Bar při parketu

Modern dance club - je libo si zatančit s dlakem nebo upírem?

Moderátoři: Rebecca Altamirano, Jean-Claude

Re: Bar při parketu

Příspěvekod Angel » úte říj 26, 2010 10:20 pm

+Dal by Spikeovi za ty jeho řeči pohlavek, ale nedosáhne na něj přes Neferet+ Chováš se zase jako idiot +podotkne vrčivím šeptem+ Takže to vžně bylo na distribuci +kouká na cigaretu co drží v ruce, chvíli váhá, ale nakonec si taky zapálí. Spíše jen aby pozlobil Spikea který nesnáší jeho mátou navoněné cigarety+ Předpokládám že nás budeš chtít představit +je to dotaz jen napůl a nezní to ani trochu nadšeně+
Človek má jen půl duše, druhou musi hledat u jiného člověka. A když jí najde je ztracen navždy.
Angel
Upír

Příspěvekod Styx » úte říj 26, 2010 10:23 pm

Mys: Víš, že nemám chuť tančit sama? +odvětí a podiví se, že si Mys nevšimla, že jí dnes moc není do řeči. Kývne Tonymu, jako že bere na vědomí, že jde k baru a zapálí si cigaretu a jen se tak rozhlíží po ostatních+
Non nobis, Domine, non nobis, sed nomini tuo da gloriam
Ne nám, Pane, ne nám, ale jménu svému dej slávu
(heslo templářského řádu)
Styx
VIP Member

Příspěvekod Nesmrtelný » úte říj 26, 2010 10:24 pm

Wenai: +ukloní se+ Pak se hluboce omlouvám pokud jsem vás urazil. Myslel jsem to tak že jsem... smrtelník jako vy a ne nemrtví jako oni +mírně ukáže bradou k Angeloví a Spikeovi+ A otom že jste neobičejný ani v nejmenším nepochybuji +ujistí ji okamžitě+
Nesmrtelnost je jako umírání. Popření. Odmítnutí. Smlouvání. Deprese. Smíření.
Nesmrtelný
Člověk

Příspěvekod Memory » úte říj 26, 2010 10:24 pm

Len pokrčí ramená, že Kris tak rýchlo zmizol, ale keď ho uvidí ísť k Bei, nedokáže potlačiť úškrn. Dopije svoju sklenku a hneď si objedná ďalšiu. Otočí sa na barovoej stoličke, tak, aby videla na hostí. So záujmom blúdi pohľadom po miestnosti.
Nikdy nie je tak zle, aby nemohlo byť horšie.
Memory
VIP Member

Příspěvekod Asher » úte říj 26, 2010 10:25 pm

Nakloní se k ní z druhé strany. Snad se nestydíš, chérie... Broukne jí do ouška a přejede jí přitom rty přes lalůček. Prostě musí zlobit i na veřejnosti. Nebo spíš hlavně:D
Jsem přesně takový, jak vypadám.
Asher
Upír

Příspěvekod Manori » úte říj 26, 2010 10:28 pm

Asher *koukne na něj nahoru a stiskne mu ruku* to ne..ale co kdyby mě chtěl někdo schlamstnout...prý jsou tady upíři...*sdělí mu tiše s vážnou tváří, jen koutky ji cukají a rozhlíží se, kdo tam všechno je*
Fantazie nevede k šílenství. Co vskutku k šílenství vede, je rozum.
Fantazie opuštěná rozumem plodí nemožné stvůry. Spojená s ním je matkou všech umění a zdrojem jejich zázraků.
- Francisco de Goya y Lucientes-
Manori
Site Admin

Příspěvekod Neferet » úte říj 26, 2010 10:30 pm

+vrazí Spikeovi nenápadně loket pod žebra, takže nepoužije ani moc velkou sílu, když jí tak uráží+ Pak, že nebere drogy. +zamumlá a zase se opře+ Docela bych uvítala, kdyby si neurážel moje přátele. +zavrčí potichu, to že se okolo ní zase začíná tvořit oblak kouře nekomentuje, začíná si na to skutečně zvykat+ Jestli ho budete chtít poznat. +pousměje se+ I když nemam představování příliš v lásce. +přizná se+ Vždycky mam problém určit vztah někoho ke mě. Pokaždý mam dojem, že řeknu něco, co by dotyčnýho mírně řečeno popudilo. +když už je u toho přiznávání proč se mimoděk nepřiznat k tomu, že vlastně neví jak by je měla přesně představit+
Draco dormiens numquam titillandus
Neferet
VIP Member

Příspěvekod Asher » úte říj 26, 2010 10:31 pm

Opravdu? Přistoupí na její hru a podezíravě se rozhlédne. Neboj, my tě nedáme. Ujistí ji s úsměvem, a dojdou až k baru, kde před ním přistane "speciálka" od Amona snad ještě dřív, než dosedne.
Jsem přesně takový, jak vypadám.
Asher
Upír

Příspěvekod Wenai Lafayette » úte říj 26, 2010 10:32 pm

Nesmrtelný: +uculí se+ No proto. No, já vás už nebudu zdržovat, určite by se s váma rády povavily i jiné dámy. +mrkne na něj+

(bože, jsem dneska nějaká mrtvá, asi pudu chrnět)
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Lanevra » úte říj 26, 2010 10:33 pm

°Někde tam oxiduje a otravuje vzduch svou přítomností, ovšem když dovnitř vleze J.C a Asher stáhne se ještě více do koutečku. Tihle dva jí děsí obzvlášť. S Angela nebo Spikea takoví strach nemá, z nich není cítit nic moc moci, jen trocha magie jejich démonů. Nic víc. POzoruje dva nově příchozí ostražitým pohledem°
Nač k nám vzpínáte ruce v prosbě o jídlo, vždyť už jsme vám dali demokracii.
Lanevra
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Danse Macabre