Zákulisí

samotný upíří night club - zhlédněte vzrušující podívanou.

Moderátoři: Rebecca Altamirano, Jean-Claude

Re: Zákulisí

Příspěvekod Aubrey » pon úno 08, 2010 5:42 pm

*vykoukne z jedňech dveří* co se to tady děje?*pátravě se rozhlídne* někdo nás bere útokem?*a pak si všimne nasupené Theresy a bavícího se Ashera* jo táák..*ušklíbne se a opře se bokem o zárubeň dveří* Copak, Theresko..*našpulí pusu stejně, jako ona* špatně ses vyspinkala?
Aubrey
Upír

Příspěvekod Theresa » pon úno 08, 2010 5:46 pm

Ještě ty začínej*majzne ho po rameni, jen to hvízde, ale s Aubreyem to ani nehne* Jo, děje..víš, kdo je napsanej na příští vystoupení?? No? My, samozřejmě. To jsem zvědavá, jak budem před tou bandou hystericky po Asherovi slintajících nadržených paniček něco předvádět..*rozhodí rázně rukama, skoro jako větrný mlýn*.Jean-Claude se zbláznil...co se tak smějete?!*kouká z jednoho na druhého*
Theresa
Upírka

Příspěvekod Aubrey » pon úno 08, 2010 5:50 pm

No to nevim, času dost...*kouká na ni a bolí ho tváře, jak se snaží nesmát se jí do obličeje, neb ví, jak to nesnáší* no, to asi jo..jsme na řadě..*nafoukne se* a proč by jako nemohly slintat pro změnu kvůli mě, he?*naježí se, ale Theresa ho neposlouchá* No, to bych o vládci nevykládal moc nahlas..*že se zbláznil a jak tak Theresa rozhazuje rukama až jí lokny lítaj kolem tváře, tak se už směje...koukne na Ashera, obrátí oči v sloup, jakože ženské, co taky čekat*
Aubrey
Upír

Příspěvekod Asher » pon úno 08, 2010 8:53 pm

Pobaveně potřese hlavou. Jo přesně tak, proč by neměli slintat i po vás? Nezapomeň, že teď přijdou i ti, kdo na tom mém nebyli, čistě proto, aby zjsitili, co na tom všichni mají. Pokrčí rameny. Takže být tebou, soustředil bych se spíš na tvůrčí schopnosti a vymyšlení něčeho strhujícího a ne na spílání Jean-Claudovi, zvlášť tak blízko jeho pokojům. Kývne směrem k bytům.
Jsem přesně takový, jak vypadám.
Asher
Upír

Příspěvekod Theresa » pon úno 08, 2010 10:01 pm

*zarazí se v máchání rukama a rozhlídne se, uvědomí si, kde je* a sakra..*vrhne vděčný pohled na Ashera, Aubreyho spraží pohledem a odšustí tichounce pryč, co kdyby J-C náhodou vyšel z pokojů...do rakvičky s křížem se jí nechce*
Theresa
Upírka

Příspěvekod Asher » pon úno 08, 2010 10:54 pm

Pobaveně pozoruje její spěšný odchod. Je nějaká prchlivá, ne? Koukne na Aubreyho.
Asher
Upír

Příspěvekod Aubrey » pon úno 08, 2010 11:01 pm

Jo, to je...holt horká hlava..*uculí se, jak svištěla pryč z doslechu, dopne si knoflíčky na košili* a taky nesnáší, když není středem pozornosti..což se tady velice rychle může stát..*uchechtne se* hm..a jak se tady líbí prvnímu Vyššímu po Vládci města?*zajímá se*
Aubrey
Upír

Příspěvekod Asher » pon úno 08, 2010 11:21 pm

A tobě moje přítomnost nepřekáži? Koukne na něj tázavě. Líbí se mi tady velmi, to musím uznat. Pousměje se. Ono po tom rodeu ve Státech, se není čemu divit. Ušklíbne se.
Asher
Upír

Příspěvekod Aubrey » pon úno 08, 2010 11:39 pm

Mi? Ne, já mám své fanynky..*uculí se mlsně a kývne ke dveřím, odkama vyšel* a pak..co bych zmohl? Jsi J-C hostem..nehodlám teď v blízkém budoucnu dělat nic, čím bych ho naštval..*pokrčí rameny* Jo, něco jsem zaslechl...prý to bylo..docela horký..*pozvedne jedno obočí*
Aubrey
Upír

Příspěvekod Asher » pon úno 08, 2010 11:48 pm

Upřímně já si nemyslím, že bych byl až tak extra. Jen jsem prostě nový. Pokrčí rameny. Jo horký....Vyjádřeno naprosto přesně a výstižně. Potřese znechuceně hlavou.
Asher
Upír

PředchozíDalší

Zpět na Provinilé slasti