II. Hříšný ples

Moderátor: Styx

Re: II. HŘÍŠNÝ PLES

Příspěvekod Remus Lupin » čtv úno 10, 2011 5:20 pm

Styx: No, vzal..*přikývne s úsměvem*když ti nebudou vadit improvizované podmínky...a občas trochu adrenalinu...*uculí se a pak sebou cukne, div že nepřepadne přes zábradlí, jak začne* no to...tedy...*mrká* co tě ještě učil....se bojím až zeptat..*poznamená a koukne dolů* no, možná bych i opravdu šel...aby se nešli podívat, co se to tady děje....*vezme ji za ruku a hledí se ztratit z dohledu*
Dělej, co umíš, s tím, co máš, tam, kde jsi.

-Theodore Roosevelt-
Remus Lupin
Vlkodlak/jiný dlak

Příspěvekod Styx » čtv úno 10, 2011 6:47 pm

Regulus: Tak to je opravdu úžasné. Na to se už moc těším, ráda bych poznala i jinou kulturu, než je ta naše. Určitě někdy přijdu +slíbí mu a plave s ním ke břehu. Na pláži se osuší a oblékne se+ Vrátíme se?
Non nobis, Domine, non nobis, sed nomini tuo da gloriam
Ne nám, Pane, ne nám, ale jménu svému dej slávu
(heslo templářského řádu)
Styx
VIP Member

Příspěvekod Tony Dolohov » čtv úno 10, 2011 7:34 pm

Becca: +zasměje se+ To máš pravdu. Klidně by ses za nějakým mečem mohla schovat +tak trošku si z ní utahuje+ Střelné zbraně zase mně jako mágovi nic moc neříkají. Takže teď už dost pochybuji, jestli se my dva vůbec střetneme v nějakém souboji +zachechtá se a pak mávne rukou+ Myslím, že to vyřešíme, až se do Guns přijdu podívat. Přinejhorším se alespoň pokochám tím, co tam vystavujete a možná mě nějaký zajímavý kousek zláká ke koupi +dopije a zvedne se+ Moc hezky se mi s tebou povídalo, ale budu už muset jít. Leštit zbraň, abych se na tebe pořádně připravil:) +mrkne ještě na ni lišácky+
Mortem est neutra
(Smrt si nevybírá)
Tony Dolohov
Mág

Příspěvekod André Bourson » čtv úno 10, 2011 7:49 pm

Sam: Tak vidíš, že přece jen máš léčivou moc... protože jsi mi znovu vlila do žil optimismus. Hodně to člověku psychicky pomůže. A ještě k tomu jsi mi pomohla od bolesti svalů. Cítím se jako znovuzrozený +uculí se na ni spokojeně+ Budu se ti muset nějak revanšovat +prsty si prohrábne vlhké vlasy dozadu+ Ty máš tetování? Kde... popiš mi, prosím, jak vypadá +požádá ji zvědavě+
I tego arcana Dei
André Bourson
Člověk

Bydliště: trvale Francie, oblast Auvergne, přechodně Eagle Rock

Příspěvekod Styx » čtv úno 10, 2011 7:56 pm

Remus: Zvládnu to, na misích jsem žila v provizorních podmínkách, spala pod celtou nebo pod hvězdami, chytala si potravu holýma rukama a koupala se v ledové řece. Nic horšího mě snad s tebou nečeká, ne? +mrkne na něj a pak se trochu zamračí na poznámku o muslimovi+ Učil mě poznávat islám. Chtěla jsem pochopit tu jejich víru. Proto mě naučil pár arabských slov a tu jejich modlitbu +vysvětlí mu+ Ts, než přijdou nahoru, budeme dávno pryč +obejme ho kolem pasu a zadívá se mu do očí+ Tak kam se přemístíme? Zpátky na ples? Anebo rovnou do... apartmá? +ďábelsky se jí zalesknou oči+
Non nobis, Domine, non nobis, sed nomini tuo da gloriam
Ne nám, Pane, ne nám, ale jménu svému dej slávu
(heslo templářského řádu)
Styx
VIP Member

Příspěvekod Samantha Wood » čtv úno 10, 2011 8:13 pm

Morsmordre: +těší jí, že je mu líp+ Tak já si něco vymyslím +usmívá se a pozoruje jeho spokojený obličej+ Nedávno jsem si nechala na záda vytetovat jednoho svého mazlíčka. Vlastně bývalého mazlíčka +povzdechne si+ No na levé lopatce mám hada +řekne a je zvědavá na jeho reakci+ Popsat no, nechala jsem si ho zvěčnit na levou lopatku, ten had se protahuje cáry kůže. Je to miláček. +rozněžňuje se+ Přemýšlím, že bych k němu ještě něco maličkého přidala, ale nevím, pořád váhám. +začíná ji být trochu chladno. Vstane a obleče se, ale nezapne si zip na zádech+ Mohla bych tě o něco poprosit? Zapnul by jsi mi zip na šatech? Sama ho nezapnu, rozepíná se to snadněji +usmívá se a natočí se k němu zády+
Carpe Diem.
Samantha Wood
Čarodějka

Příspěvekod Rebecca Altamirano » čtv úno 10, 2011 8:39 pm

Tony: To mi moc fandíš, schovat ne, tak hubená nejsem. Kontruje s úsměvem. Taky jsem tě zas ráda viděla. Asi taky pomalu půjdu. Usměje se a při jeho poslední větě na něj pobaveně pohlédne, ale podaří se jí udržet vážnou tvář. Jo...tak to musíš, ale pořádně, nebudu tě šetřit. Zablýskne jí rozpustile v očích.
Ortus non est initium vitae, mors non est eius finis...

Narození není začátek, smrt není konec...
Rebecca Altamirano
VIP Member

Příspěvekod Winifred Burkle » čtv úno 10, 2011 8:54 pm

+těká mezi Lanou a Aresem pohledem, mračí se a snaží se předstírat, že tam není, i když to jde pěkně blbě, když jí Lana drží pevně kolem pasu+ Nejsem věc, abyste se o mě mohli dělit. +zamračí se a trochu nakrčí nos, potom se opět vrátí k předsírání, že tam neni+
Říkejte mi Fred.
Winifred Burkle
Člověk

Příspěvekod Tony Dolohov » čtv úno 10, 2011 11:00 pm

Becca: Spolehni se +mrkne na ni ještě s úsměvem a pak se ztratí mezi hosty+
Mortem est neutra
(Smrt si nevybírá)
Tony Dolohov
Mág

Příspěvekod André Bourson » čtv úno 10, 2011 11:13 pm

Sam: Jen si řekni, co by sis za to přála. Pokud to bude v mé moci, rád to udělám. Nechci mít žádné dluhy +popichuje ji vesele+ Levou lopatku a dokonce s hadem? +udiveně+ Koukám, že had je mezi mými přáteli docela oblíbený motiv na tetování. Velká škoda, že nemohu vidět toho tvého +pokrčí rameny+ Pěkný mazlíček... chováš hady? +slyší ji, jak se začne oblékat, ale zůstane zatím sedět v písku. Teprve, když ho požádá o zapnutí, zvedne se, nahmatá prsty jezdec zipu a pomalu jí zapíná šaty. Prsty se dotýká její kůže, aby jí náhodou neskřípl vlasy do zipu+ Půjdeme už zpátky? +začne se taky pomalu oblékat+
I tego arcana Dei
André Bourson
Člověk

Bydliště: trvale Francie, oblast Auvergne, přechodně Eagle Rock

PředchozíDalší

Zpět na Večírky