Parket

Modern dance club - je libo si zatančit s dlakem nebo upírem?

Moderátoři: Rebecca Altamirano, Jean-Claude

Re: Parket

Příspěvekod Asher » čtv říj 28, 2010 10:54 pm

Manori píše:(Kris: :))

*dojdou s Asherem na parket...trochu se musí zaklonit, aby na něj viděla, chytí se ho a nechá se vést* jen to tady se mnou moc nevymeť...buď tak hodný...*přitiskne se k němu s šeptnem, ale vlní se do hudby docela odvážně..na to, co už vypila...a nebo spíš možná právě proto*

Neboj, nehodlám tě pouštět... Skloní se k ní, až ji jeho dech zalechtá na rtech. Rukama sjede po bocích dolů a zpět. Pohybuje se s lehkostí a elegancí, ae zároveň je z každého pohybu jasně cítit síla a nebezpečí dravce.
Jsem přesně takový, jak vypadám.
Asher
Upír

Příspěvekod Manori » čtv říj 28, 2010 11:03 pm

Asher: tak to je dobře...*zatváří se nanejvýš spokojeně a snaží se mu nedělat ostudu* hm...*zapřede a aniž by se ho úplně pustila si ho tanečním krokem obejde kolem dokola, dlaní mu při tom přejede přes ramena, záda a zase s k němu zpátky přitiskne*
Fantazie nevede k šílenství. Co vskutku k šílenství vede, je rozum.
Fantazie opuštěná rozumem plodí nemožné stvůry. Spojená s ním je matkou všech umění a zdrojem jejich zázraků.
- Francisco de Goya y Lucientes-
Manori
Site Admin

Příspěvekod Memory » čtv říj 28, 2010 11:08 pm

(To nie je problém, určite sa nájde niečo, po čom ti ruka dorastie, keby bolo treba ;) )
Nikdy nie je tak zle, aby nemohlo byť horšie.
Memory
VIP Member

Příspěvekod yohannka » čtv říj 28, 2010 11:12 pm

Aubrey píše:(jn, čím to asi bude:D...Bea: kdybys byla naše, tak by ti ji zase nechal dorůst...ale takhle..bych hledal dobrou švadlenu)

Docela dost společného? *zatváří se malinko zvědavě, přece jen, drb, to se může někdy pozdějc hodit,že, uloví si ještě jednu bloody - z tácu číšníka, pochopitelně a usměje se, jak se na něj zubí* no..zas taková hromada se jich tam neválí...obvykle po sobě uklízím...*cuknou mu koutky* ale stárneme...*upije* jen to není vidět.*dodá potměšile*

mhmm +přikývne+ vy to.. vážně nevíte? +zarazí se esi mu to má vykecat a chvílu přemýšlí esi třeba Man není rozvedená+ aleee já tu nemůžu vykecávat drby +usmívá se lehce ovíněně a bumbá poctivě+ ne-é? +na tu hromadu+ ale i tak jich je hodně! A.. máte radši.. když jsou vaše obdivovatelky upírky nebo ne? +otočí se na číšníka co de kolem+ doneste mi nějakou čokoláádu +mroukne mlsně+ mmm nooo jenom to není vidět, vy se tak máte! a já musím utrácet nehorázný peníze za krémy proti vráskám...
Život je těžký. Potom zemřeš. Potom ti hodí do tváře prach. Potom tě sežerou červi. Buď rád, pokud k tomu dojde v tomto pořadí...
- Solomon Short -
yohannka
VIP Member

Příspěvekod Kristián » čtv říj 28, 2010 11:20 pm

(Obdivujem vašu obchodnú taktiku, Beatrix. +pobavene sa usmieva+)

+Viditeľne si oddýchne, keď sa Bea opäť tvári normálne. Prstíky jej zovrie v dlani a za ruku si ju k sebe pritiahne.+ Iba ak roztomilá vtěrka. +šepne jej do uška, ako ju tam má tak pri sebe.+ Nechceli by ste sa trochu poprechádzať?
(To nie je pokus, zatiahnuť ju do kríku;))
Keby bolo keby...
Kristián
Člověk

Příspěvekod Beatrix » pát říj 29, 2010 12:00 am

(Já Mem pučím šicí stroj, aspoň pak můžu jít za Frankensteinovu nevěstu...
To víte, podnikám vždy a všude!)

