Bar při parketu

Modern dance club - je libo si zatančit s dlakem nebo upírem?

Moderátoři: Rebecca Altamirano, Jean-Claude

Re: Bar při parketu

Příspěvekod Jason » stř říj 27, 2010 11:23 pm

Beccy: *dodusí se, jako když utne* ukaž...*si ji kapku našteluje, jakože ke světlu aby lépe viděl...zrovna on, který tak potřebuje světlo...* ale tak...docela to ujde...neznalý by se nechal na tohle ulovit jedna radost..*zazubí se*
Jason
Vlkodlak/jiný dlak

Příspěvekod Manori » stř říj 27, 2010 11:28 pm

Asher a J-C: *kouká z jednoho na druhého* teď...se musím něčeho napít..*rozhodne se prakticky a kopne do sebe zbytek sklenky, až se oklepe* boha..mi tam někdo přidal procenta nebo co...*zamrká* no to není...*zamračí se na něj, jak se tak usmívá a je ráda, že sedí* no...možná, když ty dva upíry zabaví jinak, aby ji nechtěli spapat...*pokrčí cudně rameny - pravá miss:D*
Fantazie nevede k šílenství. Co vskutku k šílenství vede, je rozum.
Fantazie opuštěná rozumem plodí nemožné stvůry. Spojená s ním je matkou všech umění a zdrojem jejich zázraků.
- Francisco de Goya y Lucientes-
Manori
Site Admin

Příspěvekod Remus Lupin » stř říj 27, 2010 11:45 pm

Styx: máš...*přikývne vážně* ale opovaž se je nemít...*se mu viditelně uleví* mnohem lepší...*přejede jí svou dlaní po ruce* no to jistě, ale hlavně musíš být fit i ty...abys to přežila...*zasměje se*
Dělej, co umíš, s tím, co máš, tam, kde jsi.

-Theodore Roosevelt-
Remus Lupin
Vlkodlak/jiný dlak

Příspěvekod Styx » stř říj 27, 2010 11:58 pm

Angel: +zachytí jeho podivné pohledy a když už to takhle chvíli trvá, taky mu jeden podivný pošle, aby věděl, jak to vypadá zvenčí a pak se na něj široce usměje+ Odlepila se mi řasa, že tak koukáte?

Spike: Určitě jsme se ještě neviděli, lásko. Tebe bych si zapamatovala +usměje se na něj, pak koukne na značku cigaret, co jí nabízí, sice nezná, asi nějaká Asie, ale jednu si vezme na ochutnání. Strčí si cigaretu do pusy a čeká na to, aby jí zapálil+

Nesmrtelný: A to je právě to poutavé, že vyprávíte z dob dávno minulých, které jsem já nezažila. Nemějte strach, hlady vás umřít nenechám +postaví před něj pití i jídlo, které někde ukořistila+ Pravda, žádná akce se ještě tady neobešla beze mně. Vymetám vše +culí se+ Bojoval jste ve válkách? O válečníka s takovými unikátními vlastnostmi se velitelé určitě porvali +uchechtne se pobaveně+
Non nobis, Domine, non nobis, sed nomini tuo da gloriam
Ne nám, Pane, ne nám, ale jménu svému dej slávu
(heslo templářského řádu)
Styx
VIP Member

Příspěvekod Angel » čtv říj 28, 2010 12:10 am

Neferet: Hlavně jestli se ti nic nestalo +upřímě se o ni bojí a je to vidět+ Jestli to bylo nebezpečné měla si nám dát vědět +poučuje jí, netuším že tak by tam bylo víc než hodně lidu+

Styx: +mírně zakroutí hlavou a ošije se jako přistižené dítě+ Vypadáte jako někdo koho znám +vysvětlí. Jelikož už dostal tu vodku bez mrknutí oka jí dosebe naleje, načež si doleje sklenku. Vytáhne s kapsi prášky proti bolesti a jeden si vezme+
Človek má jen půl duše, druhou musi hledat u jiného člověka. A když jí najde je ztracen navždy.
Angel
Upír

Příspěvekod Spike » čtv říj 28, 2010 12:16 am

Neferet: Protože si děsná nešika +má velké pochybnosti o její schopnosti pohybovat se v prostoru bez toho aby někam spadla, něco srazila nebo jinak poničila+ Svalovec má pravdu, měla si nás zavola +když se tak zmíní o Angelovi koukne jeho směrem+ A pak že já fetuju +ohrne ret+ Zase se chceš předávkovat práškama a mt halušky?

