Bar při parketu

Modern dance club - je libo si zatančit s dlakem nebo upírem?

Moderátoři: Rebecca Altamirano, Jean-Claude

Re: Bar při parketu

Příspěvekod Jean-Claude » úte říj 26, 2010 10:34 pm

Asher a Man: *koukne na ně a jen s úsměvem zavrtí hlavou* kdo by to byl řekl...a zrovna tady..*opře se o bar a rychlým pohledem si zkontroluje, kdo tady z jeho lidí je a kdo ještě ne*
"I feel like a child in the dark who knows the monsters are under the bed. I want to be told it will be alright, but I am far too old to believe such comforting lies."
Jean-Claude
Upír

Příspěvekod Ares » úte říj 26, 2010 10:34 pm

Jelikož jsou tam všichni zaměstnanci Slastí, jen těžko by se z toho vysvlíkl. Vejde dovnitř, celý v černém, postaví se nenápadně k baru a rozhlíží se kolem. Je velice rád, že dnes nemusí obsluhovat. Tolik lidí v Slastech snad ještě neviděl.
Ares
Bůh

Příspěvekod Rebecca Altamirano » úte říj 26, 2010 10:38 pm

Někde je tam taky, nejspíš se systematicky opíjí u baru (chudák schíza moje hlavní, ostatní ji úspěšně umlátily:D)

(Lano neboj, mě děsej taky:D ale ještě navrch jsem z nich úplně hotová, takže fakt kombinace za všechny prachy:D)
Ortus non est initium vitae, mors non est eius finis...

Narození není začátek, smrt není konec...
Rebecca Altamirano
VIP Member

Příspěvekod Manori » úte říj 26, 2010 10:38 pm

Asher: no fakt...*oči navrch hlavy a usadí se u baru mezi nima* to nedejte..merlinví, co by mi mohli provést...*nechá si donést něco hodně alkoholického na posilněnou *
Fantazie nevede k šílenství. Co vskutku k šílenství vede, je rozum.
Fantazie opuštěná rozumem plodí nemožné stvůry. Spojená s ním je matkou všech umění a zdrojem jejich zázraků.
- Francisco de Goya y Lucientes-
Manori
Site Admin

Příspěvekod Jason » úte říj 26, 2010 10:40 pm

Beccy: (lach) * a jelikož se tam někde zapomněl chudák ščeně, tak si ju najde v davu a chytí ji zezadu kolem pasu* nakládáš se do lihu?*špitne ji do ouška pobaveně a kývne J-C, jakože oni tam jsou, narozdíl od některých*
Jason
Vlkodlak/jiný dlak

Příspěvekod Asher » úte říj 26, 2010 10:40 pm

To radši vůbec nechtěj vědět. A koukne na ní tak, že není třeba si moc domýšlet, na co zrovna myslí on.
Jsem přesně takový, jak vypadám.
Asher
Upír

Příspěvekod Spike » úte říj 26, 2010 10:41 pm

Au! +ohradí se dotčeně proti jejímu dloubanci. Je to chlap, takže hypochodnder+ Neberu! Vypadám snad jako feťák? +zářivě se na ni usměje. Tváře má z výraznými lícními kostmi, je celí mrtvolně bledý a od nedávna se mu v uchu oběvila decentní stříbrná pecička. Takže rozhodně vůbec nevypadá jako feťák+ Neurážim nikoho, jen konstatuju pravdu +zamračí se na Angela+ Ty prostě musíš rejpat, co? Když já si dám pokoj, tak začneš ty protože jednoduše nevydrží bez toho abychom se hádali! +obviňuje ho+ No lásku u nás je ti snad jasný co sme tvoji, ne? +mrkne na ni+
Proč si lidé myslí že je nezabiju když mám duši?
Spike
Upír

Příspěvekod Wenai Lafayette » úte říj 26, 2010 10:42 pm

+všimne si Arese a schválně dělá, že ho nevidí+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Rebecca Altamirano » úte říj 26, 2010 10:45 pm

(himl, ještě že se nemusím přehlašovat, už teď mám chvilkama potíže rozlišovat, kdo vlastně jsem:D)

Jason: Pootočí hlavu a usměje se na něj. Jop. Co je v lihu to se nezkazí, víš? Poučí ho s úsměvem a taky zalétne pohledem k J-C. Pousměje se a kývne mu na pozdrav.
Ortus non est initium vitae, mors non est eius finis...

Narození není začátek, smrt není konec...
Rebecca Altamirano
VIP Member

Příspěvekod Angel » úte říj 26, 2010 10:46 pm

+Řekl by Spikeovi jako co vypadá, ale raději si to odpustí+ Já jsem zase nerad představován. Takže je to vyřešené +podotkne mumlavě, zase začíná mít náladu hluboko pod bodem mrazu+ Já neprovokuji. Měl jsem tě utopit jako štěně už když tě Dru přitáhla domů +podotkne. Popíjí pivo a kouří ty navoněné cgarety. Prostor nad stolkem se pomalu, ale jsitě plní kouře+
Človek má jen půl duše, druhou musi hledat u jiného člověka. A když jí najde je ztracen navždy.
Angel
Upír

PředchozíDalší

Zpět na Danse Macabre