Kristián: +pořád ho tak trošku dotčeně sleduje, ale jak je opilá, tak to vypadá jak když se vzteká malý dítě, a nechá se přitáhnout+ Ale já nechci být vtěrka! +umíněně a dupne si nožičkou tak šikovně, že mu štekl bodne někam na náárt+
Jako..projít? A...kam? +rozhlíží se, že tam moc ani není kam, ale klidně pude+

(Lach, no teď by mu v tom křu možná tak maximálně vrhla...)
Die Situation ist nicht ausweglos, sondern beschissen.
Beatrix
VIP Member

Příspěvekod Aubrey » pát říj 29, 2010 11:35 am

nevím co?*zatváří se nevinně nenápadně..(lach, není, jen spolu nežijou..jak se tomu..žít v odloučení? manželství u ledu?:D:D* jen se nebojte, já mlčím jako hrob..*uculí se nad tím přirovnáním* doslova.*hraje si se skleničkou* upírky? *se rozhlídne, jestli někde poblíž není Theresa, aby ho pak neotravovala* jak se to vezme..víc vydrží...*pokrčí s malým ďábelským úsměvem ramena* ale osobně mám raději lidi...*rozšíří se mu úsměv* líp se loví..*zapřede* vrásky? to se nemíte mračit..*upije ze sklenky a číšník ji donese tu čokoláádku*
Aubrey
Upír

Příspěvekod yohannka » pát říj 29, 2010 12:00 pm

mhm, jako hrob, jasně +cuknou jí koutky+ noo... zkuste si třeba zjistit, jak se jmenuje celýým jménem +malá velká nápověda.. drrbna jedna+ víc vydrží? +vykulí očka+ to ani nechcu vědět, co s něma provádíte +úplně de vidět, jak jí v hlavičce letijou zvědavě nejrůznější představy+ eee.. +veme si rychle čokoládku aby ty představy zahnala a mlsně papká+ a vůbec, nezdržuju vás třeba.. od něčeho? někoho? +mroukne nenápadně+ to bych nerada...+pokývvá hlavičkou+ joo to já se mračím co chvíla, i když.. pár let mám v podstatě k dobru oproti jiným.. +jakožto čarodějka bude vypadat asi i v dalších desítkách let o kapku líp než mudlové+
Život je těžký. Potom zemřeš. Potom ti hodí do tváře prach. Potom tě sežerou červi. Buď rád, pokud k tomu dojde v tomto pořadí...
- Solomon Short -
yohannka
VIP Member

Příspěvekod Kristián » pát říj 29, 2010 6:29 pm

Bea: Nič také som nepovedal. +uškrnie sa. Keď mu Bea opätok bodne do nohy, nedá to na sebe skoro vôbec poznať. Na bolesť je zvyknutý, akurát mu úškrn malinko zamrzne na tvári.+ Kamkoľvek. Ja to tu zatiaľ vôbec nepoznám. +Pokrčí ramená a potlačí chuť pošúchať si boľavú nohu.+
Keby bolo keby...
Kristián
Člověk

Příspěvekod Asher » pát říj 29, 2010 6:44 pm

Manori píše:Asher: tak to je dobře...*zatváří se nanejvýš spokojeně a snaží se mu nedělat ostudu* hm...*zapřede a aniž by se ho úplně pustila si ho tanečním krokem obejde kolem dokola, dlaní mu při tom přejede přes ramena, záda a zase s k němu zpátky přitiskne*

Pootočí hlavu a pozoruje ji se slabým úsměvem na rtech. Sjede jí rukama po zádech, položí jí je na zadeček a pevně si ji přitiskne k sobě. Oči mu září jako kusy ledu prozářené sluncem, ale jsou to jen oči, nedělá žádné blbiny s mocí. Přiblíží se tváří těsně k ní a zlehka jí přejede rty po čele. Lištička provokuje vlka? Zavrní tiše a jeho hlas jí sjede po těle jako hebká přikrývka.
Jsem přesně takový, jak vypadám.
Asher
Upír

PředchozíDalší

Zpět na Danse Macabre