Bar - balkon

samotný upíří night club - zhlédněte vzrušující podívanou.

Moderátoři: Rebecca Altamirano, Jean-Claude

Re: Bar - balkon

Příspěvekod Rebecca Altamirano » čtv říj 22, 2009 1:43 pm

Ano jsme tady poprvé a určitě ne naposled. A mě tu budeš potkávat víc než často. Pohlédne na něj, v očích jí blýskne a lehce se usměje. A myslím, že i Meg se sem bude vracet velmi ráda. Pousměje se.
Ortus non est initium vitae, mors non est eius finis...

Narození není začátek, smrt není konec...
Rebecca Altamirano
VIP Member

Příspěvekod Phillip » čtv říj 22, 2009 5:24 pm

no joo, vlastně, slyšel jsem vzadu mezi kolegy, něco o nové posile...J-C si umí vybírat lidi..*uznale se usměje*

a věrné hosty zbožňuju, líp se mi pak vystupuje...*zazubí se*
Phillip
Člověk

Příspěvekod Rebecca Altamirano » čtv říj 22, 2009 5:35 pm

To máš pravdu, umí. Významně ho sjede pohledem a pousměje se. Jak dlouho už tady pracuješ? Se zájmem.

Rebecca Altamirano
VIP Member

Příspěvekod Margarit Black » čtv říj 22, 2009 10:37 pm

(já nikdy nevím, kdy tu jste...furt tady strkám nos, pak tu hoďku nejsem a už se tu rozjede debata:))

Jsem tu poprvé, ale rozhodně né naposled *stihne ještě říct, usměje se, usrkává svou vodečku a poslouchá jejich debatu*
I have a dream, a song to sing,
To help me cope with anything,
If you see the wonder of a fairy tale,
You can take the future even if you fail...
(part of ABBA song)
Margarit Black
VIP Member

Příspěvekod Phillip » pát říj 23, 2009 4:37 pm

Beccy: no, už to nějakých pár let bude....*usměje se* nic mi tady nechybí, tak proč hledat něco jiného...

(já jsem tu několikrát denně, většinou čekám, jestli se vyjádří všichni a když ne, no tak pokračuju:) )

Meg: no výborně...*mrkne na ni* sice se různě střídáme, ale všichni tady jsou dobří...
Phillip
Člověk

Příspěvekod Rebecca Altamirano » pát říj 23, 2009 6:00 pm

Zkoumavě se na něj zadívá. Nemáš někdy strach o svůj pěknej krček? Zeptá se náhle. Myslím tím, že když je do tebe upír zakousnutý, nemůžeš dělat nic a kdyby se rozhodl, že tě vycucne jak pavouk mouchu, neubráníš se, ani kdyby jsi stokrát chtěl. Odlmčí se. Nevím jestli jsi tak odvážný, pošetilý a nebo je ti to jedno. Pozoruje ho a myslí na desítky obětí, které upíři potrhali, jakoby to byli jen kusy masa. A napadne ji, že jeho by takhle rozhodně najít nechtěla.

(kruci, když si vzpomenu, co mu ten hajzl Aubrey provedl...:-/)

Rebecca Altamirano
VIP Member

Příspěvekod Phillip » pát říj 23, 2009 7:35 pm

Strach je tak trochu i součástí toho všeho...nic se tomu pocitu nevyrovná...*zalesknou se mu oči* na druhou stranu, máš pravdu v tom, že bych nemohl udělat nic...ale co bych jinak dělal? Nic jiného neumím...a dokud jsem tady pod J-C ochranou..*pokrčí rameny a napije se*

(jj:( a to si vem, že ho tady teď mááme, takže bude občas husto:) )
Phillip
Člověk

Příspěvekod Rebecca Altamirano » pát říj 23, 2009 8:15 pm

Pousměje se jeho výrazu. Tomu rozumím, podobné pocitý mívám taky. Akorát je to pocit moci. Blýskne jí v očích a pousměje se.

Ale no tak, myslím, že kdyby jsi chtěl, mohl by jsi dělat něco jinýho. Minimálně míň nebezpečnýho. Nakloní se blíž k němu a zadívá se mu do očí. Jenže to by už nebyla taková zábava, že? Řekne tichým hlasem a schválně nechá matně blýsknout své špičáky. Pak se narovná a také upije ze své sklenky. Máš ale pravdu v tom, že pokud je tu Jean-Claude, jsi v bezpečí. Nebo aspoň v tom nebezpečnějším bezpečí, v jakým můžeš být s Vyšším upírem. Uculí se.

(nj všimla jsem si ho, blonďáčka...:P. asi bude někdy trochu horko no:))

Rebecca Altamirano
VIP Member

Příspěvekod Margarit Black » pát říj 23, 2009 10:18 pm

(nepřipomínat...jsem u toho řvala jak želva:'( horko ať je, to aspoň nebude nuda, ale mrtvolu už prosím z Philipka ne-e)

Strach je pocit, který ti říká, že nejsi nesmrtelný a ve mně vzbuzuje pud sebezáchovy, jinak se mu nedokážu postavit *připustí, otočí se na štokrli a prohlíží si zdejší osazenstvo, v ruce samozřejmě vodečku*
I have a dream, a song to sing,
To help me cope with anything,
If you see the wonder of a fairy tale,
You can take the future even if you fail...
(part of ABBA song)
Margarit Black
VIP Member

Příspěvekod Phillip » sob říj 24, 2009 12:05 pm

Beccy: no, to uu by nebylo ono..*uculí se a polkne, když se k němu nakloní a sleduje ji se zatajeným dechem* jo, bezpečí je tady pojem relativní, ale dokud J-C nenaštveš, nebo co hůř, nepodrazíš, tak je snad jediný upír, který tedy nemá tak trochu o kolekčo víc..*poslední jen šeptne*

Meg: a o tom to je...probouzí to ve mně pocit, že ještě žiju...člověk si pak víc uvědomuje určité věci a raduje se z každé drobnosti dokud může...*vysvětluje* jistě, někdy se to zvrhne, ale to už je riziko povolání..doslova..*uculí se, zatočí prázdnou skleničkou na baru a v tu ránu je tam číšník, dolije mu a donese taky něco na zub k tomu pití - pro lidi:), Beccy holt donese speciálního zvláštního panáčka s nějakým exotickým kořením*

(neee, si ho pracně najdu, registruju a pak bych ho nechala vycucnout, to tak :p)
Phillip
Člověk

PředchozíDalší

Zpět na Provinilé slasti