Bar - balkon

samotný upíří night club - zhlédněte vzrušující podívanou.

Moderátoři: Rebecca Altamirano, Jean-Claude

Re: Bar - balkon

Příspěvekod Syriana Spinnel » ned dub 08, 2012 2:01 pm

Beccy, mě se to nelíbí, nikdo nemůže vědět, co je Björn zač, teda nikdo kromě našich. prohrábne si vlasy a je trochu vytočená, jak si z toho Björn nic moc nedělá Vidíš ho? a to před chvilkou byl přítulnej jak medvídě, že chudáček lovený a teď zavrtí hlavou a kopne panáka děje se něco? zamračí se té její poslední poznámce
Nil mortifii sine lucre

HERE WE STAND
Syriana Spinnel
VIP Member

Příspěvekod Rebecca Altamirano » ned dub 08, 2012 2:35 pm

No nemysli si, ono není zas tak těžký to zjistit... Sebere jí iluze a podívá se na Björna. Nemáš tušení, kdo by to mohl být? Myslím jako jestli spíš nějaká organizace, nebo nějaký osamělý lovec trofejí? Zadívá se na něj zkoumavě. Co nějaký podezřelí hosté v hotelu? Co přišly jen očumovat? Napovídá mu. Problémy? Nic, co bych nezvládla. Usměje se sebejistě. Což mi připomíná, že ještě musím za J-C. Koukne na něj omluvně. Hned jsem tu...

(budu i tady pořád, jen jdu ještě do kanclu:D )
Ortus non est initium vitae, mors non est eius finis...

Narození není začátek, smrt není konec...
Rebecca Altamirano
VIP Member

Příspěvekod Björn Skarsgard » ned dub 08, 2012 2:43 pm

<pokrčí rameny> osamělý lovec to nebyl, ten by mě neobklíčil, najednou se jich tam vyrojili... <mávne rukou do vzduchu, jako by odháněl mouchu> mraky. Takže pokud neměl někdo lovící mejdan s kámošema při úplňku tak organizace. Při útěku jsem dva z nich roztrhnul vejpůl. Nechápu, kdo vymyslel stříbrný sítě, takový hnus <odfrkne si znechuceně>
MUTTRADE I ÖRONEN HUM, HUM
VI KOMMER ATT SPELA
REPOR HENNES NALLE
OCH KÖR SEDAN SPRINGA IVÄG
Björn Skarsgard
Vlkodlak/jiný dlak

Příspěvekod Rebecca Altamirano » úte dub 17, 2012 1:29 pm

Dojde zpátky z kanclíku a opře se o bar. Takže kde jsme to.. Vzpomíná o čem mluvily naposled. Jo, už vím, takže rozhodně byli organizovaní. No vůbec bych se nedivila, kdyby to byli ti samí, co si vyskakujou tady. Zamračí se a koukne z Björna na Syr. S Jean-Claudem jsme se shodli, že už nás nebaví jen sedět a čekat, co udělají příště. A navrhl, že by bylo docela vhodné nasadit pro změnu nějakého špeha k nim. Já to bohužel ze zjevných důvodů být nemůžu. Uculí se a blýskne špičáky. Hmm, zlato myslíš, že by ses dokázala nenápadně infiltrovat mezi takový cvoky? Podívá se opatrně na Syr a udělá na ni prosebný očka. Předávat nám informace o tom, co chystají, jak jsou organizovaní a tak? Zadívá se na ni tázavě.

Rebecca Altamirano
VIP Member

Příspěvekod Syriana Spinnel » úte dub 17, 2012 4:23 pm

Trochu vyjeveně na ni kouká, jak tam na ni najednou chrlí toliko informací vám tu někdo špehuje? Jako antiupíráci? dost o tom přemýšlí, ale pro Beccs by udělala téměř vše, dokonce by si nechala i vymývat mozek těma cvokama No, řekne po chvilce, kdy už to vypadlo že se jí kouří z hlavy tak jo, ale musím nějak přemluvit Viktora, nebo vlastně! On do toho půjde se mnou Zubí se a už se jí v hlavě odvíjí plán jak mladí manželé mají děsný ztrach ze všech "nenormálních" bytostí, bla bla bla akorát nevím, jestli to nějak neposeru, znáš mě pokrčí rameny a nasadí svůj nejnevinější naivní xichtík Bež ode mě ty mrtvá zrůdo! vykřikne vyděšeně a pak se začne smát jo to asi půjde
Nil mortifii sine lucre

