Královský dvůr - pokoje pro hosty

Moderátoři: Creagan Elat, Eillen

Re: Královský dvůr - pokoje pro hosty

Příspěvekod Neferet » pát bře 18, 2011 8:17 pm

Tak to bych si měla zapamatovat, kdybych tě někdy chtěla vytočit. +usměje se+ Zatím se mi daří vyhýbat všem pohlavků a šťouchancům, takže ano, asi se ke mě chová slušněji. +zasměje se+ Eillen, řekni mi jednu věc... +otočí se na ní a naoko zvážní+ ...s kalhotami se mám rozloučit že? +ošije se v těch šatech a pousměje se+ A vůbec. Zvete mě na návštěvu a ani ty ani Creagen se alespoň nezmíní o tom, jak bych se měla chovat. +naoko uraženě založí ruce na prsou+
Draco dormiens numquam titillandus
Neferet
VIP Member

Příspěvekod Eillen » pát bře 18, 2011 8:35 pm

Má sto chutí Samuela za to pošťuchování praštit víc, ale krotí se. No, co se týká kalhot, tak na to mám stejný názor jako ty. Taky bych si je oblékla raději, než tohle. ukáže na své dlouhé žluté a teď už docela dost zmuchlané šaty. Přeci jen si to hraní s dětmi vybralo svou daň. Ale při vyjížďách na koních mít sukni nemusíš, takže vadí-li ti šaty, doporučuji co nejvíce času trávit vyjížďkami. navrhne s úsměvem. A co se týká chování. Myslím, že Creaganovi bys měla odpustit. Slíbila jsem mu, že tě na všechno připravím. Ani se nestihne omluvit a přeruší jí takové to odkašlání, kterým se snažíte zakrýt smích. Jo já vím, jsem sklerotik. Nezklamala jsem. pronese naoko uraženě. A ještě k těm kalhotům. Pokud budeš ve svém pokoji, nebo soukromých pokojích, tak je klidně nosit můžeš. Já v tom žádný problém nevidím. Já mám třeba v každém pokoji schované rezervní šaty, abych se do nich v případě nutnosti převlékla. Mé skříně jsou ti k dispozici. nabídne jí s úsměvem.
I am not insane, my mother had me tested!
Eillen
NEaktivní

Příspěvekod Samuel Antares » pát bře 18, 2011 8:39 pm

A co se týká chování. Jak už jsem řekl, v soukromí a mimo dosah zvýdavých očí se chovej tak, jak si zvyklá. A pokud by si měla to štěstí pronese lehce ironicky se dostat mezi šlechtický výkvět, můžeš nasadit masku a dělat, jak se hrozně bavíš. dá jí ještě malou radu.
Mimochodem, s vaším návratem se opět bude pojit nějaký slavností ples? Abych dal včas vědět do Tristenolu, zeptá se Eillen
Samuel Antares
NEaktivní

Příspěvekod Neferet » pát bře 18, 2011 9:06 pm

Holt budu trávit veškerý čas jízdou na koni. +zasměje se+ Už si ani nepamatuju, kdy jsem seděla v sedle. Musím se přiznat, že mi to docela chybí. +přizná se+ Dobrá, takže šaty, šaty a šaty a když se někam schovam tak kalhoty. +zazubí se+ Myslím, že to zvládnu. +pokývá nakonec hlavou, ale vesele se šklebí+ Oh, si velice laskavá, ale myslím, že nehrozí situace kdy bych se narychlo musela převléci do šatů. +pousměje se+ Oh, dej pokoj. Pokud budu mít štěstí, tak se mezi šlechtický výkvět nedostanu. +ušklíbne se+ Počkat. Jaký ples? +otočí se na Eillen+ Pokud nějaký bude, bude povinný? +zajímá se nenápadně jeslti by tam musela+
Neferet
VIP Member

Příspěvekod Eillen » pát bře 18, 2011 9:21 pm

Při zmínce o plesu jí klesne nálada na bod mrazu. Jelikož zatím nikdo neví, že jsme tu a máme oficiálně přijet až za dva týdny, tak bych se snažila to co nejvíc oddálit. Můžeš dát Luthomarovi vědět, že jsme se již vrátili, ale pokud nás chce navštívit, tak ať to udělá nějak nenápadně. Vážně bych si ráda užila pár dní s Michaelem a Creaganem v klidu. Povinností tu bude i tak až nad hlavu. Naše přítomnost se nedá úplně zamaskovat. vysvětlí lehce ztrápeným výrazem Samuelovi a pak se otočí k Nef. Bohužel pro mě povinný bude. A tobě bych doporučila také přijít. Alespoň na chvíli. Po slavnostním tanečním otevření by si s tebou Creagan zatančil - čímž by ti vzdal čest a šlechta by pochopila, že jsi s námi v dobrém vztahu. To by ti pak mohlo pomoct v dalších dnech. Pravděpodobně by tě moc neobtěžovali, protože by se báli, aby se tě nějak nedotkli, což by se pak mohlo projevit na naší dobré vůli k nim. vypadá hrozně sklesle. Je poznat, že tohle pletichaření nemá v krvi a účastní se toho s odporem. A navíc, díky tobě to tam bude pro mě únosnější. Ale samozřejmě tě nutit do ničeho nebudeme. dodá flegmaticky, protože si myslí, že Nef nikam nepůjde a vůbec se jí nediví.
Eillen
NEaktivní

