Parket

Modern dance club - je libo si zatančit s dlakem nebo upírem?

Moderátoři: Rebecca Altamirano, Jean-Claude

Re: Parket

Příspěvekod Kristián » stř říj 27, 2010 12:08 am

+Len sa potuteľne usmeje.+ Verte mi, že drbou o mne koluje naozaj veľa a nikdy som si z toho ťažkú hlavu nerobil. +Ako ju drží za packu, zavedie ju k jednému zo stolíkov a nechá ju, nech sa usadí prvá. Usadí sa vedľa Bei, nie moc ďaleko, ale zas nie tak blízko, aby nemala dostatočný priestor. Kývne na čašníka, aby mu doniesol pohár kubánskeho rumu. Pričom pozrie na Beu, či si tiež ešte niečo nedá. Keď čašník odíde, vytiahne z vrecka cigarety a ponúkne ich Bei.+
Keby bolo keby...
Kristián
Člověk

Příspěvekod Beatrix » stř říj 27, 2010 12:13 am

Jooo? A je na nich něco pravdy? +zvědavě, docupitá tam s ním a dost neohrabaně si zaleze dozádu na sedačku+ Remiiix! +zahlásí si co chce, aby náhodou nebyla na suchu+ M-m, +zavrtí hlavou na cigarety+ já nekouřím. Ale vy si dejte, krásně jima voníte...+sjetě se uculí, než se trošku vzpamatuje a začne si urovnávat šatičky+ Mh...proč máte Hummera? +optá se jako by to byla otázka co všechno vyřeší+

(aaa deš spat? já vyjímečně vstávám, tak esi chceš pokračovat zítra, nebo má bea zdrhnout...)
Die Situation ist nicht ausweglos, sondern beschissen.
Beatrix
VIP Member

Příspěvekod Aubrey » stř říj 27, 2010 12:14 am

yohannka píše:Aubrey: (no jéje.. nějak při začátkách, tam pak nad ním slintala.. a pak nad ním začly slintat všechny dáámy, tak slintat přestala)

eeee +lach už má ruky, jak zarazil toho číšníka? + osvěžení.. jo osvěžení! +chvílu na aubreyho zírá+ nojo, děkuju, tohle přesně hledám! +lapne si skleničku šampáňa a prázdný dvě odloží na tác+ to je totiž můj pohon! +přikyvuje vtipně hlavou+

(lach, chudák, za to on nemůže...zlobí co to jde a stejně se na něj lepí, no :pii a jo, už má ruky..to by nelez na veřejnost :D )

*chladný úsměv se mu na tváři rozšíří a došplhá až k očím* tak to musíte zavčas doplňovat...*uzme si bloody, přešel na moštovanou, pro sichr:))* abyste se nezadřela...*cuknou mu koutky* to by byla škoda, na parketu vám to šlo moc hezky...*dodá*
Aubrey
Upír

Příspěvekod yohannka » stř říj 27, 2010 12:28 am

Aubrey: (náhodou by to bylo vtipný... v nějakým obleku bez ruk, hehe)

to joo to se musí! Pitný režim je totiž moc důležitej! +zamyslí se+ je důležitej aji u vás? +jako u upírů a usměje se+ hezky, já mám pocit, že mi boty nějak přirostly k nohám a už je nesundááám +řekne přiopile moudře a jak zaslechla, že se upírům nemá koukat do očí,tak po něm vtipně těká pohledem, páč na to není zvyklá+ tohle je zvláštníí...
Život je těžký. Potom zemřeš. Potom ti hodí do tváře prach. Potom tě sežerou červi. Buď rád, pokud k tomu dojde v tomto pořadí...
- Solomon Short -
yohannka
VIP Member

Příspěvekod Kristián » stř říj 27, 2010 12:30 am

+Prekvapene nadvihne obočie, no na tvári mu stále pohráva ten pobavený úsmev.+ Chcete povedať, že už o mne nejaké drby kolujú? +Pričuchne si k rukávu.+ Máte pravdu, Memory ma zabije. +trpiteľsky si povzdychne a cigarety opäť vráti do vrecka.+ Už dlhšiu dobu sa snažím prestať. +Vysvetlí, keď naňho Bea tak hľadí.+ Nemusím ani dodávať, že žalostne zlyhávam. +Ale tú jej poznámku si samozrejme všimol. Aj keď by oveľa radšej voňal kolínskou ako cigaretami. Zahľadí sa jej na chvíľu do očí pohľadom, ktorý jej musí aspoň trochu rozochvieť vnútro. +Hummer?+ odvráti pohľad a vezme si od čašníka sklenky, ktoré práve priniesol. Jednu podá Bei.+ Obávam sa, že nič ušľachtilé v tom nie je.+ nepatrne sa uškrnie a znovu jej pozrie do očí.+ Skôr je to taká mužská záležitosť....veľký dom, veľké auto,.... +nechá to vyznieť dostratena.+ Prečo máte Hummera vy? +položí jej rovnakú otázku.
Keby bolo keby...
Kristián
Člověk

