od Kristián » stř říj 27, 2010 3:07 pm
Bea: +Zatvári sa, akože vôbec nechápe o čom hovorí.+ Svojim vystupovaním vyvolávam dohady? Myslíte? +prepmerá si Beu trochu ostražitým pohľadom a snaží sa odhadnúť, čo presne tým myslí.+
Zrejme nie. Ale skôr sa obáva o moje zdravie. +Mierne pokrčí plecia. Musí sa zasmiať, keď ho tak Bea ovoniava.+ Tak o parfémoch toho veľa neviem, no keď si to myslíte... +Vytiahne si teda opäť cigarety a jednu si zapáli, keďže to Bei nevadí a navyše jej vonia:).+
+Náhle jeho pohľad potemnie a zatvári sa dosť vážne.+ Ani neviete, ako blízko pravdy sa nachádzate. +povie šeptom po tom, čo Bea spomenie, že ho skôr zabijú, než by mal umrieť kvôli fajčeniu. Potiahne si z cigarety, dym však vyfúkne na opačnú stranu, aby ju tam príliš nezadymoval.+
+Počúva ju ako básni o autách. Musí sa zasmiať sýtym, hlbokým, mužským hlasom.+ Snáď som ešte nestretol ženu, čo by o autách rozprávala s taký nadšením ako vy.+ Oprie sa do operadla, odpije si zo sklenky a akoby len tak náhodou si položí ruku na operadlo, takže ju má okolo Beiných ramien. Keď sa k nemu Bea nakloní, ich tváre sú od seba len kúsok.+ Autá v sebe skývajú veľkú vášeň, ale ja by som vedel aj o iných vášnivých veciach.+ Spaľuje ju pohľadom.
+Keď sa tam odrazu objaví Mystick, inštinktívne sa od Bei v okamihu odtiahne, ruku, čo mal položenú na operadle stiahne dole. +
Mystick: +Pozrie na ňu. Nepozdáva sa mu síce, že ich vyrušila, no netvári sa nijako zle.+ Slečna Mystick. +zdvorilo sa na ňu usmeje.+
Keby bolo keby...