Ranč a terasa pro návštěvníky

a zvířecí hotel

Moderátor: Zaměstnanec

Re: Ranč a terasa pro návštěvníky

Příspěvekod Zaměstnanec » sob zář 08, 2012 12:02 pm

No jistě, za to, že se účastníte, se platí...*zaculí se, že se na tom fakt dá vydělat* kdo má vlastního koně, tak si přiveze, my ustájíme...kdo nemá, půjčíme. Hm, hospůdka Na Mýtince..to si poznačím...bývá to kolem konce října...jak má Hubert svátek, takže je relativně ještě čas....*uchechtne se* né, draky fakt nemám na mysli, podpálili by mi seno na zimu. Ale nechcte se překvapit.*mrkne na něj* taky záleží, jak se domluvím s prodejci a tak...všechny ty různá povolení, není to žádná sranda. *zaklapne desky* Tak, my jsme asi domluveni, kdyby něco, kontakty na sebe máme...vždycky tady je někdo v dosahu, bud já, nebo kolegové...
K vašim službám...
Zaměstnanec
Zaměstnanec/Sloužící

Příspěvekod Kellerman » sob zář 08, 2012 3:20 pm

Máte obchodního ducha, daleko to dotáhnete! +směje se+ Poznačte, výborně se tam vaří!
Povolení chcou někdy...trochu pomoct..+zatváří se nevinně+ v tom by vám Hubert taky mohl pomoct...+nenápadka+
výborně, +vstane a podá madam ruku+ Svěřuji vám svěřence do péče. +rozloučí se, popřeje hezkej den a odfrčí k Nautilovi+
Jistě, madam.
Kellerman
Security

Příspěvekod Beatrix » sob lis 03, 2012 2:36 am

+Zastaví se tam a hledá někoho..asi kohokoliv :D + Haloo? Dobrý den...
Die Situation ist nicht ausweglos, sondern beschissen.
Beatrix
VIP Member

Příspěvekod Zaměstnanec » sob lis 03, 2012 3:54 pm

*vykoukne zevnitř, že mají návštěvu* Dobrý den....*usměje se* přejete si?*a pustí ji dovnitř, na terase už je přece jen zima*
K vašim službám...
Zaměstnanec
Zaměstnanec/Sloužící

Příspěvekod Beatrix » ned lis 04, 2012 3:27 pm

Dobrý den! +dojde tam a podá paní? ruku+ Já jsem Beatrix Stein, majitelka Honey...+podá jí papíry co jí dal Kellerman+ došla jsem se na ni podívat a chtěla bych se zeptat na její stav a tak...
Beatrix
VIP Member

Příspěvekod Zaměstnanec » ned lis 04, 2012 10:37 pm

Aaa, ráda vás poznávám, slečno Stein...*usměje se* dáte si něco? čaj nebo tak?*koukne na papíry, jestli fakt je to ona a vrátí jí je* Hm...určitě ji pak budete chtít vidět, že? Zatím jsme ji nechali zvyknout si na stádo....a má takovou dovolenku...trošičku si ji vzal na starost náš "zaříkávač"*naznačí prsty uvozovky* né jako v tom filmu....a snaží se jí naučit, že se lidí nemusí bát....a dělají docela pokroky...chodí na procházky, zkouší různé hry...na důvěru a tak...nemá cenu po ní chtít hned výcvik pod sedlem, když je takhle psychicky vylekaná....já jsem vašemu...panu Kellermanovi říkala, že si ji vyzkoušíme a usoudili jsme, že na ni musíme opravdu pomalu.
K vašim službám...
Zaměstnanec
Zaměstnanec/Sloužící

Příspěvekod Beatrix » pon lis 05, 2012 3:59 pm

Potěšení na mé straně. +usměje se přívětivě, ale zavrtí hlavou+ Ne, děkuji, byla jsem teď v kavárně a nechci vás zdržovat... +ukáže jí všechny identifikační průkazy co si jen přeje :D a zase to sková do kabelky+ Samozřejmě, nechci, aby na mě úplně zapomněla.
Na stádo? A nebude si pak připadat sama, až ji vezmem domů? +starostlivě+ zaříkávač? +cuknou jí koutky+ Já ten film neviděla, ale zní to rozhodně zajímavě. To ráda slyším! Mohla jsem ji nechat na statku, ale chtěla jsem, aby se jí někdo plně věnoval, po tom co zažila... Takže...se na ní nedá jezdit? +koukne na paní+ Já se vlastně došla zeptat, protože jsem ji chtěla vzít na tu víkendovou party, ale samozřejmě to nechci lámat přes koleno...
Beatrix
VIP Member

Příspěvekod Zaměstnanec » pon lis 05, 2012 6:39 pm

No být na vašim místě, tak bych jí nějakého kamaráda pořídila...ono to je pro koně lepší...ale myslím, že to zvládne i sama, když s ní hodně budete...koni je třeba se docela věnovat...hm...tak na Hubertovku? No....na nějaké velké ježdění to nebude, ale tak na procházku v sedle by to snad šlo....víte co, jen se tak projet přírodou...žádné divočiny a skoky a tak dále... Ale bylo by to i pro ni fajn, jednak bude s váma, a za druhé i taková akce je dobrá zkušenost...tím že tam zajišťujeme všechno kolem koní ji můžeme i vzít zpátky do stáje, kdyby byl nějaký problém a půjčíme vám někoho jiného třeba na druhou půlku projíždky...ale to spíš podle situace...*přehodí přes sebe bundu* asi teda se rovnou na ni zajdem podívat....*vede ji do stájí, kolem kryté hale, kde někdo i trénuje, potkají nějakou tu číču, co jde si hrát na seno* no, tak ten film nesnáším, tak jen dobře, že jste ho neviděla...jde ale hlavně o partnerství s koněm, ne to, jak se ke koni přistupovalo předtím - zkrotit, zlomit, aby pak koni nic nezbylo, než akceptovat člověka na hřbetě...pracujeme s napojením se na koně....daleko mírnější metoda, žádné provazy, žádné lonže, biče ani nic jiného.*dojdou do boxu*

(dále tam)
K vašim službám...
Zaměstnanec
Zaměstnanec/Sloužící

Příspěvekod yohannka » čtv lis 08, 2012 6:37 pm

+dojde se tam mrknout.. v jiným termínu než bea a okukuje nějaký šedivý a grošovaný koníky+
Život je těžký. Potom zemřeš. Potom ti hodí do tváře prach. Potom tě sežerou červi. Buď rád, pokud k tomu dojde v tomto pořadí...
- Solomon Short -
yohannka
VIP Member

Příspěvekod Zaměstnanec » čtv lis 08, 2012 6:40 pm

*vrátí se ze stájí a kouká, že další návštěva* Dobrý den, co pro vás můžu udělat?
K vašim službám...
Zaměstnanec
Zaměstnanec/Sloužící

PředchozíDalší

Zpět na Jízdárna u Dvou Labutí