Královský dvůr - pokoje pro hosty

Moderátoři: Creagan Elat, Eillen

Re: Královský dvůr - pokoje pro hosty

Příspěvekod Creagan Elat » ned dub 17, 2011 5:55 pm

S úsměvem ji obejme Omluva přijata. Políbí ji na tvář. No, zákusek už nevypadá tak lákavě. kývne na stolek, kde je kousek dortu a šlehačka je rozteklá Slyšel jsem, že tě můj švagr zkazil oběd. Co je na tom pravdy? zeptá se s úsměvem a dá jí tak možnost, aby se zeptala na co chce.
Když měsíc na svý cestě nebem všechny hvězdy poztrácí
omotám kolem krku šálu nasedám na koberec lítací
(kapela ZAVĚTREM)
Creagan Elat
NEaktivní

Příspěvekod Neferet » ned dub 17, 2011 6:08 pm

+překvapeně se podívá na zákusek na stolu+ Oh... nějak mi uniklo, že už je tady. +lehce se zamračí+ V podstatě jsem už byla po obědě. +zamumlá, bylo jí jasný, že se to ke Creagnovi donese z první ruky+ Nesnášim, když někdo přede mnou mluví o něčem o čem nic nevím a když se ho zeptám, odmítne mi to více méně vysvětlit. Jistě chápu to, více méně, jen mi to řekněme rozladilo. +objasní trošku svoje chování+ Creagne, co se tu děje? +zeptá se tedy rovnou a ukáže na jednu ze židlí, aby se posadili+
Draco dormiens numquam titillandus
Neferet
VIP Member

Příspěvekod Creagan Elat » ned dub 17, 2011 6:12 pm

Sedne si a zadívá se na Nef. Nejde o to, že by ti nic nechtěli říct. Problém je takový, že sami ještě nemáme přesnou představu, co se přesně děje. A jak moc dobře víš, i zdi mají uši. Stačí jen troška a Wildaranem se budou šířit klepy, které se rychle roznesou dál. vysvětlí jí klidně. Sám skoro nic netuším, protože jsem zrovna přijel a navíc jsou to čerstvé zprávy, takže o nich neměl tušení ani Trivet a nemohl mě dopředu připravit. Ve zkratce mohu jen říct, že původní obyvatelé Aldormy se zatím nevzdali naděje, že své území získají zpátky. Nedá Nef prostor, aby jakkoliv zareagovala a hned dodá. Může to znamenat vyhlášení války, ale taky může jít jen o řeči někoho, kdo by se rád stal novým vůdcem barbarských kmenů. Víc ti sám říct nemohu. odmlčí se a dá ji možnost zareagovat.
(kapela ZAVĚTREM)
Creagan Elat
NEaktivní

Příspěvekod Neferet » ned dub 17, 2011 6:20 pm

+nadechuje se, aby už něco řekla, ale jelikož nedostane šanci, ústa zase zavře a dál poslouchá+ Jak moc dobře jsou ty zprávy podložené? +zajímá se zamyšleně+ Mohu nějak pomoct? Jakkoliv. Jsem ochotná dělat třeba i špeha nebo tak něco, hlavně když vám to pomůže.
Neferet
VIP Member

Příspěvekod Creagan Elat » ned dub 17, 2011 6:24 pm

Při její nabídce se rozesměje. Že mě to vůbec nepřekvapuje. Jsi jako Eillen. Taky by se bezhlavě do všeho hned vrhla. usmívá se na ní a je vidět, že to nemyslí zle Máme dohodu s lidem Bílého draka, který nám poskytuje nejnovější informace. Je to lid, který nestojí ani na jedné straně a my jsme s ním uzavřeli příměří. Nehodláme je vytlačit z jejich území a oni nám na oplátku poskytují informace, ke kterým bychom se jinak nedostali. Neber si to osobně, ale i v převleku bys jako barbar nevypadala a hned by tě odhalili. tváří se vážně, ale trošku mu cukají koutky Myslím, že pro tebe budu mít mnohem těžší úkol. Tedy, pokud budeš ochotná ho přijmout.dodá, ale nepokračuje, aby ji trošku potrápil
(kapela ZAVĚTREM)
Creagan Elat
NEaktivní

