VIP pokoj

Moderátor: Bordelmamá

VIP pokoj

Příspěvekod Styx » ned dub 03, 2011 8:45 pm

Tzv. hodinový pokoj

Obrázek
Naposledy upravil Styx dne ned dub 10, 2011 12:07 pm, celkově upraveno 1
Non nobis, Domine, non nobis, sed nomini tuo da gloriam
Ne nám, Pane, ne nám, ale jménu svému dej slávu
(heslo templářského řádu)
Styx
VIP Member

Re: VIP pokoj

Příspěvekod Björn Skarsgard » ned dub 03, 2011 8:55 pm

+přijdou tam a přitáhne si ji k polibku+ Copak? +zašeptá potom+ Chtěla by jsi někoho navíc? +rukama jí bloudí po těle a tázavě se na ni dívá+
MUTTRADE I ÖRONEN HUM, HUM
VI KOMMER ATT SPELA
REPOR HENNES NALLE
OCH KÖR SEDAN SPRINGA IVÄG
Björn Skarsgard
Vlkodlak/jiný dlak

Příspěvekod Anette Bowell » ned dub 03, 2011 9:14 pm

+když dorazí, nechá se políbit+ No myslím, že pro dnešek mi budeš stačit ty +zavrní a přitiskne se k jeho tělu. Nakloní se těsně k němu a oždíbne mu ucho+ Myslím, že toho máš na sobě až moc +zašeptá a s upřeným pohledem do jeho očí, začne rozepínat jeho košili+
You may say I´m a dreamer. But I´m not the only one...
Anette Bowell

Příspěvekod Björn Skarsgard » ned dub 03, 2011 9:22 pm

Jo, taky si myslím. +nechá si svléct košili+ Budu dělat, co bude v mích silách +chytne ji do náruče+ A věř, že toho není málo. +donese si ji na postel a položí ji tam, skloní se nad ní a zavrčí, zní to spíš jak medvědí zabručení, hluboce a vášnivě ji políbí a zatím jí rozváže ten její hadřík a sundá ho z ní, rty se přesune na její ňadra a začne je lačně olizovat a olíbávat+
VI KOMMER ATT SPELA
REPOR HENNES NALLE
Björn Skarsgard
Vlkodlak/jiný dlak

Příspěvekod Anette Bowell » ned dub 03, 2011 9:50 pm

+začne se chichotat, když si jí nese k posteli+ Musím, tě varovat, prý jsem celkem náročná +vášnivě obětuje polibek a lehce ho kousne do spodního rtu,když se odtahuje. Když se přesune k jejím ňadrům, slastně zavzdychá a prohne se v zádech, jak vychází vstříc jeho dotekům. Její ruce se rozbehnou po jeho nahých zádech. +
Anette Bowell

Příspěvekod Björn Skarsgard » ned dub 03, 2011 10:05 pm

Výzvy mám rád. +usměje se na ni, pečlivě jazykem dráždí jednu bradavku, dokud není tvrdá a pak se přesune k druhé, rukou jí putuje po břiše, sklouzne na podbřišek a zavadí o její závojíčky, přejede přes klitoris a trochu ho podráždí, pak jen přejede přes vstup do ní, přestane ji škádlit a políbí ji, jak se k ní natáhne, tak se k ní klínem přitiskne a ona může cítit, jak je tvrdý+
VI KOMMER ATT SPELA
REPOR HENNES NALLE
Björn Skarsgard
Vlkodlak/jiný dlak

Příspěvekod Anette Bowell » ned dub 03, 2011 10:21 pm

+tlumeně vzdychá a zcela se poddává jeho laskání. Když se jeho ruka sune níž, očekáváním zadrží dech a pak když jeho ruka zastaví u jejího klitorisu, spokojeně zakňourá.Přitáhne si ho k polibku a ucítí jeho vzrušení. Lehce se odtáhne+ Teď bych se měla chvíli starat já +šibalsky se usměje a překulí se s ním tak, že zůstane ona nahoře. Pohled jí padne na pruh látky co měla jako šaty+ Mám nápad, né že mě pokoušeš méďo +anižby čekala na jeho reakci, vezme látku a využije momentu překvapení a zaváže mu oči, né moc pevně,ale tak aby neviděl a chvíli mu dává na rozmyšlenou+
Anette Bowell

Příspěvekod Björn Skarsgard » ned dub 03, 2011 10:29 pm

Hm... tak to si nechám líb... +zarazí se, když mu zaváže oči+ Dobře, +usměje se+ nepokoušu tě, ale ne že mi utečeš, krásko. +poslepu nahmatá její pas a přitáhne si ji k padlšímu hlubokému polibku+ Tak teď je můj osud v tvých krásných rukou.
VI KOMMER ATT SPELA
REPOR HENNES NALLE
Björn Skarsgard
Vlkodlak/jiný dlak

Příspěvekod Anette Bowell » ned dub 03, 2011 10:56 pm

+sama pro sebe se usměje a pak ho dlouze a důkladně políbí.+ Neboj, neuteču.+ Přesune se na jeho krk a uši, jemně je oždibává. Ruce jí zklouzly z jeho ramen a zastavily se u bradavek,jemně je dráždí a pak ruce vymění za ústa. Pomalu sune ruce na jeho břicho a občas jen jakoby náhodou zavadí prstem o lem jeho kalhot. U toho pozoruje jeho výraz. Pustí se do rozepínání kalhot a ty rychle letí na podlahu. Zakrouží mu jazykem kolem pupíku, postupuje níž a níž, až lehce políbí jeho chloubu (nevím proč,ale slovo penis se mi tam prostě vůbec nelíbilo :D ) + :D Hm, myslím, že budu spokojená +spokojeně ho ohodnotí+
Anette Bowell

Příspěvekod Björn Skarsgard » ned dub 03, 2011 11:11 pm

+leží a čeká, co se bude dít, když se ho dotkne, tak sebou malinko cukne, ale pak se uvolní a když ucítí její ruce, tak blízko svého mužství, tak se krátce sykavě nadechne, její rty na jeho kůži vypalují přímo žhavou cestičku, jakmile se dotknou jeho údu, tak už to nevydrží a zasténá+ Já.. +těžce se nadechne+ Já myslím, že já taky.
VI KOMMER ATT SPELA
REPOR HENNES NALLE
Björn Skarsgard
Vlkodlak/jiný dlak

Další

Zpět na Erotický klub Madame Pompadour