Bar - balkon

samotný upíří night club - zhlédněte vzrušující podívanou.

Moderátoři: Rebecca Altamirano, Jean-Claude

Re: Bar - balkon

Příspěvekod fatamorgana » ned úno 28, 2010 8:31 pm

Nef: jistě. před důsledky svého chování a smýšlení neutečete nikam. přikývne. nečekala by takovou moudrost u někoho, kdo vypadá tak maldě, jako Nef. ale občas si dopřát odstup a provětrat se... to nemůže škodit. ano, vím, kam pojedu. ozval se mi starý přítel s pracovní záležitostí. potřebuje s něčím pomoct. budou to stohy knih a pergamenů, ale taky nádherná přímořská vila, moře... a taky moře výborného vína. má to dost výhod, které připomínají spíš dovolenou, než práci. docela se těším. a docela hezky se usměje, protože se vážně těší.
Jaká jsem? Záleží, kdo se dívá.
fatamorgana
NEaktivní

Příspěvekod Styx » ned úno 28, 2010 8:43 pm

Asher: +při zmínce o hnijícím upírovi se jí tvář zkřiví znechucením a když slyší o trestu vyhladověním, šokuje ji to+ To je... nelidské +šeptá a celá se třese+ Kdo může být tak krutý? +nechce tomu věřit+ Jaký prohřešek proti řádu to musí být, když člověk za to takhle trpí? +hlas se jí zlomí+ Vy osobně jste to už zažil? +ve tváři se jí odráží hluboká lítost a soucit s ním+
Non nobis, Domine, non nobis, sed nomini tuo da gloriam
Ne nám, Pane, ne nám, ale jménu svému dej slávu
(heslo templářského řádu)
Styx
VIP Member

Příspěvekod Asher » ned úno 28, 2010 9:10 pm

Zdaleka to nejsou ty nejhorší věci, které existují. V jeho pohledu je cítit tíha staletí a krutosti, kterou viděl, zažil i sám způsobil. Je to nelidské, ale lidé přece dělali to samé. Hladomorny bylo přece přesně totéž. Ne já to naštěstí nezažil. Ta, která tohle dělá, žije v Novém Mexiku a krutost má v krvi už tisíc let. Zažila a přežila Aztéckou říši, její vzestup i pád. A ani to nepoužívá jako trest, spíš jako... Zamyslí se. ...odstrašující příklady.
Jsem přesně takový, jak vypadám.
Asher
Upír

Příspěvekod Neferet » ned úno 28, 2010 9:20 pm

Fata: +přikývne a upije vína+ Jistě, to nikdy neuškodí. Když má člověk místo, kde si může v klidu uspořádat myšlenky, tak je to k nezaplacení. +pousměje se+ Tak to vám věřím. Taky bych se na takový místo nejspíš těšila. +usměje se+
Draco dormiens numquam titillandus
Neferet
VIP Member

Příspěvekod Styx » ned úno 28, 2010 9:29 pm

Asher: Máte pravdu, lidi jsou horší, než zvířata. Ta zabíjejí jenom, aby přežila, lidi pro potěšení. A krutost mají v krvi +úlevně si oddechne+ To jsem vážně ráda, že vy jste tohle nezažil +si ho oblíbila, no:)+ Ony ještě existují i krutější tresty, než tohle? Tak to si už vůbec nedokážu představit, co může být horšího. Vy sám jste někdy použil takový trest?
Styx
VIP Member

Příspěvekod Asher » ned úno 28, 2010 9:50 pm

Trochu se na ni zamračí. Teď to trochu vyznělo, jakoby jste nás měla za zvířata... Jsme vynalézaví, co se týče mučení. Ostatně máme spoustu času se zdokonalovat. Ušklíbne se krutě. Ne já ne. Nebyl jsem vládcem žádného území, takže není na mě, trestat. Ale občas jsem pomáhal... Odmlčí se.
Asher
Upír

Příspěvekod Styx » ned úno 28, 2010 10:02 pm

Myslela jsem lidi všeobecně, zrovna takové, které jste myslel při zmínce o hladomornách. Ne vás, upíry +vyvede ho z omylu+ Vládci trestají jenom svoji rasu, nebo i obyčejné smrtelníky. Podle toho, co jste mi prozradil, bych vám za žádnou cenu nechtěla padnout za oběť +zachvěje se+ Asi neprozradíte... +hodnotí závažnost svého dotazu, slíbila přece, že už bude hodná+ ...jak jste pomáhal...
Styx
VIP Member

Příspěvekod Asher » ned úno 28, 2010 10:13 pm

Pousměje se. Já vím, ale říct to takhle před někým jiným, nemusel by to brát tak jako já. Vládci si dost často dělají co chtějí, tak dlouho, dokud jim to prochází. Jsou různí, nikdo není jen černý nebo bílý. Pokrčí rameny. Ne drahá Styx, to vám neprozradím. Pousměje se. Nechci, aby jste si o mě zkazila mínění úplně.
Asher
Upír

Příspěvekod Styx » ned úno 28, 2010 10:25 pm

Respektuji to +kývne hlavou+ Ale jsem smrtijedka, i když asi nebudete tušit, co to znamená, a viděla jsem už tolik krutosti, že mě jen tak něco nepřekvapí. I když uznávám, že hnít zaživa je i na mne docela silné kafe +uculí se+ Nemějte strach, já o vás vůbec nemám špatné mínění, drahý Ashere +usměje se škádlivě+
Styx
VIP Member

Příspěvekod Asher » ned úno 28, 2010 10:46 pm

Věřím, že by jste to nejspíš ustála. Nejspíš. Usměje se. Přesto vám to zatím neřeknu. A co se týče toho hnití zaživa. Existují i upíři, kteří hnití ovládají. Je to součást jejich moci. Zkuste se zeptat Jasona, možná vám o tom něco poví sám. Zatváří se tajemně. To mi opravdu lichotí, že si o mě nemáte špatné mínění. Usměje se.
Asher
Upír

PředchozíDalší

Zpět na Provinilé slasti