Bar při parketu

Modern dance club - je libo si zatančit s dlakem nebo upírem?

Moderátoři: Rebecca Altamirano, Jean-Claude

Re: Bar při parketu

Příspěvekod Neferet » úte říj 26, 2010 8:45 pm

+když jí Spike přistrčí ke stolu, posadí se takticky na kraj, kdyby viděla nějakýho znájmýho, že by se s ním mohla třeba pozdravit+ Jo, co takhle mě nesekýrovat? +podívá se na Angela, ale usmívá se, nakonec jen zakroutí hlavou a posune se doprostřed, což se jí moc nelíbí, jelikož se bude muset okolo nich protahovat nebo je žádat, aby jí pustili, hezky se opře a hodí nohu přes nohu+ Dala bych si víno. +řekne a začne se rozlížet po číšníkovi, ale jak se tak rozhlíží pohled jí padne na stůl kde sedí Styx se svým doprovodem, široce se usměje a nadšeně na ně zamává+
Draco dormiens numquam titillandus
Neferet
VIP Member

Příspěvekod Nesmrtelný » úte říj 26, 2010 8:48 pm

+V ležérně rozhalené bílé košili, černých kalhotách a bílích botech se taky dostaví k baru u tanečního parketu. Hned si všimne Becc a usměje se. Mile, přátelsky přesně tak jak to má ve zviku+

Becc: Dobrý večer +políbí jí ruku a přisedne si+ Nějaký čas jsme se neviděli +zas tak dávno to není, ale konverzaci nějak začít musí+ Musím říct že bych vás netypoval na moc velkou tanečnici +obědná si džus, tedy spíše malinovou šťávu+

Všichni: Dobrý večer dámy +kývne na všechny přítomné dámy u baru a že jich tu je požehnaně. Všimne si také Neferet s jejím doprovodem, ale prozatím si nehodlá kazit večer nesmyslnou konverzací s těmi dvěmi upíry.+
Nesmrtelnost je jako umírání. Popření. Odmítnutí. Smlouvání. Deprese. Smíření.
Nesmrtelný
Člověk

Příspěvekod Wenai Lafayette » úte říj 26, 2010 8:48 pm

Rebecca: Myslíš, že bych mohla? Já se ho trochu bojim, teda trochu víc. Aby mě třeba nezakousnul. +uculí se a zapálí si cigáro+ Navíc bych určitě neodolala a koukla mu do očí, on je tak... ty jo... no... hmmmm. +zatváří že, jako že z něj slintá+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Beatrix » úte říj 26, 2010 8:49 pm

yohannka: no...to asi si počkáme až to bude v drbárně na hlavní stránce...+nějak ju úsměv přešel a cpe se zmrzlinou+ hmh..byla... jo, vypadají hodně pohodlně...+musí se pousmát+ to tu bude narváno, jaký budete mít publikum...
Die Situation ist nicht ausweglos, sondern beschissen.
Beatrix
VIP Member

Příspěvekod Styx » úte říj 26, 2010 8:49 pm

+zahlédne Nef, usměje se na ni a taky jí vesele zamává. Chvilku s úsměvem pozoruje ji a její doprovod a pak už se zase věnuje svým společníkům+
Non nobis, Domine, non nobis, sed nomini tuo da gloriam
Ne nám, Pane, ne nám, ale jménu svému dej slávu
(heslo templářského řádu)
Styx
VIP Member

Příspěvekod Mystick von Sachsen » úte říj 26, 2010 8:50 pm

všimne si Nesmrtelného a kývne mu na pozdrav. Zatím jen sedí, popíjí vodku a potahuje z cigarety.
Mám nepřátele, tedy něco znamenám.
Mystick von Sachsen
NEaktivní

Příspěvekod Rebecca Altamirano » úte říj 26, 2010 8:54 pm

Wenai: no já myslím, že mohla, přece si nebude zakusovat hosty, že? Uculí se. Ale mezi náma...nejsi sama, kdo z něj má občas husí kůži. Zakoulí očima a až moc živě si vybaví, jak jí kůže málem dobrovolně slezla z těla. To jo, já se taky nikdy neudržím, ale naštěstí jsem jakž takž imunní... i když...nee úplně. Mrkne na ni, že naprosto přesně chápe, jak to myslí.

Nesmrtelný: Dobrý večer. Usměje se na něj. Vážně? Tak to jsme na tom podobně. Taky bych vás na to netipla. Zasměje se. A vůbec...jak se hojí váš bok? Mrkne tím směrem, jak pokročilo jeho léčení. Pořád totiž není ani zdaleka přesvědčená, že je tak obyčejný člověk, jak se snaží tvářit.
Ortus non est initium vitae, mors non est eius finis...

Narození není začátek, smrt není konec...
Rebecca Altamirano
VIP Member

Příspěvekod yohannka » úte říj 26, 2010 8:55 pm

Bea: to je taky fakt +pokývá hlavičkou+ heey.. co je? bav se! +přistrčí jí prášečky+ cha.. nojoo to né, jenom se tak pohodlně válet, já bych to na veřejnosti neto.. hlavně ne tady asi...
Život je těžký. Potom zemřeš. Potom ti hodí do tváře prach. Potom tě sežerou červi. Buď rád, pokud k tomu dojde v tomto pořadí...
- Solomon Short -
yohannka
VIP Member

Příspěvekod Beatrix » úte říj 26, 2010 8:57 pm

yohannka: ale nix...+dá si hrst prášečků a bohatě je zapije+ kdyby ses dostatečně opila...+začíná trošku padat ze židličky+ hm..nepudeme tancovat? +sice to neumí a nesnáší to, ale možná by i ráda trošku bokem+ nebo klidně pudu sama, esi tu chceš zůstat...+sjede ze štokrlete a klátí se cestou na parket+
Die Situation ist nicht ausweglos, sondern beschissen.
Beatrix
VIP Member

Příspěvekod Wenai Lafayette » úte říj 26, 2010 9:05 pm

Rebecca: No já teda imunní nejsem ani náznakem. No možná s ním zkusím promluvit, ale slib mi, kdybych se chovala nějak divně, nebo tak, tak že mě propleskneš, abych se vzpamatovala. když už nic, tak to zní, jako zajímavé dobrodružství, jež by mohlo ozvláštnit dnešní večer.
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Danse Macabre