Příspěvekod Beatrix » stř říj 27, 2010 12:46 am

Noo...+nebudu tu vykládat, že je vypouštím já..+ tak předpokládám, že už svým.ehmvystupováním.vyvoláváte určitý dohady...+našpulí pusinku nevinnost sama+
Jí to nevoní? +natáhne se a zkušeně ho skoro až očenichá, stáhne se zpátky a tváří se spokojeně+ Sou lidi, kteří tím smrdijou, ale vy - vy ne. Možná je to tou voňavkou...slyšela sem, že některý parfémy dokonale pasujou k cigaretám, ale je jich málo....
Proč přestat? Je pravděpodobnější, že vás tu někdo zabije, než že vás dorazí zrovna tohle. Věřte mi.
+co rozochviet...vypadá zralá tak na psychiatrii a záchytku+ ehmm..+no ještě trošku a už se poslintá a ještě když slyší slovo "hummer"..+ Děkuju...+zasípe a vezme si skleničku a hned se napije+ Jo tak...+cuknou jí koutky+
No..taky to nebude nic ušlechtilýho - velký prachy, velký obchody, pancéřovanej auťák...a navíc...je příííšerně sexy! +jak mu to vykládá, tak se k němu v zápalu opěvování milovanýho autíčka trošku nakloní, jako by se znali leta+ Já prostě miluju velký auta! Krásný velký auta! Spolehlivý, rychlý, a ty pneumatiky! Můžete se na něho spolehnout, jste v něm v bezpečí...+zmlkne a pak promluví skoro až šeptem+ není to to co každej chce?
Die Situation ist nicht ausweglos, sondern beschissen.
Beatrix
VIP Member

Příspěvekod Aubrey » stř říj 27, 2010 12:51 am

yohannka píše:Aubrey: (náhodou by to bylo vtipný... v nějakým obleku bez ruk, hehe)

to joo to se musí! Pitný režim je totiž moc důležitej! +zamyslí se+ je důležitej aji u vás? +jako u upírů a usměje se+ hezky, já mám pocit, že mi boty nějak přirostly k nohám a už je nesundááám +řekne přiopile moudře a jak zaslechla, že se upírům nemá koukat do očí,tak po něm vtipně těká pohledem, páč na to není zvyklá+ tohle je zvláštníí...

(taková děsivá dekorace:))

no jéje..my si to teprve musíme hlídat...jinak by se mohl jeden ...zapomenout..*řekne to poslední slovo poněkud ostřeji a upije bloody* ale to snad ne...*okoukne ji nožky a mírně pobaveně zvedne obočí* copak? *protáhne, jako by nevěděl*
Aubrey
Upír

Příspěvekod Mystick von Sachsen » stř říj 27, 2010 7:38 am

vejde na parket, v ruce sklenku vodky. Rozhlédne se kolem. Přistoupí ke skupince Bea a Kris . Měla jsem pocit, že jsem zaslechla své jméno. všechny přejede pohledem a mile se při tom usmívá...
Naposledy upravil Mystick von Sachsen dne stř říj 27, 2010 10:23 am, celkově upraveno 1
Mám nepřátele, tedy něco znamenám.
Mystick von Sachsen
NEaktivní

Příspěvekod yohannka » stř říj 27, 2010 10:02 am

(mys: yohi u téhle skupinky není.. a... mystick má místo uší radary? při té hudbě a davu...)

Aubrey: (přímo halloweenskáá)
takžeeee, když moc to, jako.. pijete, tak se z krve můžete taky.. opít? +zvědavě, ale tak milounce, za střízliva by se asi neptala+ no, víte +culinká se a taky si koukn na nožky esi sou furt tam kde mají být+ jak bych to +zahledí se na chvílu do nějakýho reflektoru, tak to rozmrkává+ kdybyste měli tmavý brýle, to bysme vám mohli koukat do očí?
Život je těžký. Potom zemřeš. Potom ti hodí do tváře prach. Potom tě sežerou červi. Buď rád, pokud k tomu dojde v tomto pořadí...
- Solomon Short -
yohannka
VIP Member

Příspěvekod Mystick von Sachsen » stř říj 27, 2010 10:24 am

(yohhi: jo, promiň, to jsem si nevšimla, opraveno. a slyší všechno. :) )
Mám nepřátele, tedy něco znamenám.
Mystick von Sachsen
NEaktivní

PředchozíDalší

Zpět na Danse Macabre