníka na párty... ale nevím kterej bude hodnej a bude mi číst myšlenky +uculí se+
Život je těžký. Potom zemřeš. Potom ti hodí do tváře prach. Potom tě sežerou červi. Buď rád, pokud k tomu dojde v tomto pořadí...
- Solomon Short -
yohannka
VIP Member

Příspěvekod Zaměstnanec » čtv lis 08, 2012 6:49 pm

Ach tak...*uculí se* no všichni jsou hodní... a když víte, jak s koníkem mluvit, tak i čtou myšlenky... jezdíte?*zeptá se*
K vašim službám...
Zaměstnanec
Zaměstnanec/Sloužící

Příspěvekod yohannka » čtv lis 08, 2012 6:58 pm

nooooo.. tak.. jako.. už je to nějakej pátek.. několik let co jsem na koni jela.. a to jsem v tom tehdy taky nebyla žádnej přeborník. +nakukuje na koníky+ ale teda jsou pěkní všichni!
Život je těžký. Potom zemřeš. Potom ti hodí do tváře prach. Potom tě sežerou červi. Buď rád, pokud k tomu dojde v tomto pořadí...
- Solomon Short -
yohannka
VIP Member

Příspěvekod Zaměstnanec » čtv lis 08, 2012 7:38 pm

Tak v tom případě vám moc nedoporučuju plnokrevníky a tyhle živá lehká plemena...ti to totiž poznaj, když si člověk není jistý a pak si z něj dělají srandu...potvory...*uculí se* co někoho z našich trakénů? nebo...Andalusánci, Morgani?*přemýšlí a listuje katalogem*
K vašim službám...
Zaměstnanec
Zaměstnanec/Sloužící

Příspěvekod yohannka » čtv lis 08, 2012 8:13 pm

já se v tom, přiznávám, moc nevyznám +koukne omluvně+ máte něco v.. +ve fialové? ehm..+ šedé barvě? +ucul+ nebo šedobílé.. i když.. tady ten.. Lumpík +nakukuje taky do katalogu+ vypadá taky moc pěkně, ten by mě neshodil? +to je hrůza vybírat si z tolika pěkných koníků!+
- Solomon Short -
yohannka
VIP Member

Příspěvekod Zaměstnanec » čtv lis 08, 2012 9:15 pm

od toho jsem tu já, přece vás neposadím na nějakého, z kterho se proletíte...no světlí jsou právě andalusani...nebo bílý kladrubák....nebooo....co lipicána nějakého...ti jsou hodní...a povezou vás vlastně sami od sebe...*píchne prst do posledních přírůstků* a Lumpík je v pohodě...my mu jen tak říkáme, je to takový...vykuk, pořád by šacoval kapsy, jestli tam nemáte cukr...jinak je to dobře vycvičený koník, dobrý do terénu.
K vašim službám...
Zaměstnanec
Zaměstnanec/Sloužící

Příspěvekod yohannka » pát lis 09, 2012 3:23 pm

nojo,ale listujete dál a dál a já vidím samo pěkný koníky a nemůžu se rozhodnout! +směje se+ tak teda.. původně jsem chtěla šedýho.. ale.. ten Lumpík.. ten mi to úplně zavařil! +zakroutí hlavou+ a jakou má tlamičku bílou! +rozplývá se+ tak toho asi budu chtít..a musím si jít nakoupit cukr, abych měla plný kapsy! +směje se+
- Solomon Short -
yohannka
VIP Member

Příspěvekod Zaměstnanec » pát lis 09, 2012 7:34 pm

No jo..máme jich trochu víc....tak dobře, kroužkuju si Lumpa....a mám ho napsat na jaké jméno?*koukne na ni* A ten cukr si vemte, to bude v sedmém nebi..*uculí se*
K vašim službám...
Zaměstnanec
Zaměstnanec/Sloužící

Příspěvekod yohannka » pát lis 09, 2012 8:59 pm

napište ho na yohannka von Stadler, prosím. Tak moc děkuju a už se těším! +rozloučí se, asi si ještě projde stájema, seznámit se s koníkama než odejde+
- Solomon Short -
yohannka
VIP Member

Příspěvekod Zaměstnanec » sob lis 10, 2012 12:45 pm

*tak to pošle někoho s ní, aby se neztratila...zapíše si jméno a jde zas něco dělat*
K vašim službám...
Zaměstnanec
Zaměstnanec/Sloužící

PředchozíDalší

Zpět na Jízdárna u Dvou Labutí