Bar - balkon

samotný upíří night club - zhlédněte vzrušující podívanou.

Moderátoři: Rebecca Altamirano, Jean-Claude

Re: Bar - balkon

Příspěvekod Rebecca Altamirano » pon srp 22, 2011 10:04 pm

No jo, jsem teď trochu jak pavouk někde zalezlá. Zašklebí se. Ale tak nějak mám pocit, že se nic moc neděje. Pokrčí rameny. A co ty, co vyvádíš? Zadívá se na ni zvědavě.
Ortus non est initium vitae, mors non est eius finis...

Narození není začátek, smrt není konec...
Rebecca Altamirano
VIP Member

Příspěvekod Manori » úte srp 23, 2011 2:11 pm

*se vynoří za tichého prskání a nadávek ze zákulisí(kde se asi na měsíc zapomněla v kanclu, ehm), zřejmě si tam vyjasňovali s pánem domu jak a co má vypadat při vyšetřování a hlavně, kdy ji má volat, tedy ihned a né až se mu to hodí...a tak radši ted prchá z dosahu, než mu rupnou nervy...po cestě jen zahlídne známé tváře na baru, tak přibrzdí* ahoj damstvo...kujete pikle?*že tam sedí tak osamoceně*
Fantazie nevede k šílenství. Co vskutku k šílenství vede, je rozum.
Fantazie opuštěná rozumem plodí nemožné stvůry. Spojená s ním je matkou všech umění a zdrojem jejich zázraků.
- Francisco de Goya y Lucientes-
Manori
Site Admin

Příspěvekod Styx » úte srp 23, 2011 7:01 pm

Becca: Zalezlá? To ti Jean-Claude tady dává tolik práce, že nemáš čas vyjít si s přáteli? +zažertuje s úsměvem+ Musíme spolu něco podniknout, abys přišla i na jiné myšlenky +přislíbí+ Já?... no, chvilku neposedím... furt musím něco vymýšlet +culí se nevinně, ale pak se trochu ošije+ Vlastně... proto jsem teď tady.

Man: Zdravím tě, Man +usměje se na ni vesele, je ráda, že v tomto upírském klubu narazila zrovna na Man a Beccu. Rozhodne se proto trochu změnit své původní plány+ Pikle? No... asi tak trochu jo +zatváří se tajemně+
Non nobis, Domine, non nobis, sed nomini tuo da gloriam
Ne nám, Pane, ne nám, ale jménu svému dej slávu
(heslo templářského řádu)
Styx
VIP Member

Příspěvekod Manori » úte srp 23, 2011 8:06 pm

Oho..tak to to sem s nimi...*odloží tašku bokem a kecne si na židličku a zadívá se zvědavě z jedné na druhou* nemám si na to dát radši taky něco? Aby to se mnou neieblo...
Fantazie opuštěná rozumem plodí nemožné stvůry. Spojená s ním je matkou všech umění a zdrojem jejich zázraků.
Manori
Site Admin

Příspěvekod Rebecca Altamirano » úte srp 23, 2011 8:40 pm

Nee, to ani ne. Zastane se loajálně J-C:P. Spíš jsem tak nějak zalezlá z vlastní vůle. Takže fakt něco chystáš? Zadívá se na něj upřeně.

Man, ahoj. To se tu hezky slejzáme. Uculí se pobaveně. No jak tak koukám na Styx, asi si něco dej. Já už se skleničky pro jistotu držím. Mrkne na ošívající se Styx. Tak šup, ven s tím. O co jde? Upře na ni vyčkávavý pohled.

Rebecca Altamirano
VIP Member

Příspěvekod Styx » úte srp 23, 2011 9:01 pm

Man, možná, že něco ostřejšího budeš potřebovat +ušklíbne se a sama se pořádně napije+ Ehm... no... přišla jsem sem... sháním jednu věc... +leze to z ní jak z chlupaté deky+ Tak trochu nedostatkové zboží +podívá se z jedné na druhou+ ...upíří krev... +tváří se, jako by jí na zádech rašila andělská křidýlka+
Non nobis, Domine, non nobis, sed nomini tuo da gloriam
Ne nám, Pane, ne nám, ale jménu svému dej slávu
(heslo templářského řádu)
Styx
VIP Member

Příspěvekod Rebecca Altamirano » úte srp 23, 2011 9:09 pm

Poslouchá ji a tváří se zvědavě, jak to z ní leze. Zrovna se chce napít, když to z ní konečně vypadne. Zarazí se se sklenkou před rty a podívá se na ni jakoby jí vyrašila spíš druhá hlava, než křídla. Upíří krev? Ujišťuje se, že slyšela správně a ještě se podívá pro jistotu na Man, jestli slyšela to samý. A na co, u Merlinových spoďárů?

Rebecca Altamirano
VIP Member

Příspěvekod Manori » úte srp 23, 2011 9:26 pm

*si přihraje sklenku, tak se málem utopí, koukne na Beccy, pak zpátky* eh..to bych tady neříkala moc nahlas..(pro Beccy info: přiřadila jsem ke Slastem tak trochu "véčko" z True Blood, takže v podstatě je to nelegální-obchodovat s upíří krví, nevím, jak se orientuješ v tomhle seriálu. tak jen upozornění, už se tady tenhle "probléémek" řešil:)) Ale...*kývne k Beccy* přesně, na co?*se pro jistotu rozhlídne, ale nikde nikdo, tak si mohou povídat dál - aby jim tady zas něco nebzučelo:)*
Manori
Site Admin

Příspěvekod Rebecca Altamirano » úte srp 23, 2011 10:34 pm

(mno tak to jde tak trochu = úplně, mimo mě...viděla jsem asi tři díly...přiznávám, nebyla jsem schopná zkousnout tu vypatlanou Sookie, nebo jak se ta lemra jmenuje :D :twisted: )

Rebecca Altamirano
VIP Member

Příspěvekod Manori » úte srp 23, 2011 10:40 pm

(láách, to chápu...já si to pouštím, at můžu nadávat:D ona je na zakroucení krkem tam a zpátky jen se tam objeví..a ted už asi každý druhý, kdo tam vleze do obrazu..takové trošku masochistické)
Manori
Site Admin

PředchozíDalší

Zpět na Provinilé slasti