Nonstop Bar

Moderátor: Bordelmamá

Re: Nonstop Bar

Příspěvekod Tony Dolohov » stř dub 20, 2011 11:57 pm

Francouzka? +v očích se mu zaleskne zájem, tu Vietnamku určitě už ani neslyšel+ Mám slabost pro Francouzky +usměje se doširoka, jestli se doteď ještě rozhodoval, teď už má vybráno+ Něco mi napovídá, že sex s tebou nebude jen tak obyčejný. Nechceš mi to prastaré učení předvést v praxi?
Mortem est neutra
(Smrt si nevybírá)
Tony Dolohov
Mág

Příspěvekod Thien Kim Lan » čtv dub 21, 2011 8:15 pm

částečně..ano...*přikývne s úsměvem* na tom si zakládám....hm..proč ne..*dopije, seskočí hbitě ze stoličky a natáhne k němu pěstěnou ručku* smím prosit?*zamžiká na něj řasama a vede si ho nahoru*
I play TO WIN baby! Every time..
Thien Kim Lan
Čarodějka

Příspěvekod Tony Dolohov » čtv dub 21, 2011 9:07 pm

+dopije skotskou, požádá barmana o jednu lahvinku na pokoj a netrpělivý a zároveň zvědavý následuje Thien do pokojů+
Mortem est neutra
(Smrt si nevybírá)
Tony Dolohov
Mág

Příspěvekod Aoi Kaoru » sob dub 23, 2011 9:02 pm

+Pořád tam sedí, decentně upíjí ze skleničky a rozhlíží se kolem sebe po zákaznůku pustém baru. Jestli takhle budou probíhat všechny její pracovní dny, bude mít lehké vydělání :-D+
Aoi Kaoru
Člověk

Příspěvekod Spike » ned dub 24, 2011 1:09 am

+Suvereně vkráčí dovnitř, ostatně v bordelech je jako doma. Skušeně máchne pomlázkou, je jasné že nástroj ku řezání zadešků nemá v ruce poprvé+ Tááák dámy! +zazubí se na okoloposedávající společnice+ Stáhnout kalhotky, vystrčit svoje sexi kulaťoučké zadečky, bude se rozdávat mládí! Mám na to vhodný dlouhý a široká nástroj +sevře pomlázku oběma rukama a předvede její pružnost, aby si náhodou někdo jeho slova nevyložil jinak+
Proč si lidé myslí že je nezabiju když mám duši?
Spike
Upír

Příspěvekod Bordelmamá » ned dub 24, 2011 10:45 am

+překvapeně vzhlédne od baru na nově příchozího a změří si ho přísným pohledem, a když vidí, jak máchá silným prutem v rukou, kývne nenápadně ochrance. Teprve když se návštěvník vyjádří, co vlastně chce, pobaveně se zasměje+ Tak takhle to je... koledník... já už se lekla, že nějaký úchyl:D +mávne směrem k děvčatům a dá každé možnost výběru+ Jestli se některá nechá, zkuste jim naplácat. Ostatně, většina je na to zvyklá.
Bordelmamá
Člověk

Příspěvekod Spike » ned dub 24, 2011 6:23 pm

+Při pohledu na nabušeného chlápka z ochranky se jen vesele ušklíbne. Svaly má sice pěkné, ale proti Spikeově síle by asi neměl takové šance jako u jiného zákazníka+ Taky bys chtěla nařezat? +zeptá se ochranky a švihne pomlázkou+ Řekl bych že paní šéfová má přednost +už se chystá na pěkně tvarovaný zadeček Bmama, ale usměje se i na Sonju+ ale pokud dáš větší vajíčko... +je ochotný dát jí přednost+

(Bmama trefila do černého. Přišel na návštěvu úchyl. :D A navíc si ani nemůže pořádně užít se Snajou a to by se mu tak líbila nějaký subminka. Chudák zamilovaný chlap...)
Spike
Upír

Příspěvekod Bordelmamá » ned dub 24, 2011 10:08 pm

Ale jen si plácněte na kvalitní materiál. +svolí ke hře+
Bordelmamá
Člověk

Příspěvekod Spike » pon dub 25, 2011 5:16 pm

Bmama: +když mu tak ochotně nastaví zadeček, tak se té příležitosti z radostí chopí. Hezky samotné bordelmama jednu švihne, aby byla krásná a mladé+ Táák a teď vajíčko! +zazubí se. Tenhle svátek se mu moc líbí. hlavní že chlapi dostanou všechno a ženský pořádně ostrouhaj+
Spike
Upír

Příspěvekod Ricky » pon dub 25, 2011 5:42 pm

+sedí si tak u baru, popíjí a celkem se baví vzniklou situací. Ten chlápek má ale odvahu, pokývá hlavou,ale níjak se nezapojuje,jen se dívá+
Ricky
Člověk

PředchozíDalší

Zpět na Erotický klub Madame Pompadour