Bar při parketu

Modern dance club - je libo si zatančit s dlakem nebo upírem?

Moderátoři: Rebecca Altamirano, Jean-Claude

Re: Bar při parketu

Příspěvekod Lanevra » stř pro 29, 2010 1:29 am

Já na věci jen tak nezapomínám °usměje se° Ale tak všeobecně. Velká televize, moderní počítač, prostě všechno co je třeba ke spokojenému životu °mávne rukou, nedodá že má taky pár zajímavích věcí co nejsou jen ke spokojenému životu° Tak nikoho domů nevodím, takže je to stejně jedno.
Nač k nám vzpínáte ruce v prosbě o jídlo, vždyť už jsme vám dali demokracii.
Lanevra
VIP Member

Příspěvekod Winifred Burkle » stř pro 29, 2010 1:38 am

Hmn... +přikývne nad tou technickou výbavou+ Pokud jsem to dobře vysledovala tak v Hyperionu neni televize a je tam jen jeden starej počítač. +nakrčí lehce nos+ Mam tušení, že mě bude stát dost přemlouvání, než přemluvim Spikea aby se pořídil nějaký novější typ. +zamyšleně upíjí+ Proč? +samozřejmě myslí to, proč si nikoho domů nevodí, je nějaká zvědavá+
Říkejte mi Fred.
Winifred Burkle
Člověk

Příspěvekod Lanevra » stř pro 29, 2010 9:10 pm

°pokrčí rameny° Bohužel nevím jak to tam vypadá, včera jsem tam byla poprvé. Neferet mě tam nikdy nepozvala a Spikea neznám... moc °pousměje se a upije° Každopádně by to ale nějaký pořádný počítač chtělo a dobré připojení, aby u toho člověk neproseděl půl života než se něco natáhne °zakroutí hlavou° Já toho vlastně o počítačích moc nevím, spíše o hudbě a pak o fyzice a tak °zamyslí se nad tím° Vlastně zatím nebyl nikdo koho bych tam vzala, nehledě na to že můj byt je v Praze kde jsem jak bych tak řekla persona non grata °zašermuje rukou° Ale odst o mém nezajímavém životě, pověz mi něco o sobě ty.... Odkud pocházíš?
Lanevra
VIP Member

Příspěvekod Winifred Burkle » stř pro 29, 2010 9:40 pm

Souhlasím, pomalý internet patří mezi nejhorší věci, který znám. +souhlasí s veselým jiskřením v očích+ Mě nepřipadá, že by byl zajímavý. +nesouhlasí, ale moc dobře si je vědoma, že o ní toho moc neví, takže tohle prohlášení není asi nic moc+ O sobě? +trošku se zděsí+ Já... nikdy jsem o sobě neuměla moc mluvit. +přizná se+ Narodila jsem se v Texasu, v Dallasu. +odpoví s úsměvem+
Říkejte mi Fred.
Winifred Burkle
Člověk

Příspěvekod Lanevra » stř pro 29, 2010 10:07 pm

°nakloní se dopředu a opře lokty o stůl, takže je docela blízko Fred° Neznáš můj život, tak nevíš jestli je nebo není zajímaví. Je to jenom několik století trvající fraška... Můžu? °zeptá se, ale to už jí zastrčí pramínek vlasů za ucho° V Texasu jsem byla, alespoň v tom našem, ale v Dallasu ne. Je tam hezky? Máš sourozence? A co rodiče? °zaplavuje jí otázkami aby se ona neptala na ni°
Lanevra
VIP Member

Příspěvekod Winifred Burkle » stř pro 29, 2010 10:23 pm

+už otvírá pusu, aby se na něco zeptala, ale to jí Lana přeruší tok myšlenek, když jí zastrčí vlasy za ucho, trošku překvapeně zamrká, ale pousměje se+ Podle mě je to nádherné město, ale narodila jsem se tam, takže můj názor je dost subjektviní. +pousměje se+ Ne nemá, jsem jedináčet a rodiče mám úžasný. +rozzáří se jako sluníčko+ Mam je strašně ráda, jsou to skvělí lidé. Jen ... +posmutní+ ...je škoda, že je nemůžu vidět častěji.
Říkejte mi Fred.
Winifred Burkle
Člověk

Příspěvekod Lanevra » stř pro 29, 2010 10:27 pm

°Zasměje se° Tak to chápu. Já se narodila v Praze, tedy kousek od ní, a ač jsem byla už všude po světě, pořád jsem si jistá že je to nejkrásnější město na světě °souhlasí s tím že každý miluje svoje rodné město° Při dnešní letecké dopravě přeci není žádné město na světě příliš vzdálené. Stačí si zamluvit lístek a můžeš se vídat každý víkend ne? °pokrčí trochu rameny° Nepůjdeme si zatancovat, když už jsme v tom tanečním klubu °navrhne a vezme Fred za ruku, aby jí odvedla na parket kdyby chtěla°
Lanevra
VIP Member

Příspěvekod Winifred Burkle » stř pro 29, 2010 10:31 pm

+usmívá se a souhlasně přikyvuje, trošku se nad tím létáním zamračí+ Bojím se letadel. +zamumlá potichu+ Zatancovat? +chvilku jí trvá než jí to docvakne+ Jo jasně. +přikývne+ Pojďme... +aniž by si to uvědomila, stiskne Laně o něco víc ruku a už vstává+
Říkejte mi Fred.
Winifred Burkle
Člověk

Příspěvekod Winifred Burkle » čtv pro 30, 2010 1:55 am

+nechá se odvést zpět ke stolku a zaleze si zpět na svoje místo objednávajíc si ještě jednou colu s vodkou, či co to pila+ Jak si se vůbec dostala do tohohle světa? +zeptá se+ Říkala si, že nejsi odsud... +vysvětlí proč se tak ptá+
Říkejte mi Fred.
Winifred Burkle
Člověk

Příspěvekod Lanevra » čtv pro 30, 2010 2:07 am

°Posadí se tentokrát vedle Fred, tedy blíž než byla předtím a opře se o stolek, tak aby na ni viděla° Přijela jsem za jednou svou... známou a zároveň tak nějak na dovolenou, protože mě už unavovalo žít mezi lidmi °ona si objedná taky další colu z vodkou a číšník na ně kouká tak že myslí na to jak je bude vyvádět ožralé ven ( :D
Lanevra
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Danse Macabre