Zákulisí

samotný upíří night club - zhlédněte vzrušující podívanou.

Moderátoři: Rebecca Altamirano, Jean-Claude

Re: Zákulisí

Příspěvekod Jean-Claude » sob úno 20, 2010 11:33 pm

(lach, dámy se spíš porvaly o zábradlí u schodů, aby se doplazily k baru pro chlast)

*oplácí mu pohled* já vím, že ty ano..*přikývne*..kdyby ne, tak ti nenabídnu, abys zůstal..*musí se uculit* no..asi můžu říct technikům, ať začnou ze sklepů nosit rakve..bude je potřeba..*zasměje se, jak si to představí, jak odpadávaj ze stoliček rovnou do truhel*
no, půjdu si sehnat něco na sebe a pak se asi taky půjdu podívat..*neodolá a s úsměvem se bez dalšího vzdálí do svých pokojů*
"I feel like a child in the dark who knows the monsters are under the bed. I want to be told it will be alright, but I am far too old to believe such comforting lies."
Jean-Claude
Upír

Příspěvekod Asher » sob úno 20, 2010 11:42 pm

(lach, teď jsem málem odpadla ze židle já:D)

No myslím, že by se určitě nezlobili, kdyby jsi přišel takhle. Nakloní hlavu na stranu a s nevinným pohledem si ho tak prohlídne. No já to pro začátek obhlídnu. Uculí se a vydá s k baru.
Jsem přesně takový, jak vypadám.
Asher
Upír

Příspěvekod Asher » pon bře 01, 2010 2:15 pm

Usadí se v zákulisí do jednoho z křesel, své dlouhé nohy natáhne před sebe a zamyšleně se dívá na protější zeď, jakoby tam chtěl pohledem provrtat díru.
Asher
Upír

Příspěvekod Rebecca Altamirano » sob bře 06, 2010 10:30 pm

Tak tady je zákulisí, šatny a tak. Takže před vystoupením a po něm se tady můžeš převlíknout a támhle Mávne rukou dozadu. jsou pokoje Ashera, Phillipa a Jean-Clauda a tamhle Ukáže na druhou stranu. Má Jean-Claude kancelář. Vysvětlí. A když mě teď omluvíš, jdu seřvat jednoho dodavatele.

Popojde kousek dál, vyťuká číslo na mobilu a čeká až to druhá strana zvedne. Dobrý večer, doufám, že nevadí, že volám teď. Začne se sladkým úsměvem.
Dobře, dobře, to jsem ráda. Chci se vás ale zeptat...jakto, že nedošla ta zásilka, kterou jsem si objednala minulý týden a výslovně jsem požadovala, aby došlo nejpozději v sobotu? Hlas jí malinko ochladl, ale stále je milá. Cože? Vy jste to nestihl? No to mě opravdu mrzí, protože u nás bude velká akce a potřebujeme všeho dostatek...Poslouchá ho a začíná být fakt nasraná. Tak za prvé, milý pane, neříkejte mi PANINKO! Za druhé vy jste nedodržel podmínky smlouvy a pokud to tu nebude do dnešní půlnoci, nezaplatím vám ani ň! A za třetí si dávejte pozor na to, koho urážíte, mohl by jste na to šeredně dojet! A ano, tohle byla kurva výhružka! SBOHEM! Třískne mobilem o zem, až se rozletí na několik kusů. Kretén jeden zasranej! Uleví si ještě a trochu rozpačitě se rozhlédne, protože moc tichá nebyla.
Ortus non est initium vitae, mors non est eius finis...

Narození není začátek, smrt není konec...
Rebecca Altamirano
VIP Member

Příspěvekod Nathaniel » ned bře 07, 2010 5:07 pm

Poslušně se otáčí jak mu ukazuje kde co je a pak trochu vykuleně sleduje jak se rozjela, ale líbí se mu to. Holt jak vidí někoho dominantního, hned myslí na vy víte co:P Myslím, že ten sem teď strachy vůbec nedojede. Culí se a očka mu obdivně září. Já se teď půjdu mrknout ještě na bar jo? Znejistí a koukne jak štěně. Nebo spíš kotě:) Můžu?
Nathaniel
Vlkodlak/jiný dlak

Příspěvekod Rebecca Altamirano » ned bře 07, 2010 5:12 pm

Mávne rukou a opravený mobil jí vlétne zpět do ruky. No to je možný, ale teď je to už stejně jedno. I kdyby dojel, nedám mu ani cent. Tak maximálně si něco spíš vezmu. Usměje se fakt ošklivě. Jasně, jen běž, já za chvíli taky přijdu. Usměje se a přemýšlí, jestli si ji jako adoptoval coby novou paničku, nebo co.

Rebecca Altamirano
VIP Member

Příspěvekod Nathaniel » ned bře 07, 2010 5:13 pm

Usměje se jakoby dostal povolení minimálně od boha a když prochází kolem ní do baru, jemně se o ni otře paží.
Nathaniel
Vlkodlak/jiný dlak

Příspěvekod Rebecca Altamirano » ned bře 07, 2010 5:15 pm

Trochu vyjeveně za ním zírá, pak potřese hlavou a jde se mrknout, jestli ten nespolehlivej dodavatel fakt nepřijel.

Rebecca Altamirano
VIP Member

Příspěvekod Aubrey » ned bře 07, 2010 6:56 pm

*se v zákulisí mezitím připravuje, prohrábne si vlasy a číhááá...až bude ten správný okamžik*
Aubrey
Upír

Příspěvekod Asher » pát bře 19, 2010 5:46 pm

Vyjde z pokoje do zákulisí a přemýšlí jestli má jít na bar na Bloody nebo si něco ulovit...
Asher
Upír

PředchozíDalší

Zpět na Provinilé slasti