Bar - balkon

samotný upíří night club - zhlédněte vzrušující podívanou.

Moderátoři: Rebecca Altamirano, Jean-Claude

Re: Bar - balkon

Příspěvekod Zaměstnanec » čtv pro 06, 2012 11:32 am

*a za ní se objeví barman s otázkou, co si dá a tak trochu zvědavě, že další nová tvář - to se mu líbí*
K vašim službám...
Zaměstnanec
Zaměstnanec/Sloužící

Příspěvekod Astrai » čtv pro 06, 2012 1:23 pm

Zdravím. Usměje se mile a típne dokouřenou cigaretu. Dám si kávu, prosím. Černou a silnou. Upřesní s úsměvem a natáhne se po novinách, které tam leží na kraji. Se zájmem jimi začne listovat a když narazí na poslední článek o "úklidu v kostele" - ehm - pozvedne trochu obočí a v duchu zadoufá, že tady nepřijde o žádnou končetinu:P
Astrai
Kožoměnec

Příspěvekod Wenai Lafayette » čtv pro 06, 2012 2:26 pm

+přijde rovnou k baru, vyhoupne se na židličku a objedná si absint a rovnou si zapálí cigáro+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Astrai » čtv pro 06, 2012 10:06 pm

Zatímco upíjí ze svého kafe a pročítá noviny, dojde další host. Nenápadně si ji prohlédne, ale nechce se vtírat. Znovu zabloudí pohledem po okolí a její pozornost upoutají plakátky na jedne stěně. Znovu po očku koukne na Wenai a pak na ostře rudý plakátek, který tam přímo svítí. Nezlobte se prosím, ale támhle na tom plakátku - Ukáže na Wenaiin propagační plakátek na Femme Fatale. - to jste vy, že? Nevydrží to nakonec a osloví ji. Moc vám to tam sluší. Usměje se uznale.
Astrai
Kožoměnec

Příspěvekod Wenai Lafayette » čtv pro 06, 2012 10:39 pm

Dobrý... +usměje se na ni a pak vykulí oči na ten plakátek, že ho tam vůbec mají+ No jo, no. +přikývne a usměje se+ To jsem já, žádnej photoshop. +zasměje se+ A vy jste? +zpetá se jí, protože ji neště nezná+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Astrai » čtv pro 06, 2012 11:00 pm

Zasměje se. O tom vůbec nepochybuju. Že to není photoshop. Já jsem Astrai. Představí se s úsměvem a podá jí ruku. Co je to za kampaň? Že jsem tak zvědavá. Uculí se rozpačitě.
Astrai
Kožoměnec

Příspěvekod Wenai Lafayette » čtv pro 06, 2012 11:40 pm

Vy nejste odtud? +zeptá se udivěně, myslela, že ano+ To je kampaň pro LoScars, konkrétně pro nominaci na Femme fatale. Chovám takovou bláhovou naději, že bych jakože mohla něco vyhrát... +mávne rukou+ No uvidíme. +zasměje se+ Odkud jste?
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Astrai » čtv pro 06, 2012 11:49 pm

Ne, nejsem. Už jsem tady sice krátce byla, ale pak jsem zas musela odjet. A teď jsem se snad vrátila na delší dobu. Vysvětlí s úsměvem. No já myslím, že naději máte nemalou. Usměje se. Původem jsem z Indie, i když jsem tam už dlouho nebyla. Že je to víc, než půl tisíciletí je nepodstatný detail:D Za svůj domov považuju spíš Californii.
Astrai
Kožoměnec

Příspěvekod Wenai Lafayette » pát pro 07, 2012 12:12 am

Páni! z Indie? Tak tam jsem třeba nikdy nebyla. +začne si ji prohlížet+ No... nevypadáš nijak zvlášť indicky. Ale co já vím, co? +uchechtne se+ Ale v Califormii jsem byla! +přikývne energicky+ Občas tam jezdím surfovat do LA a Frisca.
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Zaměstnanec » pát pro 07, 2012 1:41 pm

* a barma nse jen zatváří, jak Astrai prohlíží ten článek, že oni nééé, že by ani mouše neublížili* jenom drby...*prohodí, když jí nese kafe a dál tam obsluhuje a nenápadně natahuje ušiska, aby mu nic neuteklo:)*
K vašim službám...
Zaměstnanec
Zaměstnanec/Sloužící

PředchozíDalší

Zpět na Provinilé slasti