Bar - balkon

samotný upíří night club - zhlédněte vzrušující podívanou.

Moderátoři: Rebecca Altamirano, Jean-Claude

Re: Bar - balkon

Příspěvekod Ares » pát led 21, 2011 9:31 pm

Samanta: Zahlédne novou tvář, podejde k ní. Dobrý večer. Dáte si něco? zeptá se s úsměvem.
Ares
Bůh

Příspěvekod Beatrix » pát led 21, 2011 9:32 pm

+dodlabe, dopije a se všema novýma se dovítá, usměje se na Jasona a mávne na (hezčího) číšníka, aby mu donesl něco k pití, pak se nenápadně s davem pomalu přesune k poodiu. když zavadí pohledem o Lanu a Fred, tak nachvilku chytne výraz jakože je duchem nepřítomna, pak ale potřepe hlavou a pokračuje v cestě+
Die Situation ist nicht ausweglos, sondern beschissen.
Beatrix
VIP Member

Příspěvekod Memory » pát led 21, 2011 9:33 pm

Wenai: "Dúfam, že ma to nezloží." zavrtí hlavou, ale hupne to do seba. A potom keď sa chce postaviť, aby sa presunula k pódiu, musí sa chytiť stola, aby sebou nepráskla o zem. Už je jej jasné, že jej ráno bude pekně blbě.
Nikdy nie je tak zle, aby nemohlo byť horšie.
Memory
VIP Member

Příspěvekod Nesmrtelný » pát led 21, 2011 9:34 pm

Mem: +omluvně se pousměje+ Ne, pro dnešek alkohol vynechám úplně +objedná si vodu s cukrem+ Slyšel jsem o zdejších magii, tak bych chtěl mít čistou hlavu až jí budu čelit.

Sam: +Vidí jí jak dorazila k baru a sedla si stranou (rozdvojí se) a jde k ní+ Máte tady volno krásná dámo? +zavtipkuje zlehka+ Přeji dobrá večer Sam +políbí jí ruku a přisedne si+ Také jsi se přišla podívat na vystoupení? +vyzvídá+

Ares: +pozvedne obočí když ho tam vidí+ Dobrý večer. Mě už obsloužili +řekne, i když samozřejmě ví že to patřilo Sam. Nějako se mu tenhle muž nepozdává+
Nesmrtelnost je jako umírání. Popření. Odmítnutí. Smlouvání. Deprese. Smíření.
Nesmrtelný
Člověk

Příspěvekod Winifred Burkle » pát led 21, 2011 9:36 pm

+pozastaví se nad náhlým pocitem radosti, když zahlídne Lanu, která očividně míří k nim+ Ahoj. +nejistě se usměje, nejen, že se trošku lekla, když jí tak pěkně pozdravila, ale taky přeci jen není zvyklá na takové pozdravy od ženy+ No... Nef tak dlouho vyprávěla o místních představeních, až jsem se nechala přemluvit, abych se na jedno podívala. +odpoví bez zaváhání+ Opravdu jsou tak strhující?
Říkejte mi Fred.
Winifred Burkle
Člověk

Příspěvekod Samantha Wood » pát led 21, 2011 9:36 pm

Ares: Dobrý večer*odpoví na pozdrav trochu nejistě* Dala bych si vodku s džusem, je to možné?*zeptá se a mile se usměje*

Nesmrtený: *všimne si ho jak jde k ní a usměje se na něj* Dobrý večer i tobě*řekne a přemýšlí o tom,že se jí líbí jeho styl pozdravu líbáním ruky* myslím že pro tebe by se tu místo našlo*mrkne na něj a posunkem ukáže na volné místo*
Naposledy upravil Samantha Wood dne pát led 21, 2011 9:39 pm, celkově upraveno 1
Carpe Diem.
Samantha Wood
Čarodějka

Příspěvekod Wenai Lafayette » pát led 21, 2011 9:37 pm

+když to tam vidí, tak ztratí náladu, zaplatí a jde domů+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Styx » pát led 21, 2011 9:37 pm

N: Tak to určitě nebudete zklamaný. Čeká vás velkolepá podívaná +usměje se na něj+ Ne, tu neznám, bohužel.

Mem: No jasně +zasměje se+ Já jen, že jsem slyšela spoustu drbů... sakra, že já jim vůbec věřím +úcul+ Výborně, sejdeme se někdy u nás v baru.

Remus: +radostně se na něj usměje, když vidí, že přišel sem. Mávne na něj, aby si šel k ní sednout. Když si přisedne, překvapeně se ho zeptá+ Ty ses přišel podívat na upírské představení?

yohi: Hm... tak nic +mrkne na ni vesele+
Non nobis, Domine, non nobis, sed nomini tuo da gloriam
Ne nám, Pane, ne nám, ale jménu svému dej slávu
(heslo templářského řádu)
Styx
VIP Member

Příspěvekod Neferet » pát led 21, 2011 9:39 pm

Spike: No jistě, že... jak jinak. +usměje se na něj a překvapeně shlédne na sklenku v ruce+ Co to je? +nakrčí nosánek, když trošku přičichne+ Co? Kdo? +zamrká a podívá se směrem, který ukazuje, usměje se na ty dvě a pak se obrátí zpět na Spikea+ Tak to bychom jim mohli nechat prostor a přesunout se k podiu. +navrhne s úsměvem+
Draco dormiens numquam titillandus
Neferet
VIP Member

Příspěvekod Remus Lupin » pát led 21, 2011 9:40 pm

Styx: no,..jsem zvědavý, co na tom všichni tak vidí...*nenápadně se ještě rozhlídne, pak se usměje* koukám, že jsem přišel tak tak...*poznamená, jak se to všechno stěhuje pomalu dolů* půjdeme?
Dělej, co umíš, s tím, co máš, tam, kde jsi.

-Theodore Roosevelt-
Remus Lupin
Vlkodlak/jiný dlak

PředchozíDalší

Zpět na Provinilé slasti