Příspěvekod Neferet » ned dub 17, 2011 7:13 pm

+výmluvně pokrčí rameny+ Nevrhám se do toho bez hlavě, naopak nad tím přemýšlím. +zazubí se+ Kdo jsou ten "lid Bílého draka"? +zajímá se. obezřetně se na něj podívá+ O co přesně jde? Nejde o ples, že ne? +snaží se tvářit vyděšeně, ale koutky úst jí cukají v úsměvu+
Neferet
VIP Member

Příspěvekod Creagan Elat » ned dub 17, 2011 7:35 pm

Lid Bílého draka je vlastně taktéž barbarský kmen. Ale jako jeden z mála uznává naše právo a nechce zpět Aldormu. Je spokojený na kousku území, které vlastní. Nezasahuje do dění jak našeho, tak ostatních barbarů a proto se mu veškeré problémy vyhýbají. Jako rádce mají bílého draka, který přišel sice o veškerou svoji moc, ale i tak má vědomosti, pro které ho uctívají. vysvětlí ve zkratce a pak se vrátí ke své žádosti No, ono to bude spojené i s tím plesem. Vypadá to, že se tu ubytuje osoba, kterou nemá Eillen v lásce. No, spíše ji k smrti nenávidí a já bych byl rád, aby se spolu nesetkaly osamotě, protože antipatie jsou vzájemné. Tvým úkolem by nebylo nic menšího, než zaměstnat moji drahou polovičku, aby na našeho hosta zapomněla. sice si myslí, že to je nemožné, ale zkusit se má vše.
(kapela ZAVĚTREM)
Creagan Elat
NEaktivní

Příspěvekod Neferet » ned dub 17, 2011 7:41 pm

+pozorně ho poslouchá a přebírá si informace+ Kolik, že tu máte... +rozhodí rukou+ ...vévodství a kmenů? +zajímá se dál+ No, to nezní tak složitě, ale je mi jasný, že to bude složitý až až. +založí si ruce na prsou+ Dobře, jdu do toho, pouze pod podmínkou, že mě budeš informovat o situaci a kdyby bylo potřeba tak budu moct pomoci. +začne vyjednávat+ A co je to za osobu, že jí Eillen nemá ráda?
Neferet
VIP Member

Příspěvekod Creagan Elat » ned dub 17, 2011 7:50 pm

Na našem území je celkem šest vévodství. Co se týká kmenů barbarů, tam ti to nemohu říct přesně. Víme o třech větších, které mezi sebou bojují o moc, ale těch menších může být klidně sto. pokrčí rameny. Tvoji podmínku přijímám. Stejně bychom tě informovali a kdyby ti cokoliv hrozilo, hned by ses musela vrátit do tvého světa. Nikdy bychom neriskovali, že se ti tu něco stane. pousměje se, ale zase zvážní. Vévodkyně, respektive dcera vévodkyně, Lair je osoba, která má svůj vlastní názor na to, kdo by měl být po boku krále. Nesouhlasí s tím, že by to měla být osoba z jiného světa. Neuznává ji, ale veřejně to nikdy nepřiznala. No a Eillen nesnáší falešné lidi a proto je jejich vztah na bodu mrazu. V tom lepším případě dodá klidně
(kapela ZAVĚTREM)
Creagan Elat
NEaktivní

Příspěvekod Neferet » ned dub 17, 2011 7:56 pm

Hmn. +zamručí zamyšleně a pokývá hlavou+ Přeci si nemyslíš, že byste se mě tak lehce zbavili? +přimhouří oči, rty jí zacukají v úsměvu a založí si ruce na prsou+ Tak teď už chápu tu nesympatii a to z obou stran. +přikývne+ Předpokládám, že mam Eillen držet stranou a nepodněcovat jí k odporu vůči vévodkyni. +uculí se+
Neferet
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Aldorma