(lach, ta informace je v podstatě bokem, ono by to asi ani Man vědět neměla...leda by byl JC nějak nezvykle výřečný, ehm, navíc ona řekla moštování, což je tady docela známé, že dodává lidskou a specialitky..o V si to jen myslela...
)
*uculí se na Styx* a co si myslíš, že je tohle?*přejede pohledem některé z lidí, co tady makaj přes den a tak nějak i prázdné židle* jedna velká krevní banka...no, beztrestně..ale jo, o ty svoje kudrny by asi nepřišel..*cuknou jí koutky, pak se natáhne a stiskne Styx paži* Zlato, pozdě. Už o tom vím, čili..jsem spolupachatel.*dokopne do sebe sklenku*samozřejmě, že tohle si musíš vyřídit sama. Jde jen o to, že když bys potřebovala záruku, můžeš jmenovat mě. Třeba ho to nalomí. A třeba ne. Dlouho tady nikde v okolí nebyl..nebo se mi vyhýbá, takže netuším..*se zamračí, pak ji napadne ještě něco* ehm..a ví o tom Remus?*zeptá se opatrně* tedy ne že bych navrhovala mu to říct, aby si sem pak zas nepřišel vyřídit účty. Minule mu to prošlo, ale nezapomeň, že JC zvířetem na zavolání je vlk. A to by mu pak nepomohl nikdo, ani já...
*si dolije a jak vidí, jak zbystřily, musí se uculit*no,vzhledem k mému zařazení na ministerstvu..mohl by příslušný soudce vydat příkaz k eliminaci škodné. Samozřejmě na podkladě žádosti, kterou mu dodá příslušná bystrozorka, nejlépe ve 2 ráno, kdy nepřečte ani písmenko z toho.*uculí se, jak jednoho oblíbeného soudce takto pravidelně burcuje kvůli zatykačům* A jelikož příslušná bystrozorka nehodlá riskovat ministerské životy, najala by si odborníka..*koukne významně na Beccy* který by se účastnil zásahu...A hádám, že nějaká ta krev poteče stejně, nejspíš upíří...*pokrčí nevinně rameny*