Bar - balkon

samotný upíří night club - zhlédněte vzrušující podívanou.

Moderátoři: Rebecca Altamirano, Jean-Claude

Re: Bar - balkon

Příspěvekod Jean-Claude » ned úno 13, 2011 12:02 pm

*a skutečně, jen co zapadne slunce a celý podnik poněkud "ožije", objeví se odněkud z hloubi podniku a dojde si k baru, kde sedí Styx* Bonsoir...doufám, že na mě nečekáte dlouho...*zapřede s úsměvem*..jak jste psala ve vzkazu, na slib jsem nezapomněl a jsem pro tenhle večer jen váš...*opře se lehce o bar, ale v dostatečné vzdálenosti od ní, takže energii z něj sršící může cítit jen v občasném závanu a velmi nepatrně, přesto je tam, jako drahý parfém* takže...máte nějaké první přání?*zeptá se, sám zvědav, s čím přijde*
"I feel like a child in the dark who knows the monsters are under the bed. I want to be told it will be alright, but I am far too old to believe such comforting lies."
Jean-Claude
Upír

Příspěvekod Styx » ned úno 13, 2011 2:16 pm

+náhle ucítí studený závan energie a než se stačí otočit po zdroji, uslyší za svými zády sametový hlas. Prudce se otočí a setká se tváří v tvář Nejvyššímu. Rychle sklopí zrak. Jestli si doteď hrála na hrdinku, tak teď ji srdce spadne do kalhot, tedy spíše pod sukni a divoce se tam rozbuší. Přesto se tváří jakoby nic+ Bonsoir, Monsieur +pozdraví s úsměvem+ Ne, nečekám dlouho, přišla jsem před chvílí, ani jsem nestačila dopít první sklenku +usměje se+ První přání? To mi opravdu chcete postupně plnit vše, co si budu přát? +pozvedne šibalsky obočí+ To zní vyzývavě a zároveň nebezpečně +zasměje se trošku nervózně+ Ale abych to třeba nezneužila... +uculí se+ nechám to zcela na vás. Mým přáním je pouze jedním očkem nahlédnout pod pokličku vašeho skvělého podniku +pohlédne periférně jeho směrem+ A jen na vás záleží, co všechno mi ukážete.
Non nobis, Domine, non nobis, sed nomini tuo da gloriam
Ne nám, Pane, ne nám, ale jménu svému dej slávu
(heslo templářského řádu)
Styx
VIP Member

Příspěvekod Jean-Claude » ned úno 13, 2011 2:42 pm

(lách, pod sukni:D)

Jean-Claude stačí, s´il vous plaît...*zarazí jediným pohybem ruky toho "monsieura"*Tak to vás nebudu honit...*uvelebí se u baru pohodlněji a s mírně nakloněnou hlavou se zaposlouchá do staccata tepů a zvedne koutek do úsměvu* je to váš večer, a nerad bych, abyste se cítila ..zklamaná...až budete odcházet..vždy se své společnosti věnuji s plným nasazením...*pokrčí mírně rameny* to bude tou staromódní výchovou..*poznamená* přesně tak to také je, tak trochu se vyzývavostí..živím*což vyzní tak trochu dvojsmyslně, jestli jako myslí práci, nebo svačinku*...tak nezneužila...*zatváří se, sjede si ji pohledem* víte, že vám to docela věřím?*tiše se zasměje* tak to je možná ještě horší, nechat to na mě...*mírně ji kývne za ten "skvělý podnik"* jistě...pokud mi slíbíte, že naše tajemství si necháte pro sebe...pak velmi rád...i oběma...očkama.*cuknou mu koutky* jen se mi pak neostýchejte o cokoliv říct, kdybych vás moc unavoval nebo vyhladověl...občas přece jen zapomínám, že lidé potřebují jíst..a odpočívat*zatváří se mírně omluvně*
"I feel like a child in the dark who knows the monsters are under the bed. I want to be told it will be alright, but I am far too old to believe such comforting lies."
Jean-Claude
Upír