Styx: To je mi jasný že bys na mě nezapoměla +jeho ego má velké ego+ Myslim že to bylo na nějaký lodi tenkrát když jsem... pod louhý době zav viděl Nef +vyvaruje se tomu říct že s ní po dlouhé době zašukal, protože ví že by to Neferet naštvalo, ale výmluvný pohled jejím směrem si neodpustí. Chvilku mu trvá než mu dojde co poněm Styx chce, ale pak se přeci jen uvolí pusit Nefret, natáhnout se se zapalovačem ke Styx a připálit jí+

(Prej Asie! Amerika... to je kousek vedle.:-D)
Proč si lidé myslí že je nezabiju když mám duši?
Spike
Upír

Příspěvekod Styx » čtv říj 28, 2010 12:19 am

Nef: +pomrkává na ni, jako že aby se nebála, že jí chce ty její kluky přebrat, jen s nimi laškuje+ Co tím myslíš, že v nich není jen tabák? +zděsí se, protože si už dala pár šluků. Típne rychle cigaretu do popelníku+ Tak to by vysvětlovalo vše +uculí se na pány a vytáhne své oblíbené Dolohoffky (pardon, Davidoffky:D).+

Angel: Já že se na někoho podobám? +pozvedne překvapeně obočí+ Tak doufám, že ta osoba je vaše přítelkyne nebo alespoň kamarádka. Nerada bych, abyste se mi tady pomstil za něco, co jsem neudělala +culí se+

Spike: Loď? Tak to musela být jedině ta plavba po Rio Grande, že? Je mi líto, ale opravdu si tě odtamtud nepamatuji. Byl jsi vůbec na palubě? +pokrčí rameny a nechá si konečně zapálit+
Non nobis, Domine, non nobis, sed nomini tuo da gloriam
Ne nám, Pane, ne nám, ale jménu svému dej slávu
(heslo templářského řádu)
Styx
VIP Member

Příspěvekod Rebecca Altamirano » čtv říj 28, 2010 12:21 am

Jason píše:Beccy: *dodusí se, jako když utne* ukaž...*si ji kapku našteluje, jakože ke světlu aby lépe viděl...zrovna on, který tak potřebuje světlo...* ale tak...docela to ujde...neznalý by se nechal na tohle ulovit jedna radost..*zazubí se*

Nechá se štelovat a tváří se naprosto vážně. Tss..tak ujde a neznalý... Přimhouří bojovně oči. A ty jsi znalý, či neznalý? Zatváří se zamyšleně, ale koutky jí cukají.
Ortus non est initium vitae, mors non est eius finis...

Narození není začátek, smrt není konec...
Rebecca Altamirano
VIP Member

Příspěvekod Asher » čtv říj 28, 2010 12:27 am

Manori píše:Asher a J-C: *kouká z jednoho na druhého* teď...se musím něčeho napít..*rozhodne se prakticky a kopne do sebe zbytek sklenky, až se oklepe* boha..mi tam někdo přidal procenta nebo co...*zamrká* no to není...*zamračí se na něj, jak se tak usmívá a je ráda, že sedí* no...možná, když ty dva upíry zabaví jinak, aby ji nechtěli spapat...*pokrčí cudně rameny - pravá miss:D*

Pozvedne obočí. Tak to nás zajímá...zabavit... Přivře oči a podívá se na ni, že by o jisté zábavě taky věděl. Co kdyby ji ale pak chtěli spapat tím spíš... Nakloní se k ní, až má tvář kousek od ní, prsty jí zlehka přejede zboku po stehně vzhůru, nedotýká se jí úplně, je to spíš dráždivý náznak a chvějivý pocit z jeho moci, která je tak znatelná, jako drobné jehličky, přestože dál od něj nepronikne ani kapka.
Jsem přesně takový, jak vypadám.
Asher
Upír

Příspěvekod Neferet » čtv říj 28, 2010 12:31 am

Angel: Nic se mi nestalo. +ujistí ho a natáhne se, aby mu položila dlaň na paži+ Jenom jsem otevřela jedny dveře, aby ostatní mohli dovnitř. +těká pohledem mezi ním a Styx, nějak se jí nelíbí, že mu někoho připomíná+ Tys měl z těch prášků halucinace? +zeptá se překvapeně+

Spike: To že jsem jednou spadla ze schodů neznamená, že jsem nešika. +brání se, samozřejmě vynechá to že si několikrát zvrkla kotnít a takový maličkosti+ Nebyl důvod proč vás do toho zatahovat. Bylo nás tam víc než dost. +poznamená měkce, nepřehlédne jeho výmluvný pohled pod kterým se trochu začervená, když si pamatuje co se tam dělo+

Styx: +usmívá se na ni, jako že to bere navědomí, zasměje se, když tak rychle cigaretu típne+ Jen to, že jsem po nich nějak podezřele veselá. +usměje se+ No on byl spíš v potbalubí. +upřesní co se týče Spikeovi přítomnosti na lodi+
Draco dormiens numquam titillandus
Neferet
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Danse Macabre