Bar při parketu

Modern dance club - je libo si zatančit s dlakem nebo upírem?

Moderátoři: Rebecca Altamirano, Jean-Claude

Re: Bar při parketu

Příspěvekod Jason » pát říj 29, 2010 11:55 pm

Beccy: to zní skoro jak prodej s otroky někde na východě...*oklepe se* hmm..například?*hned se toho chytí, když řekne tajit* no konečně někdo, kdo nás docení...*taky se napije* bojíš se, že odpadneš dřív než já?*všimne si, že zpomalila tempo*
Jason
Vlkodlak/jiný dlak

Příspěvekod Rebecca Altamirano » sob říj 30, 2010 12:13 am

Jason: Rozhlídne se opatrně a nakloní se co nejblíž k němu, aby ji někdo nezaslechl. No...měla jsem problémy s autoritama. A do nedávna jsem si naivně myslela, že to mám pod kontrolou. Trochu rozpačitě se usměje. No popravdě... Koukne na skleničku, pak na láhev. Spíš se bojím, že bych se přestala kontrolovat. Poslední dobou občas děsím sama sebe. Ušklíbne se.
Ortus non est initium vitae, mors non est eius finis...

Narození není začátek, smrt není konec...
Rebecca Altamirano
VIP Member

Příspěvekod Jason » sob říj 30, 2010 12:33 am

Beccy: ajaj...*zatváří se* tak to je třeba hodně dobře skovat...hlavně v určitých chvílích...*zašklebí se* ale jinak...*pokrčí rameny* patolízalové taky být nemusíme, že...*napije se* přestala kontrolovat?*zamrká na ni* nemíníš v opilosti nikoho podpalovat..*vzpomene si na její hřejivou moc a trochu se ošije, aby mu nepřismahla kožich třeba*
Jason
Vlkodlak/jiný dlak

Příspěvekod Rebecca Altamirano » sob říj 30, 2010 1:05 am

Jason: jop, ajaj je dost přesný. Tak...máš recht. Odsouhlasí mu to spokojeně. Néé, to snad ne...doufám. Znejistí trochu, protože fakt neví, co by se mohlo dít, kdyby "ta zlá" co je momentálně udupaná až na dně jí samotné, zase převzala řízení. A ani to vědět nechce. Kopne do sebe zbytek Jacka, aby to spláchla. Brrr... Těžko říct, jestli tím komentovala pití, nebo svoje představy:D

(hrabe jí no...ňa ňa:D)

Rebecca Altamirano
VIP Member

Příspěvekod Jason » sob říj 30, 2010 1:23 am

(neee..ňaňa...už TO zas vidím)

*koukne na ni* jak snad nééé..*přimhouří očiska* já mám svůj kožíšek rád...jako..*lupne do sebe pití* jestli při tom blafne někdo jinej...*naznačí prstem u hlavy kolečko navíc* to je mi fuk...ale vlky negrilovat (BBQ!) *zatváří se ščeněcky...a dolije jim*
Jason
Vlkodlak/jiný dlak

Příspěvekod Styx » sob říj 30, 2010 11:30 am

Nef: Samozřejmě, že úplně ok není, to ani nejde po takovém boji... +povzdychne si+ O Regovi zatím nevím nic a nemám odvahu zeptat se na to Remuse.

Spike: +chvilku na něj kouká, co to má za výrazy, není na to zvyklá, ale pak jen pokrčí rameny, asi si tak hladí své ego+ Tak mně bys zhulenou +použije jeho výraz+ opravdu nikdy neviděl. A ožralou? +další jeho výraz+ To častokrát +zasměje se+

Angel: +když vidí, že by ji nejradši na místě zapíchl, nechá ho na pokoji a věnuje se zbytku+
Non nobis, Domine, non nobis, sed nomini tuo da gloriam
Ne nám, Pane, ne nám, ale jménu svému dej slávu
(heslo templářského řádu)
Styx
VIP Member

Příspěvekod Styx » sob říj 30, 2010 11:50 am

Remus: +vrátí se z parketu zpátky, zavěšená do Remuse, nebo on do ní? a usadí se ke stolu+ Doufám, že tvá noha bude v pořádku. Nevím, co mě to napadlo vytáhnout tě k tanci +pohladí ho po ruce+ Promiň... ty můj tučňáčku +uchichtne se a políbí ho na čelíčko+ Mám ti pro něco dojít? K jídlu... nebo k pití...

Nesmrtelný: +chvilku ho poslouchá+ Myslela jsem, jestli by jste mě podle mého vzhledu odhadl na to, že bych dokázala zabíjet. Pro někoho, nebo pro nějakou myšlenku nebo cíl. Nesouhlasím s vámi. Ne každý normální člověk dokáže zabíjet. Minimálně polovina lidstva toho není vůbec schopna +usměje se andělsky+ Neřekla jsem, do které poloviny patřím já +dolije si svůj drink a drží láhev pořád v ruce+ Nedáte si se mnou něco ostřejšího? Ten džus mi k vám vůbec nejde +uculí se+
Non nobis, Domine, non nobis, sed nomini tuo da gloriam
Ne nám, Pane, ne nám, ale jménu svému dej slávu
(heslo templářského řádu)
Styx
VIP Member

Příspěvekod Rebecca Altamirano » sob říj 30, 2010 12:56 pm

Jason: Usměje se na něj mile. Neboj, tobě bych nikdy nic neudělala, ať bych byla sebevíc mimo sebe. Pohladí ho zlehka po tváři. Je si tím dost jistá. Vlk je přece ohrožené zvíře. Mrkne na něj. A navíc...je to i můj Patron. Usměje se. To je to stříbrné, co k nám přiletělo v podobě draka. Vysvětlí s odkazem na Patrona Man.

Rebecca Altamirano
VIP Member

Příspěvekod Remus Lupin » sob říj 30, 2010 1:19 pm

Styx: *lach, tot otázka, kdo do koho:)* já taky doufám..nerad bych kulhal věčně...ale asi to chce jen čas...*mávne rukou* aspoň budu moct předpovídat počasí...*usměje se* a úplně jen sedět a nehýbat se taky nemůžu...to bych se nemusel rozhýbat pak už nikdy...a to bys určitě nechtěla..*mrkne na ni a odfrkne si* to jsem to dopracoval...z vlka na tučňáka..*rozesměje se* něco k pití, jestli tě smím zneužít na donášku...*poprosí ji*
Dělej, co umíš, s tím, co máš, tam, kde jsi.

-Theodore Roosevelt-
Remus Lupin
Vlkodlak/jiný dlak

Příspěvekod Jason » sob říj 30, 2010 1:26 pm

Beccy: *oodychne si* uf..zas se mi zvětšil tábor zubatých, co mě nechtějí schlamstnout...*zatváří se spokojeně* no to je..*přikývne* patron? *nakrčí vtipně čelo* joo..tam "to"...*nakloní se k ní* to se přiznám, jsem se docela lek...*přizná, jak je už taky pod parou* a to máte..všichni? nebo jen..někteří? jako schopnější a tak...a každý svýho?*začne být zase zvědavý*
Jason
Vlkodlak/jiný dlak

PředchozíDalší

Zpět na Danse Macabre