Zákulisí

samotný upíří night club - zhlédněte vzrušující podívanou.

Moderátoři: Rebecca Altamirano, Jean-Claude

Re: Zákulisí

Příspěvekod Rebecca Altamirano » čtv zář 16, 2010 11:25 pm

Ani přes zabrání do práce jí neuniknou tiché rychlé kroky, které jí jsou docela povědomé. Tak nenápadně vystrčí hlavu ze dveří a ještě stačí záhlednout Man, než se přemístí. Jen s vědoucím úsměvem potřese hlavou, zamkne a jde zas makat, ať šéfikovi "ráno" hned nezkazí náladu:P
Ortus non est initium vitae, mors non est eius finis...

Narození není začátek, smrt není konec...
Rebecca Altamirano
VIP Member

Příspěvekod Manori » čtv zář 16, 2010 11:41 pm

(a kurňa a to si myslela, jak se jí povedlo zmizet:D)
Fantazie nevede k šílenství. Co vskutku k šílenství vede, je rozum.
Fantazie opuštěná rozumem plodí nemožné stvůry. Spojená s ním je matkou všech umění a zdrojem jejich zázraků.
- Francisco de Goya y Lucientes-
Manori
Site Admin

Příspěvekod Rebecca Altamirano » pát zář 17, 2010 12:02 pm

Když má všechno dodělané a naobjednané, ještě projde podnik, jestli je všude všechno v cajku. Pak se vrátí do zákulisí, natáhne se na gauč a než padne soumrak, hodlá se trochu vyspat.

(láách, no i snaha se cení:P:D)

Rebecca Altamirano
VIP Member

Příspěvekod Jason » pát zář 17, 2010 3:33 pm

*k večeru se konečně taky vyhrabe z postele..celý rozježený se dokulí do zákulisí, jestli po něm není něco žádáno a jak je celý takový nějaký převálcovaný, tak si Beccy ani v první chvíli nevšimne, jen kouká na rozpisy představení a škrábe se ve vlasech při tom*
Jason
Vlkodlak/jiný dlak

Příspěvekod Rebecca Altamirano » pát zář 17, 2010 4:03 pm

Instinktivně vycítí, že už tam není sama a s trhnutím se probudí. Trochu rozespale zamrká a když si všimne Jasona, v očích jí uličnicky zablýskne. Naprosto neslyšně se objeví těsně za ním a taky zamžourá na papír. Nechceš poradit? Promluví mu těsně u ucha a hned uskočí, kdyby měl náhodou podobný reakce jako ona.

Rebecca Altamirano
VIP Member

Příspěvekod Jason » pát zář 17, 2010 4:11 pm

*a Jason vyletí jak čertík z krabičky, jak je napůl vzbuzený a napůl mu teprv funguje mozek a se zavrčením se otočí* málem jsi mi přivodila infarkt, šéfová...*zamrmle, ale očiska mu svítí* nooo..ne, poradit nepotřebuju...s tímhle*hodí papír zpátky, stejně tam nic nevykoumal*
Jason
Vlkodlak/jiný dlak

Příspěvekod Rebecca Altamirano » pát zář 17, 2010 4:28 pm

Pobaveně se culí. Ale ne, to určitě nee. Myslím, že tvoje srdce je naprosto v pořádku, pokud jsi přežil tu včerejší noc se zdravým rozumem. Mě stačilo přijít ke dveřím a málem to se mnou seklo. Zaxichtí se. Máš můj obdiv. Mrkne na něj. Pak se protáhne, prohrábne si krátce vlasy a prokřupne krk. Ufff... Hekne trochu a trochu si promne místo za krkem. Teda, včera mi ten trénink dal nějak zabrat. Asi jsem zpohodlněla nebo co. Ušklíbne se.

Rebecca Altamirano
VIP Member

Příspěvekod Jason » pát zář 17, 2010 4:33 pm

oh..to jsem rád, že máš na radaru moje srdce..*zaxichtí se na ni a pak se zašklebí* joo...to věřím..jsem si tak hezky spal..pak se mi začlo zdát..*zarazí se a přeskočí co*..mno..a pak...*pokrčí rameny* jsem ani radši nezkoušel se z postele vyhrabat...jaká škoda, že si nemůžu něčeho šlehnout na spaní...*nakrčí nos, pak se zarazí* hm..zapadlo..*dodá poněkud nesouvisle* ale co jsem zatím viděl jiný, zaměstnance, tak se se zfetovaně vyculeným obličejem tak různě vznášej po chodbách...*uchichtne se* trénink? a copak jsi tréénovala?*sjede si ji pohledem* nechceš to namasírovat?*nabídne se a očka mu zasvítí víc*
Jason
Vlkodlak/jiný dlak

Příspěvekod Rebecca Altamirano » pát zář 17, 2010 4:47 pm

Nee, tenhle trénink nemyslím. Zamračí se na něj, je jí úplně jasný na co naráží. Abych totiž přišla na jiný myšlenky, šla jsem si do našeho obchůdku trochu zatrénovat z katanou, víš? Protože kdybych nešla dělat něco fakt náročnýho, nejspíš by tu přibyl jeden trochu šílenej upír. Upírka. Opraví se hned a uculí se. No to jo, taky jsem včera byla zralá na nějakej kvalitní matroš. Zasměje se. A ne, že bych tak docela odolala. Šlehne trochu provinilým pohledem po poloprázdné lahvi Jacka. Hmm...namasírovat říkáš? Zamyšleně se na něj zadívá. Není si jistá, jak hodně dobrej nápad to je, protože sama pořád cítí tu zbytkovou moc a magii, co se tak líně válí v koutech podniku, jakoby se jí nechtělo pryč. Ale jo, už si ani nevzpomínám, kdy mi někdo namasíroval záda. Mrkne na něj a usadí se na židli, aby nemusela natáčet:)

(láách zfetovaně vyculený:D zas se tady dusím smíchy:D)

Rebecca Altamirano
VIP Member

Příspěvekod Jason » pát zář 17, 2010 4:53 pm

*zamrká na ni nevinnýma modrýma očima - jako by říkal, na co bych tak jááá mohl myslet* no jo..jsem slyšel, že jsi velká podnikatelka..*vzpomene si, že viděl reklamu v novinách a koukne, kam se tak podívala a uculí se* tak to je ještě dobrýý...na to všechno..*mávne rukou* budu hodnej...*zamrká na ni, ale neslibuju, enegii cítí taky, ale už si nějak..zvyknul, za tu noc:D tak ji ani moc vědomě nevnímá* chyba...takový hezký záda by se neměly zanedbávat..*uculí se a přejde k ní blíž, protáhne packy a položí ji je na ztuhlý krk a začne jí zlehka systematicky masírovat, hřeje u toho jako kamínka..*
Jason
Vlkodlak/jiný dlak

PředchozíDalší

Zpět na Provinilé slasti