Příspěvekod Styx » ned úno 13, 2011 3:37 pm

Myslím, že zklamaná nebudu v žádném případě. Protože už jenom to, že mám tu možnost podívat se tam, kam se obyčejný smrtelník nedostane, je pro mne nezapomenutelný zážitek. Ať tam uvidím cokoliv +trochu se mimoděk zachvěje+ A to, že dnešní noc strávím zrovna s vámi, je dokonce pro mne čest největší. Takže o nějakém zklamání není vůbec řeč +rychle se napije, aby zvlažila vyschlé hrdlo a on nepoznal, jak se jí chvěje hlas+ Tak já tu vaši vyzývavost přijímám. Ostatně... kvůli tomu tady taky jsem, abych i vás lépe poznala +blýskne na okamžik pohledem po něm a hned zase sklopí zrak do skleničky+ Co mi věříte... že bych tu vaši nabídku dokázala zneužít? Proč myslíte? +zasměje se pobaveně+ Ne, cítím k vám příliš velký respekt, abych si něco takového dovolila +složí ruce do klína a nervózně si s nimi hraje+ Můžu vám slíbit, že já nic, co tady uvidím, nevynesu ven +zvedne hlavu a trochu se rozhlédne, jestli není někde na stropě přilepená nějaká masařka s citlivým mikrofonem a mikrokamerou+ Dokonce jsem ani nikomu neřekla, že sem jdu +lehce ji zamrazí na zádech, jestli vůbec udělala dobře+ Tak to já budu mít tedy obě oči dokořán otevřené, aby mi nic neuteklo +trochu se jí sevře srdce, co všechno tady uvidí, když o tom nesmí mluvit, ale šla do toho dobrovolně, co by chtěla+

(lách, nic nevykecat... a co tedy napíšu do toho článku pro Pent?:D)
Styx
VIP Member

Příspěvekod Jean-Claude » ned úno 13, 2011 4:18 pm

(lach..tak..víš jak..pro Pent můžeš..a když se něco zvrhlo, tak cenzurovanou verzi..."přišla jsem..viděla jsem../cenzura/ a pak se ../cenzura/ nad ránem /cenzura/...")

Co myslíte, že v zákulisí schováváme? *zeptá se zvědavě* trojhlavou saň? *usměje se* tak zlé to nebude... i když..někteří občas bývají trochu utržení z řetězu...obzvlášť při zkouškách...vlastně..tím bychom mohli začít, pokud byste chtěla vidět naše "umělce" mimo ostré představení...*mrkne na ni a zatváří se nanejvýš potěšeně* tak to doufám, že po té noci mě nebudete mít plné zuby...*uculí se, ale tak, aby mu nebyly vidět špičáky, v očích mu pobaveně jiskří, což proniká i do toonu hlasu/aby taky chudák věděla, když mu do očisek nekouká/*hmm...*opře se a přimhouří oči* něco v tom, co říkáte, mi napovídá, že si umíte zajistit co a jak chcete..*poznamená* dokážu poznat, když někdo přede mnou povídá jen tak do větru, a kdy naopak v tom, co říká, je pravda...proto vám taky nabízím to zákulisí...vím, že nikde nic neprozradíte nevhodného...*dodá mírně a zdánlivě nevinně* ach..tak jste riskovala? a nebojíte se, že si vás tu pak budu chtít nechat?*pobaveně ji po očku sleduje*
Jean-Claude
Upír

Příspěvekod Styx » ned úno 13, 2011 5:16 pm

To netuším, co tam schováváte a doufám, že se to brzy dozvím +mrkne na něj významně+ Nemyslela jsem zrovna trojhlavou saň, ale každý podnik má svá zákulisní tajemství, která si střeží, a ten upíří obzvlášť. A nebudeme si nic nalhávat, u vás se to... +nechce říct přímo příšerami, aby vůbec přežila+ ... hrůzu nahánějícími bytostmi přímo hemží. Ale na druhou stranu mě to nebezpečí kupodivu láká. Mám to v krvi +zarazí se, doufá, že se o tom nebude chtít osobně přesvědčit+ Och, přirozeně, že bych se moc ráda zúčastnila zkoušky. Nakouknout, jak se ta vaše úžasná a dech beroucí představení rodí. Vždycky jsem toužila po soukromém upířím striptýzu +zasměje se zvonivě+ Myslíte? +zareaguje na ten jeho odhad, že si jde za svým cílem, ale nijak to už nekomentuje, ať si to sám přebere, jak chce+ Ou, tak to si budu muset dát pozor na jazyk, abych říkala jen čistou pravdu a nic než pravdu +uculí se vesele+ Ráda riskuji... ale kupodivu nemám strach, že se mi tady něco stane +o dopise pro Remuse, který mu bude doručen, pokud se do rána nevrátí domů, takticky pomlčí+ Nechat si mě tady? Tak to bych moc nedoporučovala +rozesměje se+ Co bych tady dělala? Tančila vám před spaním? +mrkne jedním očkem po něm+
Styx
VIP Member

Příspěvekod Jean-Claude » ned úno 13, 2011 7:26 pm

*rozesměje se a ten zvuk ji zahalí, jako teplá přikrývka*tak v krvi..*potřese hlavou* dobrá,...v podstatě jsme ještě nezačali, takže to je jen taková zahajovací zkouška...možná budete překvapena...*sjede jediným pohybem z barové židle, když dopije* tedy půjdeme? *a když se zvedne i ona zamíří barem zpátky k zákulisí*Hm, proč ne, určitě umíte výborně tančit... *mrkne na ni* jen škoda, že nemohu mít pak hezké sny...*zatváří se lítostivě a otevře bezpečnostní dveře do zákulisí* tak račte vstoupit do jámy lvové...*počká, až kolem něj projde a pak ji následuje, dveře se za nima s tichým lupnutím zavřou*

(dále zákulisí tedy)
Jean-Claude
Upír

Příspěvekod Styx » ned úno 13, 2011 7:58 pm

Jsem připravena +usměje se, seskočí ze židličky a kráčí vedle něj+ Nevím, jestli výborně, ale určitě bych se snažila, aby se vám to líbilo +uculí se a proklouzne přes bezpečnostní dveře dovnitř. Když uslyší za zády lupnutí dveří, přestože tiché, prudce se otočí a cukne sebou jako při výstřelu. Ví, že zpátky se už přes zamčené dveře nedostane a teď jí nezbývá, než být odkázaná na milost a nemilost nejvyššího upíra+
Styx
VIP Member

Příspěvekod Bruno Duvenblejt » pát úno 18, 2011 4:11 pm

Je tak nenápadný, že si ho v baru nikdo nevšimne. Vyslechne si rozhovor u barového pultu a když oba zapadnou do soukromé zóny, jde za nimi čmuchat. Přes dveře, kam je nepovolaným vstup zakázaný, se ale nedostane, tak to po chvíli vzdá a vrátí se zamračeně k baru. Dopije a zaplatí a vydá se ven. Má alespoň něco.
Bruno Duvenblejt
Člověk

Příspěvekod Margarit Black » pát bře 04, 2011 10:35 am

*sedne si na bar, rozhlíží se kolem sebe..."vůbec se to tu nezměnilo" pomyslí si v duchu a když jí číšník donese pití, jde se na chvilku prošpacírovat po známých místech..neleze nikam, kde nemá přístup;)*
I have a dream, a song to sing,
To help me cope with anything,
If you see the wonder of a fairy tale,
You can take the future even if you fail...
(part of ABBA song)
Margarit Black
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Provinilé slasti