Moderátoři: Rebecca Altamirano, Jean-Claude
Nesmrtelný píše:Styx: +Nemyslel že má hled teď, ale když už mu dáma jídlo podstrčila, tak si vezme+ Děkuji +poděkuje samozřejm, to je totiž základní slušnost+ V tom případě byste mohla zase vy mluvit o věce které jste zažila v nynější době. Jak vy jí vidíte. Co byste změnila a podobné věci. Jsem tak zvědaví člověk že jsem celí nervozní když o vás nic nevím +vypadá opravdu nervozně když tak poklidně jí jídlo a pije pití+ Když už jsem byl ve válce tak jako velitel něčeho, občas jsem dělal politika a vlastně docela často jsem odjel někam kde se neválčilo. Většinou ozbrojený konflik netrval dýl jak třicet let.
Neferet píše: Styx: +usmívá se na ni, jako že to bere navědomí, zasměje se, když tak rychle cigaretu típne+ Jen to, že jsem po nich nějak podezřele veselá. +usměje se+
Spike píše: Styx: +s pobavením sleduje jak rychle típne cigaretu+ Je to v tom jen tabák lásko +co říká i Neferet+ To jen tady to třeštidlo +kývne hlavou bokem+ se zbláznilo +sám taky pokuřuje jako Styx+
Angel píše:Styx: +Trochu zakroutí hlavou+ Máte blond vlasy +řekne na vysvětlenou+ Ne, nejsem s ní ve sporu.... máme složité vstahy +vrátí se k pití vodky, protože se evidentně hodlá tentokrát opít i na veřejnosti+
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník