Zákulisí

samotný upíří night club - zhlédněte vzrušující podívanou.

Moderátoři: Rebecca Altamirano, Jean-Claude

Re: Zákulisí

Příspěvekod Jean-Claude » pát úno 05, 2010 8:40 pm

Asher: výborně... tak se do toho dáme...no, to sice nejsi, ale to neznamená, že jim*kývne ladně bradou k sálu* nevytřeš zrak..*pobaveně se usměje* tady Phillip ti bude k dispozici..*zarazí jedním pohledem P.přecházení, ten se k nim vydá*no a hned je taneční stránka věci vyřešena..*zatváří se spokojeně* hm..a nikdo utíkat nebude..budu v sále..*mrkne, poupraví si krajky a vydá se na podium je uvést*
"I feel like a child in the dark who knows the monsters are under the bed. I want to be told it will be alright, but I am far too old to believe such comforting lies."
Jean-Claude
Upír

Příspěvekod Asher » pát úno 05, 2010 8:48 pm

Zadívá se svýma ledovýma očima na Phillipa a krátce, spokojeně se usměje. Máš pravdu, přes dokonalost jsou tu jiní, já předvedu, kdo je ve skutečnosti krutý. Naposledy pohlédne na Phillipa a usměje se na J-C. Půjdu se tedy připravit. Dodá a jde ke do svých pokojů.
Jsem přesně takový, jak vypadám.
Asher
Upír

Příspěvekod Rebecca Altamirano » sob úno 06, 2010 1:30 pm

Opře se jednu ze zdí a chladí své rozpálené čelo. Má zavřené oči, ale stále vidí Ashera, krmícího se z Phillipa, cítí jeho krev, jako by ji sama chutnala, slyší splašený tlukot jeho srdce, jakoby bylo její vlastní. Pak si uvědomí, že i její srdce buší v divokém staccatu a tiše se sveze po zdi na zem, kde zůstane sedět.
Ortus non est initium vitae, mors non est eius finis...

Narození není začátek, smrt není konec...
Rebecca Altamirano
VIP Member

Příspěvekod Rebecca Altamirano » sob úno 06, 2010 2:49 pm

Když uslyší, že už je konec, rychle se posbírá ze země a tváří se, že je všechno ok a jen si prostě nutně musela odskočit.
Ortus non est initium vitae, mors non est eius finis...

Narození není začátek, smrt není konec...
Rebecca Altamirano
VIP Member

Příspěvekod Asher » sob úno 06, 2010 2:52 pm

Vejde do zákulisí, kde Phillipa postaví na zem, když už si je teda jistej, že se nesloží:) Podívá se mu do očí a mírně se pousměje a poslouchá bouřlivý potlesk. Zdá se, že se vystoupení líbilo, hmm? Nakloní hlavu na stranu, jakoby si nebyl úplně jist a přitom si obléká černou hedvábnou košili. Už chápu, proč si tě Jean-Claude tak cenní. S uznáním na něj pohlédne.
Asher
Upír

Příspěvekod Phillip » sob úno 06, 2010 3:13 pm

*trochu roztřeseně se postaví a konečně se pořádně nadechne a když slyší potlesk, tak se mu vrátí trochu barvy do obličeje..* evidentně..*musí si odkašlat, než promluví* jsem rád, že tady mohu být a vystupovat...nic jiného neumím..*hrábne po černém triku a přetáhne si ho přes hlavu, prohrábne si automatickým gestem hnědé vlasy* navíc, tady mám všechno, co chci...a dokud nás všechny J-C chrání a nic nám nehrozí..*zazubí se, už mu otrnulo*
Phillip
Člověk

Příspěvekod Jean-Claude » sob úno 06, 2010 3:19 pm

*vyloupne se ze stínu, na tváři potutelný úsměv a jde k nim* magnifiques*a jak je dobře naladěn, tak oba muže obejme jednou paží a přitáhne si je k sobě* myslím, že to představení překonalo očekávání...jen jsi tedy nasadil laťku pěkně vysoko...ostatní, co budou vystupovat příště, tě budou nenávidět..*přimhouří vesele oči na Ashera a pustí je*
"I feel like a child in the dark who knows the monsters are under the bed. I want to be told it will be alright, but I am far too old to believe such comforting lies."
Jean-Claude
Upír

Příspěvekod Asher » sob úno 06, 2010 3:23 pm

(hehe, to je teda fofr:P)

To věřím, že ti tu nic nechybí. I mě se tu vážně začíná líbit. Pousměje se, ale jeho výraz je spíš nečitelný.
Pohlédne na Jean-Clauda a usměje se jeho nadšení. Hmm, co bych neudělal pro starého přítele? A že mě budou nenávidět? Pokrčí rameny. Jejich problém. Jsem na nenávist zvyklý a pokud se mnou má někdo problém, může přijít a proberem to. Blýskne mu v očích.
Asher
Upír

Příspěvekod Jean-Claude » sob úno 06, 2010 3:28 pm

*trochu naoko si povzdychne* Mon ami, ty víš, jak to s tou nenávistí myslím...*zajiskří mu v očích* se prostě budou muset snažit... nestrpím tady slabé, v mém podniku budou pracovat jen ti nejlepší..*holt je vybíravý, no:)*
Jean-Claude
Upír

Příspěvekod Phillip » sob úno 06, 2010 3:31 pm

*když tak poslouchá J-C, napadne ho, že by nechtěl "být vyhozen" a je tím rád, že mohl dneska vystoupit, využije jeho dobrého rozpoložení a vyptá se na volno, na které mu J-C kývne, a musí se uculit, jak si představí, jak budou Aubrey s Theresou prskat, jelikož jsou na řadě s vystoupením*
Phillip
Člověk

PředchozíDalší

Zpět na Provinilé slasti