od Rebecca Altamirano » sob bře 06, 2010 10:30 pm
Tak tady je zákulisí, šatny a tak. Takže před vystoupením a po něm se tady můžeš převlíknout a támhle Mávne rukou dozadu. jsou pokoje Ashera, Phillipa a Jean-Clauda a tamhle Ukáže na druhou stranu. Má Jean-Claude kancelář. Vysvětlí. A když mě teď omluvíš, jdu seřvat jednoho dodavatele.
Popojde kousek dál, vyťuká číslo na mobilu a čeká až to druhá strana zvedne. Dobrý večer, doufám, že nevadí, že volám teď. Začne se sladkým úsměvem.
Dobře, dobře, to jsem ráda. Chci se vás ale zeptat...jakto, že nedošla ta zásilka, kterou jsem si objednala minulý týden a výslovně jsem požadovala, aby došlo nejpozději v sobotu? Hlas jí malinko ochladl, ale stále je milá. Cože? Vy jste to nestihl? No to mě opravdu mrzí, protože u nás bude velká akce a potřebujeme všeho dostatek...Poslouchá ho a začíná být fakt nasraná. Tak za prvé, milý pane, neříkejte mi PANINKO! Za druhé vy jste nedodržel podmínky smlouvy a pokud to tu nebude do dnešní půlnoci, nezaplatím vám ani ň! A za třetí si dávejte pozor na to, koho urážíte, mohl by jste na to šeredně dojet! A ano, tohle byla kurva výhružka! SBOHEM! Třískne mobilem o zem, až se rozletí na několik kusů. Kretén jeden zasranej! Uleví si ještě a trochu rozpačitě se rozhlédne, protože moc tichá nebyla.
Ortus non est initium vitae, mors non est eius finis...
Narození není začátek, smrt není konec...