Bar při parketu

Modern dance club - je libo si zatančit s dlakem nebo upírem?

Moderátoři: Rebecca Altamirano, Jean-Claude

Re: Bar při parketu

Příspěvekod Theresa » sob kvě 28, 2011 12:21 pm

Lucius:*objeví se vedle něj*jistě...zrovna tady s pánem diskutujeme, kdo koho si dá k večeři...*usměje se* ale jinak, cokoli, na co máte chuť...pane ženichu..

*a nechá donést talíře s různými pochoutkami, především tedy masového charakteru*
Obrázek
Theresa
Upírka

Příspěvekod Lucius Malfoy » sob kvě 28, 2011 12:33 pm

Tak tohle si dám líbit neví, jestli má okukovat všechny ty pochoutky nebo Theresu. Nakonec to vyřeší tak, že si nandá na talířek nějaké jídlo a pak se v klidu, zatímco se cpe, věnuje pozorování Theresy
Mám velmi jednoduchý vkus. Spokojím se vždy s tím nejlepším...
Lucius Malfoy
Mág

Příspěvekod Amon » sob kvě 28, 2011 1:13 pm

Theresa píše:Amon:*lach*Thheresa...tu slečnu vynechte*tváří se, že jako to může jen málo lidí* hm...byste mě chtěli sníst? Kdo by vám pak zatančil?*lehce se zavlní*hm...že by?*usměje se šířeji, takže ji bílé špičáčky problesknou mezi rty*

Theresa: Bude mi ctí...+připije jí+ Thereso... Sníst? +zaculí se Amonovitě+ To nebude to správný slovo...ale určitě bysme si s chutí každej okousl...+zaparkuje jí pohledem na hrudníku, ale pak se zase snaží nevypadat ja nějakej úchyl a dívá se jí do obličeje, tam je koneckonců taky na co koukat+ No já určitě ne, takže budete muset vy...i v případě okousanosti... Nedáte si s náma? +kývne na skleničku+

Co víc si na zemi přát...+zajásá nad jídlem a vzorně ochutná od každýho něco a jak slyší Tonyho bavit se s Luciusem, tak se jenom ušklíbne a zakroutí hlavou+
Damit ihr wisst, wie es ist, in der Hölle zu sein...
Amon
Mág

Příspěvekod Theresa » sob kvě 28, 2011 1:23 pm

Amon: hm..proč ne...*vytáhne si láhev se specialitkou a naleje si, pak koukne, doleje Postrachovi s výrazem "jupí, máme stejný jídelníček"* tak na ženicha...a jeho přátele..*dodá* hm...já se nenechám moc pobízet...*usměje se na obojí škádlivě a....*

Lucius: *...a hned se smyslně zavlní, aby dokázala, že nekecá, nelze jí upřít desetiletí praxe, aby tu večeři měl i s podívanou*
Theresa
Upírka

Příspěvekod Amon » sob kvě 28, 2011 1:37 pm

Theresa: Vás mít doma, Thereso...+zatváří se, že to by bylo toočo, připije si s ňou a sedne si na sedačku a požírá, ať se holka může věnovat Luciusovi, to on se žení že...+
Amon
Mág

Příspěvekod Tony Dolohov » sob kvě 28, 2011 8:04 pm

Lucius: +změří si ho pohledem+ Když jsi s ní vydržel tak dlouho, neříkej mi, že tam nejsou nějaké ty city. Co tě znám, u žádné jsi se nikdy nezdržel déle než do rána +vyprázdní sklenku a už natahuje ruku k Therese pro další+ Doufám, žes jí dal podepsat předmanželskou smlouvu +vytáhne z kapsy saka dvě Kuby a jednu mu nabídne. Uštípne špičku a strčí si doutník mezi rty+ Co Narcissa, kam jsi ji uklidil?
Mortem est neutra
(Smrt si nevybírá)
Tony Dolohov
Mág

Příspěvekod Theresa » sob kvě 28, 2011 8:36 pm

*Přivlní si to k Tonymu a aniž by vypadla z rytmu mu doleje*
Theresa
Upírka

Příspěvekod Lucius Malfoy » ned kvě 29, 2011 1:15 pm

Tony: Předmanželská smlouva, prosím tě, k čemu? S Cissou jsem ji taky neměl a jak to šlo krásně hladce. Na Manoru má pro sebe vyhrazené jedno křídlo, trezor plný majetku, tak co? U Malfoyů nikdy nebylo a taky nikdy nebude nějaké společné vlastnictví manželů či jak se to jmenuje. Majetek je můj a já s ním budu disponovat. A pokud by se se mnou něco stalo, závěť je napsaná ucucne ze skleničky A co se týče lásky, něco tam samozřejmě je. Ale já i golux jsme natolik rozumní, abychom se nenechali vláčet nějakými patetickými city. Taky proto jsem se rozhodl, že si ji vezmu dopije panáčka a nemůže spustit oči z Theresina smyslně se kroutícího zadečku
Mám velmi jednoduchý vkus. Spokojím se vždy s tím nejlepším...
Lucius Malfoy
Mág

Příspěvekod Amon » ned kvě 29, 2011 1:30 pm

+S Chrisem probírají co tak dat Malfoyovic jako svatební dary a oba se přitom chvílama tváářijou, páč jim něco vybrat a ještě se zavděčit...+
Amon
Mág

Příspěvekod Sirius Black » ned kvě 29, 2011 3:39 pm

*taky dorazí a rozhlédne se kolem* No nazdar *vypadne z něj, když vidí hezkou ženskou, div, že málem zapomene, proč tam vlastně je*
Můžeš mít strach, ale nesmíš se bát.
Sirius Black
Mág

PředchozíDalší

Zpět na Danse Macabre