Královský dvůr - pokoje pro hosty

Moderátoři: Creagan Elat, Eillen

Královský dvůr - pokoje pro hosty

Příspěvekod Eillen » ned bře 13, 2011 3:35 pm

Přijíždíte-li zdaleka či jste byli pozváni na dlouhodobou návštěvu, zde jsou vaše pokoje.

Obrázek
I am not insane, my mother had me tested!
Eillen
NEaktivní

Re: Královský dvůr - pokoje pro hosty

Příspěvekod Samuel Antares » pát bře 18, 2011 12:38 pm

Nemusíte se bát, že by se z nich stali bezdomovci. Pokojů je zde více než dost. dojdou k fialovému pokoji. Samuel otevře dveře a nechá Nef vejít jako první. Doufám, že se vám tu bude líbit. Stojí na prahu, ale nevstupuje. Je to přeci jen její pokoj.

Obrázek
Samuel Antares
NEaktivní

Příspěvekod Neferet » pát bře 18, 2011 12:39 pm

+vejde dovnitř a rozhlédne se kolem sebe, docela zaujatá tím co vidí, hned zamíří k oknu a vykoukne ven, když se otočí ke dveřím, tak jí chvilku trvá než si uvědomí, prot Samuel stojí venku+ Pojďte prosím dovnitř, když už jste mě doprodil, tak tam přeci nebudete jen tak stát. +pokyne mu, aby vstoupil, otočí se a vyklouzne ven na balkón+ Měl jste pravdu, je to nádherný výhled. +ozve se z balkonu po chvíli+
Draco dormiens numquam titillandus
Neferet
VIP Member

Příspěvekod Samuel Antares » pát bře 18, 2011 12:42 pm

Vstoupí dovnitř, ale nechá otevřené dveře. Doporučuji se na balkon vrátit ve večerních hodinách. Z tohoto křídla je krásně vidět západ slunce. upozorní jí zatímco jí pokládá zavazadla na zem poblíž šatníku. Najednou se zarazí - slyší totiž klapání podpatků a je mu jasné, kdo se to sem žene. Schová se tedy za dveře a Nef naznačí, aby o něm nemluvila.
Samuel Antares
NEaktivní

Příspěvekod Eillen » pát bře 18, 2011 12:47 pm

Celou dobu, co jde k pokoji Nef, se snaží tvářit vážně. Když konečně přestane potkávat služebnictvo, dá se do rychlejší chůze. Jakmile dojde k pokoji, všimne si, že je otevřeno, což ji překvapí, ale nekomentuje to. Rychle vejde dovnitř a běží k Nef. Ahoj, jsem tak ráda, že jsi přijela. obejme ji. Doufám, že se o tebe někdo postaral a nenechali tě dlouho čekat. zajímá se a ničeho si nevšímá, proto ji pěkně vyděsí, když jí někdo ze zadu zalochtá. Samueli! vykřikne s radostí, když jí dojde, kdo to je. Objeme ho. Tak proto zůstaly dveře otevřené. Chráníš vaši čest, co? škádlí ho a usmívá se. Myslím, že seznamovat už vás nemusím, že? dívá se postupně na každého
Eillen
NEaktivní

Příspěvekod Neferet » pát bře 18, 2011 4:38 pm

+vrátí se z balkonu+ Děkuji. +pousměje se, těžko říct za co přesně děkuje, jestli za tip nebo za to, že jí pomohl s taškou. chvilku jí trvá, než jí dojde, co Samuel vyvádí, ale nakonec přikývne a široce se usměje na Eillen, která se najednou objevila ve dveřích+ Eillen. +pevně jí obejme+ Ráda tě zase vidím. Omlouvám se, že jsem nemohla jet s vámi, ale chtěla jsem to všechno vyřešit. +usmívá se+ No... +protáhne, nechce Samuela prozradit, ale začne se smát, když Eillen vykřikne+ Ne, myslím, že nemusíš. Pan Antares se mě ujal, když jsem bloudila na... nádvoří. +tipne si, kde se to obejvila+
Neferet
VIP Member

Příspěvekod Samuel Antares » pát bře 18, 2011 6:25 pm

Snaží se tvářit vážně, ale nejde to. Musí se Eil smát. Samozřejmě, že chráním naši čest. Přeci nepřivedu nového hosta do řečí jen pár minut poté, co jsem přišel. opětuje jí objetí a pak ji políbí na tvář. Vítej zpátky. Chyběla si tu. když Neferet řekne, jak jí pomohl, všimne si, jak Eillen protáčí oči. Madam, myslím, že královně jsou proti srsti formality. otočí se k Nef a naschvál Eillen osloví jako královnu, protože ví, jak jí to vytáčí. Odpovědí mu je šťouchnutí do žeber. Hej, to si vyprošuji. rozesměje se.
Samuel Antares
NEaktivní

Příspěvekod Eillen » pát bře 18, 2011 6:29 pm

Já ti dám královnu, že se budeš divit, dodá, když do něj šťouchne loktem. Pak si všimne, jak kolem dveří prošla služebná, tak k nim raději dojde a zavře je. Tak a teď máme absolutní klid a můžeme přestat s formalitami. Nebo doufám si nehodláte vykat po celou dobu tvého pobytu tady, otočí se na Nef se strápeným výrazem. To mi nemůžeš udělat. Přeci se nebudu přetvařovat i mezi přáteli. Otočí se k Samuelovi No tak, podpoř mě. prosí ho, ale odpovědí mu je jen kývnutí zpět k Nef. Evidentně není proti, ale rozhodnutí chce nechat na ní.
Eillen
NEaktivní

Příspěvekod Neferet » pát bře 18, 2011 8:01 pm

+snaží se nesmát, takže jí jen povážlivě cukají koutky, když je tak sleduje a poslouchá je+ Jestli si to její veličenstvo přeje. +udělá elegantní pukrle a v očích jí vesele blíská, jelikož to nemyslí vážně+ Neferet, ale přátelé mi říkají Nef. +natáhne k němu s úsměvem ruku+
Neferet
VIP Member

Příspěvekod Samuel Antares » pát bře 18, 2011 8:09 pm

Vaše přání je mi rozkazem, vaše veličenstvo, přidá se k Nef a také si rýpne. Pak přijme ruku od Nef a s úsměvem dodá Samuel. Žádnou zdrobnělinu bohužel nemám, ale jedna nejmenovaná osoba, kterou oba moc dobře známe, mě sem tam oslovuje Samíku, když mě chce vytočit. Pak se zase otočí na Eillen Jste spokojená, má paní, dodá s úklonou a odpovědí mu je lehký pohlavek. Člověk se snaží být slušný a ještě ho za to mlátí. Doufám, že se k tobě chová slušněji, otočí se se smíchem k Nef.
Samuel Antares
NEaktivní

Další

Zpět na Aldorma