Bar při parketu

Modern dance club - je libo si zatančit s dlakem nebo upírem?

Moderátoři: Rebecca Altamirano, Jean-Claude

Re: Bar při parketu

Příspěvekod Remus Lupin » stř říj 27, 2010 12:39 am

Styx:*usadí se čelem k ní, aby na ni dobře viděl* nechci, abys mě litovala. Není proč. Udělal jsem jen to, co jsem musel.*pokrčí rameny a hned toho zalituje, ale nedá na sobě nic zdát* líp než bych čekal...*vdechuje její vůni a slabě se pousměje* tak měla strach?*usměje se víc a zlehka ji líbne na nos* nemáš proč, udělal bych kvůli tobě cokoliv...i něco tak...nesmyslného..*použije její slovo a přejede jí přes rty palcem*
Dělej, co umíš, s tím, co máš, tam, kde jsi.

-Theodore Roosevelt-
Remus Lupin
Vlkodlak/jiný dlak

Příspěvekod Nesmrtelný » stř říj 27, 2010 12:41 am

Memory: Nesnažím, jen jí nepotřebuji. Až jí potřebovat budu, budu šťastný muž a klidně v ní strávím zbytek života +samozřejmě to nemyslí vážně+ Děkuji +ukloní se+ I když mám dojem že to nebylo mířenou na mou osobnost, nýbrž na tělo +řeken pobaveně+ Přemýšlel a víc a víc mě to láká. Prostě nejsem člověk co se dokáže jen tak poflakovat a užívat si dovolené. Leda tak že bych se zase zavřel v nějakém srubu +otom taky zdá se svým spůsobem vážně uvažuje+
Nesmrtelnost je jako umírání. Popření. Odmítnutí. Smlouvání. Deprese. Smíření.
Nesmrtelný
Člověk

Příspěvekod Lanevra » stř říj 27, 2010 12:44 am

Ares: °Pokrčí trochu rameny a jelikož stojí za ní (předpokládám tedy) opře se o jeho hruď° Je tu hodně upírů, což není zrovna něco co mě těší °zachichotá se° Tak nemám chodit do upířího podniku co? °řekne pobaveně° Ale jistě, Styx tu je, ale kolem ní je vždycky hodně lidí. Navíc °koukne na Styx a Remuse° má tu přítele řekla bych °ještě Remuse nezná, vlastně nebyla představena ani Tonymu°
Nač k nám vzpínáte ruce v prosbě o jídlo, vždyť už jsme vám dali demokracii.
Lanevra
VIP Member

Příspěvekod Jean-Claude » stř říj 27, 2010 12:44 am

Asher píše:Jean-Claude: Úsměv se mu rozšíří. Možná abys mezi všemi těmi intrikami nezapoměl na své skutečné já. Odvětí s úsměvem, který postrádá obvyklý nádech civilizovanosti. Nakloní se blíž. A možná proto, že to tak prostě je. Usměje se a je to zas hodný blonďatý upírek:P

Intriky? *jen pozvedne obočí, že s tím nemá společného už vůbec nic* hm...*zamyslí se* to nezapomenu...jen ho moc lidí nevidělo a neuvidí...*pokrčí líně rameny* oui, možná...*přikývne nakonec*
"I feel like a child in the dark who knows the monsters are under the bed. I want to be told it will be alright, but I am far too old to believe such comforting lies."
Jean-Claude
Upír

Příspěvekod Neferet » stř říj 27, 2010 12:49 am

Ne. +uculí se na Angelovu otázku a souhlasně přikyvuje, tedy až do tý doby než řekne, že je moula, to se zašklebí+ A kam bych jako chodila na záchod? +zašklebí se na Spikea+ Snad nemáte strach z toho, že by vám mě někdo ukrad? +zeptá se s mírně zvednutým obořím+ Jenže já vás nechci kousnout ani vám jinak ublížit. +řekne a zase potáhne+ Jedině, že byste mi to učili formou "ukážu jak" +vypadne z ní další perla v těch cigaretách určitě něco je+ Mě to neděsí.... spíš naopak. +zamumlá+ Spíš mě mrzí, že u toho nejsem, kor když jsem ve vedlejší místnosti. +přizná se potichu+
Draco dormiens numquam titillandus
Neferet
VIP Member

Příspěvekod Asher » stř říj 27, 2010 12:58 am

Jean-Claude: Usměje se. Však nemusí vědět všechno. Jen to, co uznáme za vhodné. Blýskne mu v očích. Vezme si skleničku a přes její okraj se rozhlédne po baru. I v tom šeru a zářivých světlech jeho oči září jako dva ledové krystaly.
Jsem přesně takový, jak vypadám.
Asher
Upír

Příspěvekod Jason » stř říj 27, 2010 1:05 am

Rebecca Altamirano píše:Jason: A to by nám nemuselo být odpuštěno. Uculí se a neprodleně ho napodobí, takže hned před ní přistane další kámoš Jack.

no to ne..*přikývne* hele, tímhle tempem stáhnem zase brzy láhev...*uculí se, jak si vzpomene na jejich poslední "popíjení"*
Jason
Vlkodlak/jiný dlak

Příspěvekod Manori » stř říj 27, 2010 1:08 am

Asher a J-C: *jen je tiše pozoruje a pak se uculí* a pak kdo tady intrikuje...*zaškrábe ho prsty na ruce, kterou jí pořád drží*
Fantazie nevede k šílenství. Co vskutku k šílenství vede, je rozum.
Fantazie opuštěná rozumem plodí nemožné stvůry. Spojená s ním je matkou všech umění a zdrojem jejich zázraků.
- Francisco de Goya y Lucientes-
Manori
Site Admin

Příspěvekod Angel » stř říj 27, 2010 1:09 am

+S povzdechem si složí hlavu do dlaně. Začíná být s těch dvou vážně hrozně unavený a navíc už ho zase třeští hlava+ Nechcete toho nechat? +navrhne polohlasně. Vzdá popíjejí piva a obědná si vodku, celou lahev nejlépe+ Nikdo tě nikam nezavře a nic ti nikdo ukazovat nebude +zavrčí nerudně+ Co kdybys jí v těchle hloupích rozhovorech nepodporoval?
Človek má jen půl duše, druhou musi hledat u jiného člověka. A když jí najde je ztracen navždy.
Angel
Upír

Příspěvekod Rebecca Altamirano » stř říj 27, 2010 1:10 am

Jason: Koukne na láhev a pak mrkne přes bar na lahve vyrovnané na policích. Nevadí, máme zásobu. Uculí se taky a blýskne jí v očích, když si vzpomene co mu předcházelo. Co přišlo po tom si radši moc nevybavuje. Ještě by probrala svou zlou schízu:D:P
Ortus non est initium vitae, mors non est eius finis...

Narození není začátek, smrt není konec...
Rebecca Altamirano
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Danse Macabre