Příspěvekod Samuel Antares » pát bře 18, 2011 9:23 pm

Dobrá, napíšu mu dopis a pokusím se mu vysvětlit situaci. Myslím, že nic urgentního nepotřebuje, ale jistý si nejsem. Už dlouho jsem od něj nedostal žádné zprávy. A nyní mě prosím omluvte. na rozloučení Eillen políbí a k Nef s úsměvem kývne. Uvidíme se později. při odchodu za sebou zavře dveře, aby měly dál soukromí.
Samuel Antares
NEaktivní

Příspěvekod Neferet » sob bře 19, 2011 12:57 pm

+pozorně Eillen poslouchá+ Oh tak dobrá. +přesune se k jednomu z křesel+ V rámci zachování našeho duševního přežití přijdu a klidně tam zůstanu do konce. Sice toho budu nejspíš litovat, ale přeci tě v tom nenechám samotnou. +usměje se na ni+ Trošku mi to připomíná představení u dvora takovýhle ples. +zamračí se nad tím+ Moc nepříjemná zkušenost. +potřepe hlavou, ale zase se usměje+ Ale myslím, že tentokrát moje návštěva nové vyšší společnosti nebude tak zlá. +zazubí se a kývne na Samuela na rozloučenou a posadí se+ Posaď se přeci. +vyzve s úsměvem Eill+ A povídej. Jak se má ten rozkošný brouček, kterýmu říkáš syn?
Neferet
VIP Member

Příspěvekod Eillen » sob bře 19, 2011 2:12 pm

Sedne si a ani si neupraví šaty, protože to opravdu nemá cenu. Michael se má skvěle. Je nadšený ze své sestřenice a snaží se jí dělat rytíře a chránit ji před nástrahami světa. Pousměje se Teď si hraje s tatínkem a strejdou. Hlavně kvůli němu chci, aby se o naší přítomnosti moc nevědělo. Chceme si ho pořádně užít. Naposledy s námi nechtěl odcestovat a zůstal tady a hrozně mi chyběl. Doufám, že tentokrát se mi ho podaří přesvědčit. I za cenu toho, že budeme sebou bráti Valerii - to je moje neteř. dodá, ačkoliv to určitě Nef došlo. Doufám, že tetička si také najde na děti chvíli času a vezme je třeba na procházku mrkne na ní s úsměvem
Eillen
NEaktivní

Příspěvekod Neferet » sob bře 19, 2011 2:25 pm

Počkej. Tetička? Já jsem tetička? +zamrká překvapeně+ Na procházku? +vykulí oči jak se trochu vyděsí+ Eillen jsou to děti. +řekne to co je víc jak zřejmé+ Postav mě před dav rozzuřených šlechticů a uvidíš jakou dokážu vykouzlit diplomacii. Ale děti? Neumím jedna s dětmi. Nemají mne rády a... a... a tak vůbec. +gestikuluje rukama+ Podívej se na mě. Přeci by si mi nechtěla svěřit svého jediného syna se svojí neteří. +zatváří se trošku vystrašeně, rozhodně si ve starání o děti nestojí pevně v kramflecích, už jen proto, že se starala o sestru, která jí teď nenávidí+
Neferet
VIP Member

Příspěvekod Eillen » sob bře 19, 2011 2:32 pm

Já si sebe taky nedokázala představit jako matku a jsem jí. Neboj, to zvládneš. U Valerie stačí být trpělivá a vyslechnout si o životě jejích panenek. A pokud tohle přežiješ, tak si nakloníš i Michaela, protože tě bude mít ráda Val. vysvětlí jí a snaží se nesmát tomu vyděšenému výrazu, který Nef má. Navíc si nemysli, že tě necháme jít nějak daleko. Přeci jen bude hlídat následníka trůnu a ten může maximálně do zahrad u nádvoří, kde je stále někdo po ruce, kdo ti kdyžtak pomůže. pak se zatváří spiklenecky A co se týká mého jediného dítěte, tak možná není jediné. culí se
Eillen
NEaktivní

PředchozíDalší

Zpět na Aldorma