HERE WE STAND
Syriana Spinnel
VIP Member

Příspěvekod Rebecca Altamirano » úte dub 17, 2012 6:49 pm

Jo, antiupíráci. Vlastně nejsou jen proti upírům, ale obecně proti všemu, co se jakkoliv vymyká "normálu". Takže i dlaky, kouzelníky, a tak dále. Doplní ještě. Určitě nepoděláš nic, budeš dokonalá. Mrkne na ni a jak tam hned předvede, jak je "vyděšená" zasměje se. Paráda, ale nemusíš to nijak přehánět. Budete muset přestat používat kouzla a hlavně si hlídat klení! Myslím jak klasické "ježíšikristie" Zamrká omluvně na barmana, který sebou trochu trhne. tak i "našeho" Merlina. Takže..víš jistě, že do toho Victor půjde? A že ti dovolí jít do toho taky? Zadívá se na ni, potřebuje mít jistotu.

Rebecca Altamirano
VIP Member

Příspěvekod Syriana Spinnel » stř dub 18, 2012 12:12 pm

Bjorn: nevím jistě, jestli se mi tohle líbí +zamrači se na Beccy a ještě víc na Syrianu+ ale je to nejspíš nezbytné. Jestli do toho zrzavý gentlman nepůjde tak já ti budu manžela dělat rád. Budu tě smět ochmatávat. +zazubí se+

SYR: Neboj se zlato opravdu nechci aby mě tam upálil jako ve středověku takže si dám pozor neboj se. +mrkně na ni+ Viktor by pro mě udělal cokoliv takže určitě i tohle navíc aspoň bude mít pocit že ho z ničeho mě nevynechávám a bude mě noci chránit. +otočí se na Bjorna+ medvídě, ty to ze zjevných důvodů být nemůžeš. Jestli tě lovili oni a já myslím že lovili tak tě poznají. +zase se otočí k Beccy+ jste schopni nám nahrát nějakou obyčejnou mudlovskou minulost? Určitě si nás proklepnou
Nil mortifii sine lucre

HERE WE STAND
Syriana Spinnel
VIP Member

Příspěvekod Rebecca Altamirano » stř dub 18, 2012 8:22 pm

Paráda, jsi fakt zlato. Zamrká na Syr. Přesně tak, ty tam vůbec nelez Méďo, myslím, že ten tvůj kožíšek se líp vyjímá na tobě a ne někomu na zdi. Zašklebí se na něj. Jasně, to není problém. Najdou informace o naprosto bezúhoných, normálních občanech, toužících po klidu po té, co tě jednou kousnul upír. Uculí se a koukne na Syr. Kdybys měla nějaký speciální přání, jako třeba jak se chcete jmenovat, odkud jste, co vás k nim přivedlo... Sem s tím a já to zařídím. Mrkne na ni.

Rebecca Altamirano
VIP Member

Příspěvekod Syriana Spinnel » čtv dub 19, 2012 10:32 am

fajn tak jsme domluvené. Já teď půjdu přesvědčit svého drahého o tom jak je to pro nás všechny nezbytné a detaily ti pošlu přes Bubu. Neboj všechno bude v pohodě. +usměje se na Beccy a lapne Bjorna za paži+ a ty medvíde máš tento týden volno. Děl se dohromady a trochu si odpočiň. Nebo víš co Beccy já se k tobě stavím. Mimochodem gratuluji k zasnoubení +zubi se+
Nil mortifii sine lucre

HERE WE STAND
Syriana Spinnel
VIP Member

Příspěvekod Rebecca Altamirano » sob dub 21, 2012 11:13 pm

Tak hodně štěstí, doufám, že do toho půjde Victor s tebou. Protože samotnou bych tě tam nejspíš ani nepustila. Koukne na ni přísně. Jasně, stav se, klidně už i s Victorem. Já vám předám novou identitu a řeknu vám, kde je jejich hlavní sídlo. Vysvětlí jí plán pro nejbližší dobu. Páni, no jo, já ti to ani neměla čas říct, viď? Dočetla ses to taky až z Věštce. Téměř až zčervená, jak se zastydí. Zatím ještě nemáme ani datum, ale počítám, že i k tomu se asi dostanem. Uculí se pobaveně.

Rebecca Altamirano
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Provinilé slasti