Černý pokoj

Moderátor: Bordelmamá

Re: Černý pokoj

Příspěvekod Roger » stř dub 06, 2011 3:53 pm

Tak to je mi známo velmi dobře. Usměje se na ni, chytne ji do náruče a políbí a pohladí po zadku. Ale strašně mě baví je krotit a tebe obzvlášť. Prstem jí přejede po rtech. Kotě.
Roger
Člověk

Příspěvekod Rebecca Altamirano » stř dub 06, 2011 4:01 pm

Opětuje mu polibek. No jen aby tě kotě nepokousalo. Uculí se a naznačí kousnutí k jeho prstu, nedotkne se ho, ale dost nápadně se bíle zalesknou její špičáky. Nejsem obyčejné kotě, kterých si v téhle posteli zkrotil jistě dlouhou řadu. Pousměje se trochu samolibě, sebevědomí je holt neschází:P Tak mě obzvlášť? Pozvedne obočí. A čím pak jsem si to zasloužila? Olízne si rty a podívá se mu do očí.
Ortus non est initium vitae, mors non est eius finis...

Narození není začátek, smrt není konec...
Rebecca Altamirano
VIP Member

Příspěvekod Roger » stř dub 06, 2011 4:13 pm

Právě tím, že jsi neobyčejná Sjede po ní pohledem a olízne si rty. Neobyčejně nebezpečná a... krásná. Přejede jí dlaní obliny boků. Možná budu nakonec já posedlý tebou. Usměje se na ni a v očích má zase ty ďábelské ohýnky.
Roger
Člověk

Příspěvekod Rebecca Altamirano » stř dub 06, 2011 9:14 pm

Zasměje se. Tomu nevěřím. Nemyslím si, že by sis něco takového připustil. Přejede mu prstem po hraně čelisti. Zadívá se mu do očí a zvedne jeden koutek v úsměvu, když vidí ten jeho ďábelský pohled. Copak? Na co myslíš, hmm? Zajiskří jí v očích.

Rebecca Altamirano
VIP Member

Příspěvekod Roger » pát dub 08, 2011 11:11 am

Někdy Řekne pomalu a hladí ji po nahém těle. člověk nemá na vybranou. A já jsem jenom člověk. Řekne, ale z tónu je jasné, že se ,,jenom" za člověka nepovažuje. Myslím na samý zvrhlosti. Rukou jí jakoby náhodou sjede mezi nohy a ponoří do ní dva prsty a pohladí ji vevnitř. Chtěla bys ještě?
Roger
Člověk

Příspěvekod Rebecca Altamirano » pát dub 08, 2011 6:23 pm

Zachvěje se slabě a spokojeně přivře oči. Hmm, to máš pravdu, někdy člověk prostě nemůžu jinak. Zašeptá a špičkou jazyka překmitne jemnou kůži za uchem. Pohne klínem proti jeho ruce a tiše zavrní. Ráda bych si s tebou ještě hrála, ale už musím jít. Povzdychne si trochu unaveně. Musím se zas vrátit do reality a ze dna svý duše vytáhnout silnou, rozhodnou a dominantní Beccy. Uculí se pobaveně.

Rebecca Altamirano
VIP Member

Příspěvekod Roger » pát dub 08, 2011 8:14 pm

Hm... Protáhne zklamaně. Tak utíkej silná a dominantní ženo Zavrní jí do ucha. Ale pro mě budeš pořád kotě. Olízne jí lalůček a pak ji hluboce políbí. Ještě ji trochu provokativně podráždí, ale pak z ní prsty vyndá a olízne je.
Roger
Člověk

Příspěvekod Rebecca Altamirano » pát dub 08, 2011 8:22 pm

Bezeslova ho pozoruje a málem si to ještě rozmyslí. Ach jo... ty jsi vážně zvíře. Potřese hlavou, jakoby se snažila rozehnat hříšné myšlenky, které v ní probouzí pohled na něj. Fakt ale musím... Políbí ho dlouze, pomalu a vášnivě. Pak se konečně zvedne a začne se oblékat. Když je hotová, prohrábne si vlasy a podívá se na něj. Tak se měj, tygře a když budeš chtít, zastav se někdy v Guns...máte taky nějaký volno nebo tak, ne? Ujistí se jen. Myslím, že by se ti u nás mohlo zalíbit pár pěkných nožů. Mrkne na něj.

Rebecca Altamirano
VIP Member

Příspěvekod Roger » sob dub 09, 2011 1:46 pm

Sedne si na posteli, opře se vzadu o ruce a pozoruje ji, jak se obléká. V Guns? No dobře, snad to najdu. Pak si spolu zase pohrajem. Mrkne na ni.
Roger
Člověk

Příspěvekod Rebecca Altamirano » sob dub 09, 2011 4:36 pm

Určitě najdeš, je to tady v Districktu. Usměje se, dopne si okovaný pásek a zamíří ke dveřím. Mezi dveřmi se ještě ohlédne a podívá se mu do očí. Tak se měj tygře. Mrkne na něj, pošle mu vdušnou pusu a je fuč.

Rebecca Altamirano
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Erotický klub Madame Pompadour